*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mai e vreun cozonacel de peste 7 luni care nu merge de-a busilea? Ca a mea nu reuseste inca performanta

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Raportez: succes total.Am scapat de supozitor

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Dragi mamici va multumesc.

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Corina Miruna are peste 7 luni si nu vrea de-a busilea (adik nu stie).
Sa va dau o veste buna, se rezolva constipatia cam dupa vreo 2 luni de la inceputul diversificarii. Acum Miruna nu mai are probleme. Si ii dau si orez de cateva ori pe saptamana.
Alra nici eu nu inteleg de ce e moda prelucarii termice a fructelor in romania, eu nu-i fac nici un compot nimica. Crude si date pe razatoare marunt marunt (v-am povestit cum s-a innecat fica'mea cu un pic de rosie si s-a sufocat de se facuse vanata la buze si eu nu-i mai gaseam bucata aia in gat sa i-o scot? Ca am sunat la salvare si a durat o eternitate, cel putin asa mi s-a parut mie, pana mi-au facut legatura de la 112 la salvare? Putea sa moara fica'mea sufocata de o mie de ori si aia nu intelegeau adresa mea. noroc ca am rezolvat cu metoda clasica degetul pe gat si am trecut peste momentul de cosmar. am culcat fata vre-o doua ore apoi am bocit eu cam tot atata iar de dormit bine..nici acum nu dorm. Morala, mancarea facuta marunt marunt pana invata sa mestece si nu sa inghita direct). Asta asa ca o paranteza.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Distractie placuta in concedii...eu am sa incerc sa intru mai des , daca tot nu plec nicaieri in concediu, pot sa fac planton.
Am auzit la o mamica in parc cum ca face brazica cu iaurt, la 200 ml lapte pune un iaurtel si iese o branzica super fina. A incercat cineva? Brianna refuza mancarerea , ia 5-6 lingurite la inceput si apoi gata. Nici sa vreau n-o pot forta pentru ca se bazaie cu gura inchisa. In schimb scoate parleala noaptea la .In rest fuge in busi toata casa si se ridica pe tot ce prinde:patut, usa , perete, pat.O fascineaza prizele , incarcatoarele de telefoane ...Ne chinuim cu dintisorii care se lasa asteptati.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Mamiseli, ce paranteza de cosmar. Brrr.Bine ca sunteti ok .Si mie imi este teama pentru ca Bria manaca singurica biscuitei sau paine si tot asa i-o scot si eu cand baga prea mult.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Da, mai este. Alexandra de-abia acum se pregateste, in sensul ca de ieri reuseste sa se ridice in patru labe si de acolo face huta-huta fata-spate, dar atat, nu se deplaseaza nici macar un cm. In schimb, daca sta pe burta, reuseste sa se deplaseze inapoi taras-grabis.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mai e vreun cozonacel de peste 7 luni care nu merge de-a busilea? Ca a mea nu reuseste inca performanta

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia,vrem si noi sa ne jucam cu David!
Criss,multa multa sanatate!Paula e mortala pe post de soferita!
Diana21 la multi ani cu intarziere si tot ceea ce iti doresti!M-am delectat cu pozele,sunt superbe!
Otiliav,eu m-am mai intalnit cu Monicus si Darling,dar nu foarte des.Eu stau un pic mai departe de ele.Cat despre asemanare...
Steli,concediu placut si sa vii cu bateriile incarcate!
Diamisha, oauuuuu, esti tare rau , 300 de abdomene
Mav si Eli va tin pumnii!!
Eu de maine incep sedintele de fizioterapie.Sper sa fie bine.V-am povestit de povestea cu mana mea dreapta,se pare ca afectiunea este "deget in resort" si medicul ortoped mi-a recomandat sa incercam cu fizioterapie,daca nu...chirurgical

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

M-am bucurat degeaba. Tot la supozitor am ajuns si la urlete. Mi se rupe sufletul cd urla d edurere. Si azi a fost prima data cd a zis ma-ma-ma-ma. Plangea si zicea ma-ma-ma-m.Parca ma implora. Groaznic..asa m-am simtit. Neputincioasa

M-am mai linistit ca nu suntem singurele lenese....si ea incearca sa mearga, dar nu prea o tin mainile. Reuseste doar in marsarier.

Miky, bafta la fizioterapie!

Azi a fost ziua sotului. Casa e cu fundul in sus si trebuie sa ma apuc de strans. Am tot fost ocupata...cu iesiri, rude, bla,bla.
Mav, Dandusa, sper sa ma eliberez si sa reusim si noi sa ne intalnim, ca TARE AM CHEF CE UN CLUB

Spiridusule, concediu placut! Mersi de sfat. Faza e ca nu prea accepta mancarea acum. Are zile si zile. Azi i-am bagat branzica si a refuzat categoric. Am avut 3 incercari. In disperare de cauza, i-am amestecat para din borcan cu morcov crud

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna seara fetele,

Multumesc mult pentru urarile de ieri.. Am facut si noi 6 luni ieri. Suntem la mare de miercuri. La Olimp. Cazarea e f buna. Stam la niste vile noi cu 3 camere cu baie proprie fiecare si living cu bucatarie.
Vremea a fost f buna pana acum. Maria sta in apa cat poate de mult. Si Tudor e super incantat. Chiuie si tremura de fericire cand e la tarm, la mine in wrap, si vede valurile si cum se misca apa. Astazi l-am bagat si pe Tudor in mare putin. Nu a plans. Chiar i-a placut. E super cu copil de 6 luni in concediu. La anul nu cred ca va mai fi asa simplu.

Imi pare tare rau ca am din ce in ce mai putin timp sa va citesc si sa scriu. Ma gandesc insa tot timpul la voi si la cozonacei.

Mergi la inceput