Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mary, sunt aici
Usor istovita dar nu ma dau batuta.
Pe mine Techila m-a dat gata .....dupa ce ca aveam si eu o mare problema acum mai aduce in discutie si capotul.
Oricum esti avansata cu bagajul, cum bine zic fetele ....
Sa ne mai spui ce pui in el....ca poate cand o veni clipa imi voi aminti si eu una alta

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Geani,daaa,inca tuna si fulgera...de plouat nu mai ploua
Ma duc si eu spre pat ca de una singura pe aici si cu un asemenea fudal in spate zau ca nu-i mai de stat
V-am pupat si ne citim dimineata....cand, imi schimb semnatura....30 de sapt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata!!!

Monikus ..La multi ani!

Sa aveti o zi buna, fete dragi!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Un gand special pt fetele care se plictisesc, cu dedicatie speciala pt IuliaPapusa si Mada: Imi pare tare rau ca perioada asta frumoasa implica, in cazul vostru, momente si chiar zile de plictis si lipsa de activitati palpitante. Insa incercati sa vedeti partea pozitiva: aveti timp sa stati si sa priviti cum si se valureste burta cand bb se activeaza. Puteti sta cat vreti cu mana pe burtica sa simtiti fiecare ghiont, fiecare intindere de picior sau de mana. Puteti vedea toate emisiunile alea fascinante de pe toate programele Discovery si toate filmele siropoase pt care nu ati avut niciodata suficient timp sau dispozitie. Puteti citi toate acele carti fascinante, de la "Pe Aripile Vantului" pana la "Oliver Twist", fara sa aveti mustrari de constiinta ca stati in pat si cititi si nu faceti altceva...

In locul vostru eu as profita din plin sa citesc cat de mult despre perioada post-partum si despre nevoiel unui bebelus. Nu musai pe forumuri. Mi-as cumpara sau imprumuta din librarie (as trimite pe cineva cu lista sa mi le aduca si sa mi le care ) carti despre cresterea bebelusului, alaptat - o carte despre care fetele de la cealalta odisee au avut pareri ff bune e a lui Capraru - si am inteles ca nu e tocmai subtire!!!! Chiar daca aveti senzatia ca nu veti retine nimic, si faptul ca veti retine UNDE si CA ATI CITIT despre ceva anume va va ajuta imens atunci cand veti avea nevoie de informatiile alea!!! Cand in focul actiunii veti fi ca o gaina beata (scuze comparatia, dar va garantez ca e asa - fetele la bb 2 sau 3 etc pot confirma!), veti fi fericite ca veti avea informatia la indemana, la o rasfoire de carte.

Sau mi-as cumpara carti de bucate pt bb (vedeti autoarea britanica Anabelle Karmel) si m-as apuca sa gatesc efectiv din bucatele alea. Nu as face pireuri, evident, dar as lasa legumele ca si garnitura la un meniu cu carne de pe acolo etc. Va fi de un real ajutor cand veti incepe diversificarea si nu veti fi nevoite sa apelati prea des la borcane, pt ca veti sti ce sa faceti si cam ce gust au.

Dar asta sunt doar eu, voi faceti cum vreti si cum stiti .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hei Techila ce m-am distrat cu babette tau, la odisea trecuta tot asa aparea cate o babuta sa faca scandal ca ba de ce porti fusta scurta ba de de ti se vaz tzatzele nu vezi cum se uita barbatii dupa tine lesinati femeie gravida ce esti! era teroare ne distram de ele!Mie mi-a facut una un scandal monstru ca ii furasem cosul in real si avea in cos fix o varza si o punga,le-am confundat, oricum nu eram in apele mele pe vremea aceea la 30 sapt pluteam!
Mai era o fata aici care se lauda cu funduletzul ei rotund hei nu vorbi de funduletz bombat acuma cand am tspe kile in plus
Si nu v amai facetzi griji, la spital si cele cu cezariana si cele cu naturala o sa va puteti misca cat de cat ne e chiar asa de rau.Si nici povesti din acelea teroriste nu se mai intimpla asistentele sunt destul de atente si colegele de salon foarte saritoare,mereu va va ajuta cineva!
Techila sa stii ca merg si eu sa imi iau cameasa cu oite ca sa fiu mai sexy!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Nu mai incep si eu discutia despre CO si alte indemnizatii ca iar intram in ceata....eu m-am hotarat asa: imi iau in august zilele de CO pe care le mai am, apoi intru in prenatal cu 1 septembrie (la mine DPN este pe 02.10)...sper sa fie bine pana la urma!

Bagajul de spital nici nu m-am apucat de el si cand vad cat de avansate sunteti ma apuca groaza....nu vreau sa vorbesc despre camasi de noapte, pentru ca le urasc din tot sufletul, dar nu o sa mor.

Techilla, nu te mai agita de pomana, ca lumea asa a fost si asa va ramane, gura satului, nu se poate sa nu comenteze....cat despre dorelul cu parchetul, eu ii mutam gura din loc daca indraznea sa zica ca ai mei caini pot sa se pise cat sa umfle parchetul, ca doar nu sunt vaci....na, ca m-am enervat si eu!
Statea si ma gandeam, daca eu la cainii mei reactionez asa, oara la bbelina cum o sa fac?

Aseara m-am panicat nitel ca bbelina nu fusese deloc activa peste zi, eu nu am fost in apele mele si m-a apucat bocitul de paranoia....noarmal ca dupa un dus si putina relaxare a dat semne discrete ca ea e domnisoara nu fotbalist!

Am mai trecut un nume la semnatura, noi avem o gramada de variante, dar nu reusim sub nici o forma sa cadem de acord, al meu e cur sucit rau, dar mie tare imi place combinatia asta si poate complotez cu viitoarea nasa ( care momentan nici nu stiu cine va fi pentru ca nu am rezolvat problema) sa iasa ca mine.

M-am intins ca o placinta, dar mi-e tare drag sa vorbesc cu voi!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Am schimbat semnaturaDoamne ajuta sa ajungem toate la 40 de sapt
Si,asa cum zice si Adriana,sa stiti ca nu veti trece prin asa ceva. Eu,de ex,dupa ce m-am trezit din operatie aveam deja tampon din acela pu s de catre asistente si din cateva in cateva ore veneau si il schimbau si-mi faceau toaleta (aveam sonda).Dar,din ambitie,si rusinedeja a doua zi dimineata am cerut sa-mi scoata sonda sa pot mereg singura la baie sa ma spal si alte alea (iesisem din operati pe la 11.30 a.m. ).
Si ma simteam atat de prost pt ca nah..dar s-au purtat f exemplar toate si nicuna nu a strambat din nas si nici nu au comentat nimic

Monikus,la multi ani!!!!

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata dragelor si io , acum ma pun pe picioare ... am o supra intrebare care imi da de gandit si nu stiu cum sa fac , dar poate ca ma lamuriti voi ...
deci: DPN 15 septembrie , iar eu din 10 aprilie (parca) sunt in somaj , cu continuitate si nu stiu cand sa imi iau prenatalul ... Cum sa fac?
va si o zi buna sa aveti , ma duc sa recuperez ce ati scris foai cat am de citit

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata dragele mele dragi,

Roxxy imi pare rau ca te-a zapacit Matei cu somnicul seara, si Alessia cateodata adoarme mai greu, noi stam cu lumina inchisa si pe intuneric mi-i ia la rand pe toti cunoscutii si eu bineinteles ca ii raspund invariabil: face nani, face nani, indiferent de cine e vorba. Pentru ca daca ma apuc sa ii spun mai mult intram in rasete, chicoteli etc.
Aseara a dormit pitica mea de la 10 pana la 8 dimineata fara sa stiu de ea deloc. Nu a vrut apa, pe mami, pe Bobo (ursuletul cu care doarme) nimic. A fost o dulce, imi venea sa ma duc la ea la 6 dimineata sa ma intind langa ea...mama nebuna, mi-era dor de ea.

Eu nu inteleg la ce folosesc chilotii de unica folosinta...
Eu am avut la maternitate data trecuta chiloti normali (2 perechi) (de obicei port tanga) pe care le-am folosit exact atunci in spital si nici pentru mult timp. Mai precis, eu am nascut vineri si am plecat acasa duminica (cu ceza). Vineri nu mi-a trebuit nici un chilotel, nici haine, eram fara, dupa operatie cu cearceaful pe mine in pat, nici nu ma dadeam jos. Sambata parca mi-au trebuit ca sa stea tamponul, insa oricum odata (sau de 2 ca nu mai tin minte) vine o tanti asistenta sa faca toaleta (la pat in prima si a doua zi) adica vine cu apa si vata si spala locul cu pricina fara chilotei.
Foarte de ajutor camasile, se ridica si e bine ca sa ai acces plus ca se lasa in jos cand circuli sa nu stai chiar cu toate la vedere.

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Cum sunt hotarata cam 90% pe cezariana si fara experienta, dimineata mi se nazare o intrebare intrebatoare: "oare placenta pe unde iese?"
Si tot cautand pe net gasii www.gandul.info/viata/maternitatea-gheorgheni-cum-legi-trei-cezariene-intr-o-noapte-fara-sange-pentru-transfuzie-si-cu-anestezistul-pe-drum.html?3931 4579449" target="_blank">ceva revoltator .

Iulia 24+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput