*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neaqzta!
Eu ieri m-am simtit rau. Nu stiu de ce.
Diana, am vazut pozele cu piciul E delicios.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata!

Brave de la ce? Caldura, stres ? Mergi la doc, tr sa faci ceva!

Ieri am fost la vaccin. Nu am prins-o (inca) in lungime pe Sonia dar nici mult nu mai avem . 75 cm lungimne si 11.250 Kg! Cred ca la greutate nu ne intrece nimeni. Si avem aproape o luna decand am inceput diversificarea. E mancacioasa, dar nu va ganditi ca exageram cantitativ. Mai mult de 200 ml nu a mancat niciodata!
Mirta ce ai facut cu perisorul Evei? Vrem si noi putin ca nu avem mai deloc!
Diana ce pletos scump ai tu acolo !
Alra ma bucur pentru tine ! Ai o familie ff frumoasa .Nicol seamana intr-adevar cu Eliza!
Otilia mama, mergi la doctor. Trebuie sa existe un remediu, prea des recidiveaza infectia asta la urechi !
Iza, Mirta multumesc !

Revin ca miauna Diana!

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neatza!
Azi vine strabunica Mirunei la noi, abia astept, o iubeste la nebunie.
Mirtha am fost la pedi, a zis ca poate e reactie alergica la ceva din alimentatie sau cosmetice sau sau. Dar...au disparut bubitele in 2 zile, timp in care nu am schimbat nimic, nici la mancare nici la cosmetice. Eu raman la convingerea mea ca a fost ori roseola o forma usoara ori, cum zicea Laura, sindrom postfebril. Nu mai are nimic pe piele, e vioaie, nu mai face nici febra si mannnaancaaaaa....si urechile mele . Si-a revenit in forta cu mancarea, nu mai refuza nimic, vrea in medie cam 250 de ml si mai cere si o gustare inainte de baie. Sa vad cat o tine
Mav bafta la examenul auto.
Alra au dreptate fetele, ai trisat, nu se vede costumul de baie . Frumoasa locatia dar si mai frumoase falcutele Nicolului . Sunt sigura ca vei reusi cu prelungirea programului de alaptare, e dreptul tau dar mai ales al copilului. Pupici pt familia frumoasa.
Z-iulia felicitari ca ai scapat de examene. Referitor la scaunele de masina, e imposibil sa nu aiba cum sa se prinda de centura ca de aia e de masina. Din cate stiu eu scaunele care se pun cu fata la directia de mers au locase de prindere a centurii de siguranta in spatele spatarului. Zic din cate stiu pt ca noi inca avem scoica si asta se prinde un pic diferit. Parca am mai vazut ca sunt unele cu baza, un fel de postament care se prinde ala pe bancheta cu centura si vii peste el cu scaunul si are un fel de clema care se prinde in baza. Acum cand ma gandesc mai bine, ajung la concluzia Dandusei, fa poze sau macar sa spui ce firma si ce model e. Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Corina ai grija de tine. Paote ti-a fost rau de la caldura? Sanatate multa! Mai zi-mi si mie o data cum faci spanacul Ariannei.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Diana21 pupici multi. Am vazut pozele, sunt un deliciu

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Mirtha daca ai tuns fata, crustele se vor lua mai usor. La noi a mers cu banalul ulei dat in cap inainte de baie, pieptanat cu pieptan din acela pt cruste, spalat bine de 2 ori cu sampon. Cam in 2 saptamani s-au dus (la Miruna erau lipite crustele de firele de par, a mers destul de greu operatiunea).

Olivia nu gasesti nimic pt calmarea durerilor acolo? Un calmgel ceva? Sa stii ca seara cand nu mai putea Miruna de durere si se trezea din jumate in jumate de ora, i-am dat o doza de paracetamol pt copii ca asa zice pe el ca e si pt dureri asociate dintilor si pt eruptii dentare, nu numai pt febra. Asa a dormit si copilul linistit si a trecut mai usor preste dureri. Mai zicea pedi a mea sa ii frec gingiile cu un pic de sare sau zahar dar n-am ajuns asa de disperata sa incerc asa ca nu stiu daca e viabil sfatul (cu sare eu n-as incerca, vomita bietul copil, dar cu un strop de zahar mai fin la granulatie...)
Amalia distractie placuta la mare.
Anculeeeeee pe unde esti???

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

M-am dumirit! Scaunul are intradevar un sistem de prindere in centuri! Dar eu nu am vazut decat din alea cu postament si ma lusera gura pe dinainte! Noroc ca am soacra buna ca .... in locul ei il duceam inapoi si gata !

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Otilia, pai chiar ca vin mai subtirica...dar la buzunar
Na, acum serios. Sunt slaba cu celulita . Deci vreau minus 2 cm la coapse. Si am vazut un super tratament, dar nu ma lasa inima sa cheltui atata. Prefer sa plecam in concediu si sa lenevesc pe marginea unei piscine.
Azi am facut un tratament corporal. Ma simt super. Am lucrat si la sala.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Ce mi-ai zis-o cu slabitulla buzunar. Sa-ti fie de bine tratamentul!

Cat despre solduri, eu nu stiu de unde vrei sa dai jos 2 cm, baga un ochi la tabel si-ai sa tragi singura concluzia ca esti manechin, ne iei la toate categoriile. Vrei sa te ia vantul pe sus cand te plimbi pe plaja?
Nu stiu ce sa-ti spun cu starea de rau. Sigur nu esti ?
Ceva analize n-ar strica avand in vedere ca alaptezi de atata timp.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am revenit, am fost sa o iau mai devreme pa Ana de la gradi. Acum astept sa se raceasca pranzul Elisei.

Si ma bucur nespus ca sunt pe stop. Destul 13 zile de intarziere, m-am framantat cu tot felul de ganduri zilele astea. Mai ales ca la servici lucrurile stau tare nasol. Cred ca pe mine nu ma pot da afara pana in septembrie caci sunt in concediu postnatal. Sa fiu iar gravida era cireasa de pe tort. Si am avut tot felul de simptome inselatoare. In ultimele zile ma durea burta rau dar aveam si greturi. De ajunsesem sa ma gandesc la o extrauterina. Si burta mi se umflase, aratam ca in luna a 4-a . Si culmea tocmai dupa ce am fost la doctorita sa discutam de sterilet, inca astept rezultatul de la Papa-Nicolau. Posibil sa fi fost intarzierea de la niste ovule primite pentru ca ma dureau ovarele, ceva inflamatii in zona.
N-am avut nici curaj sa-mi iau un test de sarcina.

Si cam asta a fost motivul de n-am luat Augmentinul. Iar acum m-a lasat. Cred ca ma duc sa-mi pun tuburi ca la copii.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc fetelor pt grija!
Nu stiu ce am avut. Cert e ca aveam tensiunea crescuta si ma durea ingrozitor capul. De la caldura clar nu e, ca aici e frig . Noaptea inca ma invelesc cu patura.

Otilia, am aripioare. Si vreau sa scap de ele. Adica as vrea sa scad in cm, si sa iau putin in greutate. Trebuie sa merg la sala sa-mi lucrez muschii. Eu dc merg regulat la sala ma ingras vreo 2-3kg si arat f bine. Ce modesta sunt
Anqalize mi-am facut si e totul in reguula

Mamiseli, spanacul il oparesc putin (apa in care se fierbe spanacul NU se foloseste, pt ca contine nitriti), apoi il scurg bine si il toc cu cutitul. Il pun apoi cca 15min la fiert cu un catel de usturoi, pe care apoi il scot. Dc ai introdus rosia, poti sa adaugi si putin suc de rosie.

Azi i-am facut dovlecel umplut. I-a placut f mult. De mancat, a mancat ca de obicei, pana in 100g. Adica jumatate de dovlecel. Insaa a mancat cu placere. Deschidea gura mare si se infigea in lingurita.

Zanica mea nu mananca fructe ...se stramba de mama mama. Zici ca o otravesc. Tine buzele lipite si nu e chip sa o fac sa deschida gurita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput