Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Monikus La multi ani, sa fii sanatoasa si toate visele sa ti se implineasca!

Stau si eu si citesc de preocuparile voastre si...nu ma pot abtine sa nu privesc in urma La noi la spital nu ne dadea voie cu absolut nimic de-acasa. Stiu ca venisem cu niste camasute care mi se pareau urate, dar ma gandeam ca scap repede de ele. Ei, n-aveam voie sa purtam decat niste chestii rufoase date de spital, shtantzate pe maneca, rupte in dreptul sanilor...intr-un cuvant O-RI-BI-LE! Explicatia lor: astea sunt sterile. Sa mor de nervi, nu alta. Intr-adevar ni le schimbau zilnic, dar cele "noi" erau ori la fel de oribile, ori si mai si. Asa ca cele de le-aveam eu le-am indragit imediat, mi se pareau cele mai cele, ma simteam zana in ele
Chiloti...ii puneam pe ascuns. Doar pampers si tampoane si creme aveam voie de acasa Plus listutele date de spital
Sper sa scap de acest cosmar si lucrurile sa fi evoluat intre timp.

Despre "freza" intima...cand am plecat la spital, cu toata jena l-am pus pe sot sa ma "aranjeze". O facusem si eu, dar cam cu model, dupa cum pipaiam . Dupa tratamentul lui eram... bella si seducatoare. Cand m-au internat, stupidele alea au considerat ca nu era suficient asa ca au pus o lama (de-aia de pe timpuri) si pana sa ma prind ce si cum... au tras cateva dungi. La sfarsit, i-au cerut sotului meu plata...nici nu mai stiu cat...vreo 20'j de mii. El le intreaba pt ce...si cica pt lama Si daca nici al meu nu prea-i "sanatos" le-a luat la rost, ca ce, el facuse treaba serioasa, cu aparat profesional (si-a sacrificat una din superlamele lui cu X nivele) si nu era nevoie de nimic asa ca sa faca bine sa-si bage mintile-n cap cu lamele lor, ca n-aveau pe ce sa le foloseasca...

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Din cate stiu placenta o scoate dr dupa ce iese bb....sper sa nu gresesc.

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

buna dimineata fetelor!
desi am citit tot timpul ceea ce ati scris, nu am putut sa particip, la servici am avut milioane de p[robleme si stresuri, iar acas cadeam lata cum ajungeam. Asa ca nu am ami scris de ffffff mult timp.
acum sa imi dau si eu cu parerea legat de cateva chestii.
moni iulia- placenta este scoasa de dr, dupa copil, este verificata cantarita, iar apoi este verificat uterul pentru a se asigura ca nu ramane nimic ce poate provoca o infectie. Cel putin asa stiu eu.
A doua chestie, care ma pasioneaza pot sa spun de ieri dupa masa, concediul de maternitate. nu stiu daca e nevoie sa mai apara norme metodologice, deoarece, acestea exista deja. A fost modificat un alineat al oug 158/2005(art. 24 alin 1), eu sunt optimista si sper ca va intra in vigoare la trei zile dupa publicarea in monitorul oficial.
in ceea ce priveste imparteala in concediu prebnatal si de lauzie, acelasi art. 24 dar alin 2 din oug 158/2005 spune ca aceste 2 concedii se pot compensa intre ele, atata timp cat dupa nastere raman 42 de zile, deci in acest moment. sa spunem ca facem socorteala ceva de genul, iti lasi 50 de zile dupa dnp si poti sa iti iei 118 zile inaite.
eu sincera sa fiu de abea astept. pt ca am intrat deja in concediu medical, nu mai rezistam la servici. Era un efort numai sa ma duc, ce sa zic de munca efectiva.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetele, la Carrefour au super oferta la patutz, scaun masa si carucior Bertonni.......bagati un ochi pe site-ul lor ca au catalogul actualizat!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

aaaa, Ce nu v-am spus e ca in proportie de 90%, o sa avem un baietel. Ceea ce pe mine ma bucura f tare, pt ca imi doream f tare sa ca bebe sa fie baietelul lui mami. asa ca va rog pe voi cele mai experimentate sa imi puneti caruciorul albastru si in listuta. Nu de alta dar eu sunt total pe langa subiect cand e vorba de treburi d-astea informatice.

Ioana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la un suc rece sau o ..

monikus poti sa mori tu de 100 de ori cu ele de gat ... scrie foarte clar: CONCEDIUL DE ODIHNA SE ACORDA PENTRU ZILELE EFECTIV LUCRATE! dar daca tu vrei sa speri .. spera .. dar speri degeaba .. nu iti vei face decat nervi si nici dreptate nu ai .. imi pare rau pentru tine, sincer! daca vei reusi sa le convingi pe cele de la RU .. e ok .. dar, dpv legal nu ai dreptate!

raluk concediul ti-l poti lua pana la sfarsitul anului urmator. de ex, daca tu mai ai zile de co pe 2008, ti le poti lua pana la sf li 2009! eu asa am facut la prima sarcina .. aveam zile de co din 2007 si mi le-am luat dupa ce am terminat cele 126 de zile ptr sarcina si lauzie.

fug la sedinta revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

alex 25- am intart si eu acum si am vazut catalogul, si am rams uimita, ce preturiii, cred ca in weekend ma duc sa il vad(caruciorul), desi e cam devreme.

Ioana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna dimineata!

Monikus La multi ani!!! Sanatate si multe bucurii!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata fetelor cu intarziere!
M-am puturosit ca sunt in CO si ma rasfat.
O sa plecam saptamana viitoare la Moeciu de Jos, sper sa ne simtim bine (la hotel Acvila). I-am spus soatei ca vreau la munte, la aer curat si s-a conformat.
+ 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata !

Monikus....la multi ani draga mea! Sanatate, bunastare, noroc si tot ce iti mai doresti tu!

Anamaria1979, concediu placut si relaxare maxima!

Dana 27+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput