*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Noi ne-am tras 2 jucarii ultimul racnet doua sticle de plastic, una cu orez si una mai mare cu spaghetti...le-am spalat ca sa le poate degusta si uite asa sta davu meu cuminte in patut fascinat de jucariile minune

Mamiseli, mercic pt sfaturi

Am vazut si noi Tudorelul pletos, simpatic foooc

Aaaa si Casi e o frumusete, am tot uitat sa-ti spun, Mariuco...iar tu arati fff bine

Iulia, felicitari pt sesiune si pt voinica scumpa

Mav

Mirtha, asteptam poze cu Eva tunsa, nu mi-o pot deloc imagina fara perisor

Corina, chiar asa nu e cumva cu ochisori?

Leeloo, cum mai sunteti?

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Cristian de Spiridusul
Iulia de fluturasha
Tudorel de Julia

Sa fiti sanatosi si papaciosi!

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Olivia, sigur nu e cu ochisori. Mai la toamna, poate.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Eu nu-mi revin de cand am auzit ca a murit Michael Jackson, parca nu-mi vine sa cred N-am fost eu fan dar m-a afectat vestea

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

(am vazut poze cu un bebelush minunat,asa cum mi-l doream io pe al meu...cu par negru ca pana corbului!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
La multe lunite sarbatoritilor zilei
Azi i-am luat la Piscotel "masina" http://family.webshots.com/photo/2214293630104281140mYHngZ pana o vom folosi ca premergator merge pe post de scaun si balansoar , deocamdata e f. incantata de ea trage/invarte de toate cele .Tot azi am terminat si eu antibioticele dar tot ma doare burta/spatele ..luni merg la control .
Diana ce brunetel pletos ai tu acolo , ce bine semanati toti 4 ..spre deosebire de altii (Arla stieee )
Cherie tot il mai vrei brunet pe Ale ?? si e asa de dulce blondut , poate se mai inchide parutul in timp , Paula s-a nascut bruneta dar pe zi ce trece e tot mai blonduta
Maaav baga tare la examenul auto ! si cel mai important sa te ti de condus dupa ..nu ca altiii
Z_iulia felicitari ca ai terminat cu bine sesiunea si Diana e spre bine cu piciorusele , maaai da ce de kg. aveti mai dati si la altii nu fiti zgarciti
Diamisha , multu' de raspuns , crema am luat si eu cu SPF 50 si am luat si 2 bascute de soare , inca nu am lasat-o dezbracata la soare dar cand vom merge la mare pana in 10 si dupa 17 o s-o las putin i-ar daca va fi calduta apa vreau s-o bag si-n mare

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Gooo Piscotel Cat e de dulcee parca e din ce in ce mai frumoasa Sa stapaneasca sanatoasa noua achizitie

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Olivia , grazie , cand vedem si noi fusta minune si cele 2 sticle fascinante (cat sunt de mari? le poate cara/misca?)

ps. abia acum am vazut ca smecherul de David are deja website , ne-ati dat gata

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Criss, sticlele din plastic sunt normale de cola de 0,5l cu cateva boabe de orez, respectiv 1,5 l cu spaghetti Le scutura ca fac zgomot, le analizeaza pe toate partile, le calareste, isi freaca gingiile de capace....
Fusta o pozez zilele astea cred

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput