*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sa il foloseasca cu placere... Pupici

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Ceau fetele
La multe lunite sarbatoritilor zilei
Azi i-am luat la Piscotel "masina" http://family.webshots.com/photo/2214293630104281140mYHngZ pana o vom folosi ca premergator merge pe post de scaun si balansoar , deocamdata e f. incantata de ea trage/invarte de toate cele .Tot azi am terminat si eu antibioticele dar tot ma doare burta/spatele ..luni merg la control .
Diana ce brunetel pletos ai tu acolo , ce bine semanati toti 4 ..spre deosebire de altii (Arla stieee )
Cherie tot il mai vrei brunet pe Ale ?? si e asa de dulce blondut , poate se mai inchide parutul in timp , Paula s-a nascut bruneta dar pe zi ce trece e tot mai blonduta
Maaav baga tare la examenul auto ! si cel mai important sa te ti de condus dupa ..nu ca altiii
Z_iulia felicitari ca ai terminat cu bine sesiunea si Diana e spre bine cu piciorusele , maaai da ce de kg. aveti mai dati si la altii nu fiti zgarciti
Diamisha , multu' de raspuns , crema am luat si eu cu SPF 50 si am luat si 2 bascute de soare , inca nu am lasat-o dezbracata la soare dar cand vom merge la mare pana in 10 si dupa 17 o s-o las putin i-ar daca va fi calduta apa vreau s-o bag si-n mare

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus , multumim si pupam Ana cea dulcica
...maaaai ce liniste pe aici !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

fetele, am o mare rugaminte...
am nevoie de un agent de asigurari maine.
sambata noapte plecam din tzara si am descoperit acum ca am asigurarea de calatorie gresita
pls, pls,pls, daca ma puteti ajuta dati un tzar, un pm, un buzz, ceva

multzam fain

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Olivia , Cris mersic mumos!
Cris asa as da si de la fi-mea ... dar ce as mai da de la mine daca s-ar putea ! Eu nu am slabit deloc si deocamdata nu reusesc ca ma mobilizez.

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

diana, ma lasi? "prea slaba" auzi! mai am pana acolo, insa m-am cam lasat pe tanjala. trebuie sa ma iau un pic de ciuf
copilul ala smecher al tau eu nu stiu cu cine seamana. ba cu tine ba cu taica-su, parca mai mult cu tati dar sigur seamana cu voi
m-au amuzat pozele cu cirese la urechi, si eu am ras la fel de fi-mea necuvantatoare

diamisha, nu mai am chef. de sala zic. masajul aici e scump (banuiesc ca nici nu am vazut in zona), cam tot ce e prestat de cineva e foarte scump, mai ales fitele. te costa un tuns cat o consultatie la doctor, nu prea pricep de ce dar agree cu aerobicul, cel mai bine in viata mea am aratat dupa 2 luni de aerobic si concediu in turcia unde nu mi-a placut mancarea

mamiseli, si miruna ta mi se pare ca seamana cu duo-ul elisa-nicole. tot blonda. eu cred ca astia blonzi cu ochi albastri sunt ca asiaticii: seamana toti intre ei. unde pe laura o gaseam din prima la cresa fiind cea mai bruneta pe nicole trebuie sa o caut un pic

apropos, 2 din copiii de la cresa au monitor. nu mi-a zis de ce, cred ca au fost testati de sids si au gasit ceva in neregula. aici se fac testari daca vrei (dormi o noapte cu copilul in spital monitorizat pentru activitate cerebrala, puls, respiratie). monitor se mai pune si la copii prematuri, cu probleme de respiratie. asa ca fapt divers eu inca ma duc inainte de culcare la laura in camera sa o verific cum doarme

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

spiridusul, te opresti la orice agentie de turism deschisa sambata si refaci asigurarile de calatorie. nu ai nevoie de un agent de asigurari pentru acest lucru...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

diamisha, m-am uitat pe linkul trimis de tine. la noi conceptul a fost putin altul - parc inchis cu multe facilitati pentru copii.in centrul parcului era o cladire imensa gen mall cu piscina/restaurante/magazine/locuri de joaca etc. si casele din parc sunt gen "acasa", adica ai vacanta cu tot comfortul de la tine de acasa, daca vrei poti si gati - multi o fac, eu nu noi de cand suntem cu laura am mers numai in case sau apartamente cu bucatarie si toate cele. ce mi-a lipsit aici a fost masina de spalat rufe.
(sunt eu tacanita? eu nu pot sta 3 zile in concediu fara sa spal o bluza macar )

editez: tare grea nemtesca asta.

voiam sa mai zic de sonia, 80 cm e masura de haine de 1 an. probabil ca as intreba doctorul, dar teoria pediatrei mele e ca un copil care arata bine-mananca-e activ-se simte bine, e un copil sanatos

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

diamisha, fiica-mea ii "sufla in ceafa" Soniei, in sensul ca are 78cm la 8350g. De la 55cm/3600g la nastere...se lungeste repede si ea si pediatrul chiar ne zicea ca problema cu coastele evazate nu e semn de rahitism ci e din cauza cresterii accelerate. Sa speram ca se mai potolesc la un moment dat, eu am 170cm, sotul 182cm deci nici unul nu suntem exagerat de inalti si n-as vrea ca fiica-mea sa se faca o prajina de sa n-aibe cu cine dansa la petreceri... Am vazut si eu pozele cu Sonia, foarte foarte dulce, sa va traiasca! Si coafura ta, asa cum mai zicea cineva mi se pare deosebita in cateva poze.
alra, vazut pozele din concediu, sa va fie de bine. Super faina locatia si foarte dulci fetele. Da, si io am tot incercat sa ma dumiresc ce-i cu costumul tau de baie da' nu se poate. Apropos de semanatul copiilor cu parintii, nici fiica-mea nu seamana cu nimeni din familie, nici parinti, nici bunici... nici nimeni. Da' deloc. Incepem sa ne intrebam daca n-am incurcat-o la maternitate .
Olivia noi jucarelele minune la avem legate de scaunelul de masa. Una cu baobe de porumb, celalata cu boabe de fasole. Gaselnita bunicii, in cazul nostru. (Insa in ultima vreme incerc sa nu-i mai dau jucarii la masa, sa papam si noi ca oamenii... si pare sa mearga.)

Asa, ca povesteati de hoti, noi am avut acum 2 ani musafiri nepoftiti. Noi locuim in casa cu parintii mei, deci 2 familii, adicatalea 4 adulti care au dormit tun si n-au auzit nici unul nimic. Ai mei dormeau la etaj, noi mai sus, la mansarda. Hotii la parter. A... da, si usa de la intrare deschisa , ca noi stiam ca locuim in zona buna si nu se-ntampla din astea.
Si baietii ne-au cotrobait prin sertare, prin buzunarele hainelor din cuier, s-au servit din coniacul din bar pe care l-au lasat dupa aia aiurea pe canapea (si nesimtitii au si baut din sticla de a trebuit s-o aruncam ). De furat, slabut, ceva bani din haina lui taica-meu, da' fraierii dupa ce au gasit bani intr-un buzunar n-au cautat si in celalalt unde era dublul sumei, ceasul lui tata de care la toti ne-a parut rau ca i-l facuseram noi cadou cand a implinit 70 de ani si avea valoare sentimentala (credeam noi)... mai putin taica-meu care s-a bucurat ca a scapat de el ca nu-i placea deloc si nu stia cum sa zica ...i-au furat si mobilul lui taica-meu si fierul de calcat pe care tocmai i-l facusem cadou maica-mii de ziua ei (probabil nu-i placea nici ei, si-au platit ei hoti sa-i scape de cadouri?!) Asa, si cheile de la casa/masina, dar pe care, suflete mari, le-au aruncat dupa aia in curtea vecinilor, de le-am putut recupera.
La 3 dimineata ma suna de pe mobilul lui taica-meu unu' cu "ceao iubito, ce faci?" si uite asa ma duc io jos la ai mei in toiul noptii sa vad ce dracu'?! initial m-am gandit ca i-a furat cineva tel pe strada... taica-meu, daca tot l-am trezit se duce la parter sa-si faca un ceai si vine cu vestea "ne-au calcat hotii!!", jos era tot ravasit de prin sertare, dulapuri etc. Chemat politia, dat declaratii, apoi primit pe posta instiintare cum ca dosarul nostru este in lucru (asta peste vreo cateva luni) si de atunci, nimic. Ne-am pus camere video in curte, macar data viitoare sa-i vedem si noi cum arata si incuiem usa (dooh).

Eu zilele astea aproape n-am deschis calcu', ai mei sunt in vacanta si am avut pe cap "casa", ca sa zic asa. Si bobocelul meu, mai nou urla daca plec de langa ea. Flatant, dar obositor. Zice un fel de "muaaa", da' inca nu zice nici mama nici tata nici papa nici nimic. Daca-i bag suzeta in gura cand e obosita si usor ofticata face un "guiu-guiu-guiu-guiu" de te umfla rasu' si-i pica toata prestanta, degeaba-i ofticata.

Am fost la medicul de familie sa facem Prevenarul si ne-a dat sa luam si niste vitamine (Pikovit). Am apucat sa citesc capitolul trecut si am vazut ca ati mai discutat si voi despre vitamine la bebei. Nici mie nu-mi vine sa-i dau. Le-am cumparat, am citit prospectul si le-am pus pe frigider si ma tot uit la ele in fiecare zi. Mie mi se pare mult: Vigantol, Ca, Fe si acu' si vitamine. Un adevarat cocktail de "substante". Bine, nici calciu nu-i dau momentan, dar si ala ni l-a recomandat pediatrul. Ma tot uit si la ala si nu-mi vine sa-i dau. Ortopedul a zis ca nu-i necesar, ajunge Vigantolu' si merg pe mana lui deocamdata, ca-mi convine. Fe ii dau cam tot 2 zile da si una nu (edit: ziua aia cu "nu" e ca uit eu, nu ca nu vreau sa-i dau). Vigantol ii dau 4 pic/zi cu sfintenie. Picaturile (edit: a se citi "vitaminele") ni le-a recomandat ca cica are tentinta sa stea pe varfuri daca o tii de subsuori si nu-i ok. O sa mai cer o parere, sa vedem.

Si ultima idee, mai nou mi se cam trezeste noaptea. Desi ea dormea 22-06, mai nou baga o trezire pe la 1-2, cu 50-80ml lapte. De sete? De foama? De chichi? Habar n-am. Eu inca nu i-am dat cereale deloc, si ma gandesc ca poate ar fi momentul bun. I-as da orez facut in casa, parca zicea cineva ca a facut, daca rog frumos poate posta inca o data reteta? Saru'mana.

Ma duc la nani, ca de nu, o sa fie vai de capul meu, cand ma culc mai tarziu de miezul noptii, gagica imi da trezirea la 5. Cum de stie?! Da' ma taxeaza de fiecare data, si trezire din aia definitiva. In restul zilelor, se trezeste la 6, baga 150ml lapte si nani pana la 7:30-8.

Noapte linistita va doresc.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

alra, da, am vazut ca e alt concept, desi nu am inteles nimic de pe site (poate tu mai pricepi ceva, dar eu nicio boaba, si mi se pare si o limba greoaie...)...m-a apucat si pe mine atitudinea asta eco/bio si catre acest resort am fost indrumata...
Sa stii ca sunt realmente ingrijorata de treaba asta cu lungimea Soniei, desigur ca am intrebat dr, care a controlat-o pe toate partile si mi-a spus sa stau linistita...e foarte bine proportionata, nu e slaba, nu e grasa, nu are coaste evazate sau alte probleme cu oasele, e vioaie, sanatoasa, zice mama de nu o mai pot opri, rade in hohote, mananca bine, ii ies dintii, adica "ce vreti, doamna, de la ea? asa e ea, mai lunga..." mi-a replicat sec doctorita...

camelia, nu-i da sa pape noaptea...citeam ca asta este varsta la care copiii incep sa aiba iar probleme cu somnul si, de multe ori, parintii reintroduc masa de noapte, de care ei nu au nevoie neaparat si risti sa puna pe ea...poate fi mancare in plus de care copilul nu are nevoie, la varsta asta nu mai trebuie sa manance noaptea...poate ii este doar sete, incearca cu apa...Sonia bea apa de 3 ori noaptea de o luna incoace...nu se trezeste propriu-zis, ci se mataie, dar daca nu ii dau apa, se trezeste de-a binelea si incepe sa planga...
...am observat ca au remarcat mai multe fete parul meu...acelea erau poze din luna aprilie, cand am fost nasi, iar parul mi l-a facut un prieten de-al lui Claudiu, care este multiplu campion mondial la cocuri...credeati ca exista asa ceva???...adevarul e ca a scos un coc din parul meu prea scurt pentru cocuri...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Diana,

am zis ca ma duc la culcare si uite c-am mintit, nu ma dau dusa nicicum
Am incercat sa-i dau apa sau ceai in loc de lapte, dar face asa cum zici tu de Sonia daca nu-i dai apa, adica se trezeste ca lumea. Laptele asta il bea cu ochii inchisi si isi continua somnul.
Ai dreptate ca la varsta asta n-ar mai trebui sa pape noaptea. Acuma ea cu kg sta ok, n-are bulanase, colacei sau alte cele, insa nici nu vreau sa puna... Si nu de foame mananca, ca totusi acum doua nopti inainte de culcare, la 22 a bagat nici mai mult nici mai putin de 270ml lapte. In viata ei n-a bagat atata la o masa de lapte, in general la 230 se opreste. Si la ora 1:30 urla, a primit 50ml lapte pe care i-a baut pe nerasuflate si s-a culcat la loc. Deci totusi, sete? Si atunci de ce nu vrea apa? Sa fie chestie de gust/aroma etc?

Gata, ma duc la culcare. Noapte buna.

Citat:
citat din mesajul lui diamisha
camelia, nu-i da sa pape noaptea...citeam ca asta este varsta la care copiii incep sa aiba iar probleme cu somnul si, de multe ori, parintii reintroduc masa de noapte, de care ei nu au nevoie neaparat si risti sa puna pe ea...poate fi mancare in plus de care copilul nu are nevoie, la varsta asta nu mai trebuie sa manance noaptea...poate ii este doar sete, incearca cu apa...Sonia bea apa de 3 ori noaptea de o luna incoace...nu se trezeste propriu-zis, ci se mataie, dar daca nu ii dau apa, se trezeste de-a binelea si incepe sa planga...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput