Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

vai, techila, ce oameni...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ca tot am scapat pe aici singura, doar eu balauzesc din cate vad: azi mi-am luat kitul de celule stem. si ca tot ziceati de bagajul de spital sa va tin la curent cu ce mai pun in el, am de zis urmatoarele: un pachet mic de pampers d-ala de pesti proaspat nascuti. un pachet de servetele umede de pestisori, o sa mai pun si pt mine unul. am pus 2 chiloti d-aia mari, cu burta, o sa mai pun 2 fara burta si un pachet de allways night. am capot - 2 buc (nu stiu care e pluralul) si 2 camesi de noapte de alaptat (urate ele in esenta lor, dar le-am luat cu desene d-alea idioate, cu o oaie si nu mai stiu ce, ca sa nu ma simt urata). am mai pus sosete, sapun, pasta de dinti (tre sa pun si periuta), una bucata sutien de alaptat. acasa am pentru printzeshi ulei si pudra si hainute si celelalte, daca e nevoie mi le aduce tati. la fel si cu pompa de alptat. am pus in bagaj si tampoanele pt sani. si mi-am cumparat fasha si vata sa ma apuc de creatie de absorbante cum ne-a invatat ramsan. atat....cred

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze si

Mergi la inceput

uau, techila, dar esti avansata bine de tot cu pregatirile! Eu nu mi-am cumparat nimic inca. Pe cand sa cumpar imi dau seama ca nu stiu cate tampoane de san, sau cate sfarcuri din alea de silicon, sau cata vata si fase, sau cati chilotei (normali sau de unica folosinta) trebuie sa-mi iau...

23+

Mergi la inceput

ok, incep deja cu intrebarile:
- de unde ti-ai luat chiloti cu burta? sunt din aia pentru gravide sau din aia clasici pentru doamne?
- asa e sanatos, sa purtam din aia?
- la sutiene de alaptat m-am mai uitat, dar parca ziceau fetele ca ne cresc foarte tare atunci sanii, ti l-ai cumparat mai mare?

Sa stiti ca eu sunt foarte stresata de chilotei si tampoane pentru ca niciodata nu mi-au stat absorbantele fixe in chiloti normali. Nu stiu, poate pentru ca am fundul mare si rotund , dar pe un chilot normal imi sta in aer , asa ca tot timpul port doar tanga sau brazilianul acela care e jumatate de boxer. Deci ideea e oricum, sa imi stea fix peste tot , nu in aer, la 3 cm de zona. Scuze de detalii, dar eram curioasa daca mai are cineva problema asta...

23+

Mergi la inceput

vad ca sunt singurica rau asa ca inchid si eu calcul, ca sigur e mai sanatos bebe fara el. Somn usor!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

pai sa o luam metodic:
- tampoane de sani: mi-am luat de la avent, dar cand am fost la tarrul de bebei aia de la nuk mi-au dat mostra, deci in bagaj am mostra cu 2 tampoane de la nuk
- tampoane de celelalte: mi-am laut de la mega image 2 pachete mari de vata, iar de la farmacie 2 suluri de fasa (dar cred ca tre sa mai iau) si la fac asa cum ne-a invatat ramsan. si o sa fac multe....ca sa fie
- chiloti - am d-aia de gravi, o pereche din cora am gasit chiar la raionul cu lucruri de bebei si o pereche din carrefour de pe galerie din militari unde exista un magazin de gravi. toto de acolo am luat si sutienul, l-am luat acum de curand ca stiam ca ma modific, o tzara mai mare la cupa si cu multe gaici la spate de se face pe diverse marimi
- chiloti de unica folosinta nu mi-am luat, mi se par de vise rele, am zis pas.
capot si camasa de noapte din cora, am luat ieftinaciuni pt ca dupa aia clar nu le voi mai purta, si eu sunt adepta barbatestilor, dar ma gandesc ca pantalonii cu elastic nu s-ar conecta prea bine cu viitoarea mea cezariana.
eu le-am luat acum de curand, clar ca nu e gata bagajul meu si cred ca nici nu va fi, dar pana la urma la urgente s-o duce si sotza-miu si o face rost daca o fi nevoie, ca el e tare descurcaret. macar de inceput sa le am acolo...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Delia, la multi ani cu bucurii si an de an sa ai parte de acelasi sot iubitor care sa iti incante aniversarile cu asa cantece ! Ne bucuram ca ne-ai dat un semn, tinem pumnii la eco si asteptam sa scrii vestile bune !

alinus, ma bucur ca ai raspuns PREZENT ! Am vazut la semnatura un carucior roz, sa fiti sanatoase amandoua, vei avea o pereche frumoasa de copilasi ! Sa va traiasca !

raluk, sa stapaniti sanatosi noile achzitii de pe meleagurile unguresti !

techila, esti o scumpa tare haioasa ! Si noi te iubim pe tine cu tot cu freza ta "periuta", sa iti fie de bine ! Da-i incolo de oameni, fa-te ca nu le observi iesirile ! Felicitari pt bagajul incapator si multumim ca ne impartasesti si noua !

uve_got_mail, eu nu am avut parte de nastere naturala, dar tind sa cred ca si in acest caz, esti ajutata sa faci toate alea, doar pt asta sunt infirmierele, nu ?

Nici eu nu port camasi de noapte, nu le vad sensul si prefer sa dorm intr-un tricou ca oricum se ridica pana la buric. Pt zilele de dupa nastere (ca la nastere, am avut camasa de spital), mi-am cumparat camasi, dar oricum primeam zilnic si de la spital cate una (deci puteam exclude cumparatul lor, ca si asa zac in dulap si le mut de colo-colo). Fata care nascuse deodata cu mine si cu care am impartit salonul, a purtat dupa nastere doar pijamale (pantalni si bluza cu nasturi) si clar a fost mai inspirata ca mine.

Vai, lucia, mi se pare horror ce povestesti despre prietena ta ! Cata incompetenta si neglijenta ! Imi imaginez ca s-a simtit printesa cu ocazia celei de-a doua nasteri, in SUA ! Bine ca a scapat fara sechele de nici un fel !

Eu sunt mandra de mine ca azi si ieri am facut provizii de visine pt iarna (sa ma indop cu praji, la iarna), dar e clar ca m-a ajutat si mama, altfel, mai greu...
Bebelusul meu m-a "incantat" si pe mine cu tzopaieli dureroase pe ovare si col, dar (pana acum) m-a scutit de celebrele lovituri in ficat (de care va plangeti multe).
In rest, raportez ceva arsuri mai nasoale (e a doua seara -nu consecutiva, cand le am), mers de rata tantzosa, pozitie preferata de somn pe partea dreapta (desi preferam pe stanga), dar stiti voi astea, ca le aveti si voi !
Noapte buna, daca nu mai intru !
tuturor !

Geani 28+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Intru si eu putintel desi sunt istovita. Barbatelul din dotare a plecat din Bucuresti pana maine si am ramas singurica cu atomik-ul din dotare. Ce m-am gandit eu: ia sa-l culc pe la 9 in seara asta ca tot a dormit doar o ora toata ziua si pe urma ma rasfat singurica cu o mare portie de musaca. Pai la 9 ne-am asezat in pat, spus poveste, povestit despre toti copiii din parc cum fac nani , suportat degete in nas si urechi, si copilul adormit de abia acum vreo 10 minute, adica pe la 22.50 . Simteam ca ma sting de foame. Nu s-a mai intamplat sa-mi adoarma asa greu de vreo 5-6 luni. Cred ca a simtit ca e tati lui plecat.

Burticilor, si eu urasc camesile de noapte . Cand l-am nascut pe Matei am avut vreo 3 pe care le-am oferit cu mult drag bunicii mele dupa aceea. Va imaginati ce frumoase erau.

Luto, eu ti-am inteles perfect punctul de vedere referitor la ''fratii'' nostri colorati. Recunosc ca eu sunt f dura cand vine vorba de ei si de aceea ma abtin cu greu sa va spun ce gandesc la adresa lor. Ideea e ca locuiesc intr-un cartier plin de asemenea specimene, Colentina. Cum da caldura, vezi niste mese pline de mancare si bautura, scaune sau chiar paturile din casa insirate pe strazi. Mi se face scarba, imi vine sa-i impusc (ups, am spus-o).

Techila, cred ca-i spuneam una de dulce babetei aleia. Bai ce sunt oamenii astia. Chiar nu-si pot vedea de treburile lor?

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello

La noi e vijelie,fulgera si tuna incontinuu de vreo ora. Si ce ma gandesc eu,pe la inceputul furtunii...ia sa opresc laptopul sa nu care cumva sa fie vreun soc de curent si sa se arda.Si stau ca proasta si ma plictisesc cu sotul la povesti de adormit oameni beti cand tring!!!,am o revelatiedahhhh,laptopul nu e facut sa-l poti folosi si nebagat in priza?!?!? Si abandonez eu una bucata sot in pat si hop la birou sa butonez

Techila,mie una imi esti tare draga asa ca ii aliniem pe babuta si pe dorel si ii

Raluk,nu esti singura. Asa patesc si eu motiv pt care de 2 ani am trecut la tampoane interne.

Acum,ca tot mi-am abandonat sotul,nu veniti sa-mi tineti de urat?
Va servesc cu pepene rosu

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

kawaichan, pls, o mare mare rugaminte am la tine. Ce are in compozitie materialul din care e facut wrap-ul tau ? M-ai scapa si pe mine de o mare problema, pt ca de cand prospectez piata de wrap-uri si in urma unor discutii mai detaliate cu o buna cunoscatoare in materie, desi am aflat multe chestii de la ea, nu pot lua o hotarare si eu is din aia care ma gandesc si razgandesc de o mie de ori. Iti multumesc !

mary, a trecut vijelia ? Aici e doar cald si iarasi cald.

roxy, si eu pateam frecvent asta cu Daria (de fapt, patesc si acum, ca inca ii tin companie inainte de nani, desi e mai maricica fata de majoritatea copilasilor de-aici), au copiii astia o rezistenta si o altfel de nevoie de somn, fata de ce gandim noi. Sanatosi sa fie ! A fost buna musacaua ?

Cred ca ma bag in pat, nu mai stau comod pe scaun si nici in pat nu as sta confortabil cu laptop-ul dupa mine, asa ca abandonez si acum va spun pe bune, noapte buna !

Geani 28+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput