*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
Salut!
Apar si eu pe seara ca au cazut late gogosicile. Dar nici eu nu mai am mult, de abia mai rezist.
Camelia,
ce epistola haioasa ai scris despre hoti. Ai vostri au fost niste hotipusi pe sotii
.
Olivia,
ca mi-ai dat idei de jucarii zornaitori originale. Le testamsigur in curand.
Diana, l-am admirat pe Tudorel cel smecherel. E asa serios in pozele alb/negru ca parca a trecut de bebelusie. A avut Ianca vreo tentativa sa-l imbrace in rochita
?
Diamisha, Camelia, daca la capitolul greutate se poate face ceva pentru a o controla, fie ca-i vorba de ingrasatul unor copii sau slabitul altora, inaltime e asa cum le este gena. Mie mi-ar fi placut sa fiu mai inalta si la un moment dat am fost tentata sa fac niste injectii pentru a stimula cresterea, dar nimeni nu garanteaza nimic si efecte secundare din plin. Eu zic sa va pregatiti sufleteste ca veti avea doua fetite inaltute si e chiar un atuu inaltimea.
Din pacate si a mea se trezeste acum de doua ori noaptea. A inceput o data cu diversificarea. Cred ca ea simte ca ziua nu mai are cum sa pape laptic la fel de mult si vrea sa ajunga la aceeasi cantitate zilnica recuperand noaptea. Am incercat o data cu apa si n-am mai insistat. Mai incerc poate am noroc.
Vorbiti de tuns/coafuri.
Puteti sa-mi recomandati si mie un salon sau chiar o persoana anume in Bucuresti la care sa merg. Daca va vine sa credeti am parul lung de la 7 ani si acum vreau sa ma tund scurt dar e o notiune complet noua pentru mine. N-am nici o idee ce tunsoare sa cer.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA Buna dimineata! Ieri am fost la vaccin. Nu am prins-o (inca) in lungime pe Sonia dar nici mult nu mai avem . 75 cm lungimne si 11.250 Kg! Cred ca la greutate nu ne intrece nimeni. Si avem aproape o luna decand am inceput diversificarea. E mancacioasa, dar nu va ganditi ca exageram cantitativ. Mai mult de 200 ml nu a mancat niciodata! Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)http://picasaweb.google.com/savanta.iz/ http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc. |

A depasit-o Diana pe Cati, sunt copii de 2 ani la dimensiunile acestea.
Si totusi de la ce se ingrasa?
Daca doar de la san, respectele mele mami.
Sunt curioasa ce strategie a propus pediatra voastra?
Monicus, ce bine se vad dintisorii Anei aici. Va mai intalniti voi fetele in zona?
Carmendu, Anes, unde ati fugit?
Hera, cred ca a scapat Elisa de varicela si rubeola
Eli, l-ai intarcatpe Dimitrie.
Apropo de asta, ce bucurie mi-ai facut Mav cand spuneai de Anto ca primul cuvant fuse tzass. Nah ca e si el mare fan.
Alra, te-ai scos cu programul. Acum trebuie sa ai grija sa produci.
Diamisha, am uitat sa te felicit. 300 de abdomene e performanta serioasa, sigur ai ceva masa musculara si din cate stiu la inceput poti creste in greutate. In concluzie tu chiar ai slabit daca ai acelasi numar de kilograme, la centimetri se vede sigur diferenta, ca sa nu mai zic de fermitate.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui alra mamiseli, si miruna ta mi se pare ca seamana cu duo-ul elisa-nicole. tot blonda. eu cred ca astia blonzi cu ochi albastri sunt ca asiaticii: seamana toti intre ei. unde pe laura o gaseam din prima la cresa fiind cea mai bruneta pe nicole trebuie sa o caut un pic ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Si cu Bianca lui Miky-ea. Mama ce formatie Bianca-Miruna-Nicole-Elisa.
Iar Paula lui Criss chiar ca pe zi ce trece e tot mai expresiva si frumoasa.
Pozele noastre
lauramiron spune:
Inca nu-mi vine sa cred ca a murit Michael.....mi-am trait adolescenta pe muzica lui, l-am iubit efectiv....ma uit pe MTV si plang de cand am auzit vestea

BraveGirl spune:
Eu sunt la SPA. Nici aici nu ma relaxez, ca m-a apucat si pe mine stresul.. Arianna cred ca a slabit. Nu stiu ce sa fac. Nu vrea sa manance si pace. Nu o pot obliga. Sper sa revina la sentimente mai bube.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
elilov3 spune:
buna fete
oti nu inca nu l-am intarcat pe dimitrie....luna trecuta aveam 10 kg 100 si 73 cm...ne diversificam pe zi ce trece mai mult...mergem bine in picioruse si nu ne tace gura toata ziua
...ma gandesc cu groaza ce fac luni la ex cu tzitzile..off numai la ex nu ma gandesc decat la tzizti

diana am vazut poze frumoase cu baietelul e foarte expresiv 

alra am vazut pozele sunt frumoase...de invidiat nu alta...![]()

criss sa stapaneasca sanatoasa achizitia...go go go 

diamisha
f tare bravos 

amalia concediu placut...vleau si eu 

mirtha incerc sa invat cu mi-ai spus...dar nu am nici o sansa
dimitrie mama, mama, mama toata ziua 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
mav spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Fetele, care ati dat remediul homeopat Chamomilla la bebe pentru eruptii dentare? Ma intereseaza ce concentratie ati folosit!! Nu mai tin minte de la Rebeca, cred ca ii dadeam pe la 1 an si ceva CH15....doar ca bebe acuma e mai mica....oare sa merg pe CH9?? Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
salut!
am recitit tot in graba paginile din urma, cautand mesajul in care a scris alra unde si-au petrecut minunatie de concediu... si nu l-am gasit
... poate n-am fost atenta; in schimb, am salvat linkul pus de diamisha... sa o rog pe o prietena sa ne traduca din germana
).... deci, alra, te rog, poate mai scrii inca o data cum se numeste locul in care v-ati simtit asa bine, cu copiii!...laura, scuze pt intarziere! abia acum mi-au cazut ochii pe intrebarea ta... eu am in casa, pt anto, Chamomilla 5CH.
Mami Fericita Non-Stop

perlute
alra spune:
mav, am fost www.centerparcs.be/WL/BE/domaines/park_hochsauerland" target="_blank">aici.
poti cauta similar si pe sunparks.com. acolo vreau eu un weekend in septembrie
am facut rezervarea prin internet, platit cu visa, prezentat la receptie pe data cu pricina, ne asteptau cu cheile pregatite
nicole are oxiuri. sunt 99% sigura. am vazut niste ate pe fundulet la caca cam de 1-2cm. oricum mergem maine la dr si am sa cer si proba de kk
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
futuremother spune:
| citat din mesajul lui alra mav, am fost aici. poti cauta similar si pe sunparks.com. acolo vreau eu un weekend in septembrie am facut rezervarea prin internet, platit cu visa, prezentat la receptie pe data cu pricina, ne asteptau cu cheile pregatite nicole are oxiuri. sunt 99% sigura. am vazut niste ate pe fundulet la caca cam de 1-2cm. oricum mergem maine la dr si am sa cer si proba de kk ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
buna
scuze pt viteza dar nu prea am mult timp acum
sunt sanse mari sa nu fie oxiuri. pot fi de la fibre daca a mancat ceva mai bogat in fibre in ultima vreme ...e prea mica sa prinda oxiuri si igiena pe care i- o intretii nu o pun la indoiala ... asa ca iti doresc weeked linistit )o prietena de- a mea a patit asta)

mama de Raisa Maria si Rares Florin

lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria