Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)
Raspunsuri - Pagina 13
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...pai si eu dar am zis sa imi cumpar una sa nu raman in pasarica goala pe la maternitate Si am sa o cumpar dintr-un material "bun" si moale ca sa pot ulterior sa spal cu ea pe jos...sau geamurile Cea mai fericita 28 + cu ![]() |
cu stirile...a plecat ingienrul si nu mai are cine sa imi taie balbele. asa ca iau si eu o vacanta ca tare sunt ocupata
iar camesha...o sa-mi iau si io dk asa cere tara! ma duc acasa...de fapt ma duc in sat, dupa cum zice bunica-mea ca acasa nu ma asteapta decat vase nespalate. ne auzim tomorrow.
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Mangulico stai ca mi-am mai amintit ceva 

E 17.40 si eu trebuia sa plec de la si 20...si tot stau cu voi...offff
Vroiam sa te intreb porumbul acela de care ai spus ca ai cumparat si am vazut si eu l-ai mancat asa sau se fierbe ?
Multumesc 
Cea mai fericita
28 + cu 
uve_got_mail spune:
Referitor la camasa de noapte, pp ca e mai comod sa iti ridici fusta in cap decat sa iti dai jos pantalonii
. Eu ma gandesc ca stupida, dupa ce nasti te duci singura pana la salon??? Si iti pregatesti si pui
chiloteii si faimoasele absorbante handmade???
24+ , mami de
Sarah Maria
delia79 spune:
Sigur Lutoniana..... o inghetata uriasa si delicioasa
. Va fac cinste la toate 
Vorbiti despre camasi de noapte...yep, nici eu nu obisnuiesc din acelasi motiv
si anume ca se ridica. Eu una nu le vad sensul, cu exceptia celor sexy din matase
. Dar daca trebuie pt nastere, atunci cu placere voi cumpara si eu una.
Porumbul e super gustos facut si la microunde (4 min bucata), uns cu un pic de unt si presarat cu sare 
. Ia sa ma duc sa fac unul.
in curand mamy de Sofia scumpa
raluk16 spune:
ralu80 multumesc mult!
Selen mare pacat sa fii acolo, pe malul marii, si sa nu ai voie... 
Maria, sper sa-ti treaca acidul.
Delia o zi minunata in continuare! Ce bine ca ai putut intra! Si succes la eco, sa veniti cu vesti bune!
23+ 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Referitor la camasa de noapte, pp ca e mai comod sa iti ridici fusta in cap decat sa iti dai jos pantalonii chiloteii si faimoasele absorbante handmade??? 24+ , mami de Sarah Maria |
...oooo...dupa asta chiar plec. Eu stiu o poveste groaznica a celei mai bune prietene care a nascut prin cezariana in Targoviste si a avut parte nu stiu de ce de anestezie generala.
Mi-a spus ca atunci cand s-a trezit era goala, cu camasa in cap vorba ta si zacea intr-o balta de sange

Nu se putea nici misca si numai peste o ora sau ceva de acest gen a venit soacra ei si a spalat-o si a aranjat-o.
Asta ca sa nu mai spuneti ca soacrele nu sunt femei ca si noi.
Pe al doilea l-a nascut in SUA unde se afla si acum
E posibil sa fie cazuri izolate dar nu cred ca ar trebui sa se intample asta.
Raspuns nu am....nu cred ca mergi singura sa-ti tragi chiloteii...habar nu am.
Aici mai merge si Adi cu mine (care nu vrea inauntru la nastere) dar va fi pe acolo....si nici nu stiu daca imi place sa il implic in toate fazele astea atat de intime, cu chiloti, tampoane......
Dar deh....2 zile si scapam.
Stie toata lumea ca sunt multe momente neplacute poate le-om depasi si noi cumva ....
Cea mai fericita
28 + cu
raluk16 spune:
Lucia nici mie nu mi-ar placea sa-l implic in asa ceva... parca nici la epilatul/rasul dinainte de nastere nu l-as baga... cred ca "totul" arata atunci diferit de normal, si n-as vrea sa ramana cu asa o imagine 
Dar sa stiti ca nici nu m-am gandit pana acum cand si cum ne punem tampoanele si chiloteii 
23+ 
uve_got_mail spune:
Cred ca si eu am mintea odihnita si nu am la ce sa ma gandesc...ne-om descurca noi la fata locului...pe al meu sot nu ma pot baza ca el lesina in spital cand simte miros de dezinfectant din ala, cred ca se asteapta sa il sun sa ii spun ca am nascut
Cea care ma epila pana acum in zone ascunse publicului
mi-a zis ca ii e frica sa epileze burtoase, asa ca va trebui si cu parte asta sa ma descurc in alta parte, ca nu vreau sa ma epileze alea cu lama in spital
24+ , mami de
Sarah Maria
raluk16 spune:
Maria, ma uitam eu pe pagina asta ca noi toate suntem membri incepatori, si Lucia are doua stelute si e membru junior... si vazand ca tu ai 499 de mesaje, tare cred ca la urmatorul mesaj capeti si tu doua stelute ![]()
23+ 
techila spune:
ola fetele,
sa va povestesc ce am facut cat am dezertat de pe forum: ieri am fost la cora m-a abordat o babette, m-a luat la rost ca ce caut pe strada si se uita cand la burta cand la freaza mea minunata. mai avea putin si ma batea. si se uita lumea la mine cu ochi dezaprobatori ca aveam freaza deosebita, parca omorasem pe cineva. intorceau capul dupa mine....ca la "faceti poza cu maimutza"...deci....urasc oamenii
si a venit dorelul care ne-a pus parchet la parter acum o luna, parchet care s-a umflat intr-un mare fel, dorelul a venit la reclamatia superbului sotz din dotare. iar explicatia dorelului in timp ce scruma in livingul meu pe jos si arunca chistocul in gradina mea intens muncita??"s-a p...t cainele pe parchet". am vrut sa pun cainele pe el. adica javra mea iubita sta langa poarta ca sa nu faca in curte, cere afara din curte
, iar el imi zice mie.....

cum va ziceam...urasc oamenii
pe voi va pup, va mai scriu
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (28+) de 2 putze
si