Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Asta imi impun si eu, Lutoniana, dar nu imi reuseste mereu din pacate!
In Moeciu de sus am fost pentru prima data si mi s-a parut super tare, de la conditiile de cazare si pana la peisaj. Drumurile sunt groaznice din pacate, dar e atat de frumos incat mai treci cu vederea. Ne-a costat la o pensiune de 3*, 7 nopti, cazarea 490 si masa vreo 4oo ron, cu mancarea facuta din materie prima din ograda lor - tare buna si sanatoasa, asa ca am luat 1 kg intr-o saptamana.
Am mai fost la mare o zi, am stat sub umbrela si cu o rochita de plaja pe mine...apa era groaznic de rece, cel putin asa mi s-a parut mie cand am incercat-o cu degetul
Ne-am intalnit acasa cu colegii sotului, la 10 ani dupa terminarea liceului, am dansat pana ce m-a pus la punct sotul si mi-a reamintit ca suntem doua intr-una Bebelina mea a fost tare cuminte cand mami se zbantuia, de-abia urmatoarea zi dupa amiaza a inceput sa zburde putin cate putin

24+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

.... si dk s-a intors inseamna ca vei naste normal fara probleme. parca asa e nu?

..da, asa e, si inseamna ca imi trebuie o camasa de noapte sa am in ce sa nasc
ca eu nu am purtat niciodata si nu am in dotare.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

In Moeciu de sus am fost pentru prima data si mi s-a parut super tare, de la conditiile de cazare si pana la peisaj. Drumurile sunt groaznice din pacate, dar e atat de frumos incat mai treci cu vederea. Ne-a costat la o pensiune de 3*, 7 nopti, cazarea 490 si masa vreo 4oo ron, cu mancarea facuta din materie prima din ograda lor - tare buna si sanatoasa, asa ca am luat 1 kg intr-o saptamana.
Am mai fost la mare o zi, am stat sub umbrela si cu o rochita de plaja pe mine...apa era groaznic de rece, cel putin asa mi s-a parut mie cand am incercat-o cu degetul
Ne-am intalnit acasa cu colegii sotului, la 10 ani dupa terminarea liceului, am dansat pana ce m-a pus la punct sotul si mi-a reamintit ca suntem doua intr-una Bebelina mea a fost tare cuminte cand mami se zbantuia, de-abia urmatoarea zi dupa amiaza a inceput sa zburde putin cate putin

Ce bine ca mai poti dansa..Eu numai ma fac asa putin ca dau din fundult si ma si ia durerea de toate cele...Cica så astept påna dupå så må zbantui si eu oleak..si eu sunta sa o zbantuitå..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Aha, super. Cunosc zona foarte bine. Este aer tare si intepator care iti gadila narile.
Noi locuiam in Brasov, am mai scris asta incep sa ma repet ca babele sclerozate, tineam toate zilele de nastere, cununii, botezuri, aniversari la Bran, Moeciu de sus sau de jos, Fundata...oricum toata zona are un farmec anume cand nu miroase a branza
Iar ceea ce a ridicat-o asa mult a fost concurenta dintre sateni: daca ala a facut camere cu baie proprie eu de ce sa nu-mi fac la pensiunea mea si terasa sau plimbari cu sania, iarna....si uite asa s-a ajuns la luxul acela si la minunatiile pe care le poti gasi intinse doar pe cativa kilometri.
Daca ar fi tinut de localnici probabil ca isi faceau si drumurile

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

.... si dk s-a intors inseamna ca vei naste normal fara probleme. parca asa e nu?

..da, asa e, si inseamna ca imi trebuie o camasa de noapte sa am in ce sa nasc
ca eu nu am purtat niciodata si nu am in dotare.

Cea mai fericita 28 + cu

deci si aici e cu camasa. nu ne lasa in pantaloni? i hate camesi de noapte. hate, hate, hate. si by the way, deseara dorm in deplasare la prietena mea...ca sunt franta si acasa o sa stau sa ascult fiecare scartaiala. asa ca nu are rost, cand ma pot uita la un film.

si inca ceva...am niste arsuri de mi se pune nod in gat si nu mai pot inghiti. e cumplit. sutn cu dicarbocalmul dupa mine...e groaznic...oare asa va fi pana la sfarsit? toata noaptea m-a chinuit si azi toata ziua. si e asa de sambata. anyway, m-am plans destul.

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Manga ma tot tin sa spun dar uit
Imi place la nebunie faza:
"La Londra este ora 4. Stirile radio Ciocarlia intra in vacanta"

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

salut,

Am reusit sa ajung la zi cu lecturile . Multumesc inca o data fetelor ca v-ati luat din timp sa-mi urati la multi ani.Conteaza enorm pt mine ca nu am familia aproape. M-au sunat si parintii si socrii dis-de-dimineata si vor mai suna cu siguranta si prietenii de aici mai pe dupa-amiaza. Sotul mi-a cantat la chitara dimineata de mi-au dat lacrimile . Din pacate el lucreaza azi, dar recuperam maine ca suntem amandoi liberi si vom iesi la munte sa ne relaxam un pic.

Aida, sunt cu gandul la tine azi si vreau sa-ti impartasesc ce am visat eu noaptea trecuta: am visat-o pe fetita ta, eram undeva intr-un fel de orasel mic (dar asa cum stiu eu oraselele mici in Canada) si stateam pe o banca. Ea radea incontinuu si imi spunea cat de important e sa nu piarda o jucarie de plus (un animalut ceva... maro), si mi-a repetat chestia asta de vreo 5 ori. M-am trezit transpirata si nu-mi venea sa cred ce am putut visa. Eu o stiu pe Ema ta din poze si atat, dar visul a parut atat de real, ea era atat de vesela...... sper sa nu te superi ca ti-am povestit.

In rest fetelor va urmaresc de la munca (pe furis), dar nu pot scrie nicicum. Dar va stiu si bucuriile si supararile si ma gandesc mereu la voi. Si sotul e si el la curent cu ce se intampla . Si chiar m-a rugat sa va multumec pt ideea cu tartele de fructe, am facut mere coapte cu nuca si zahar (ca faina nu aveam ) si au fost super bune. Nu are nici un rost sa reiau subiecte din capitolele trecute. Dar Monica, Biaz, Iuliapapusa stiu ca aveti perioade mai grele, va urez multa sanatate . Invat multe de la voi toate si multumesc ca impartasiti din experientele voastre . Din pacate sunt in contratimp cu fusul orar si nu pot participa activ la discutii. Dar imi sunteti toate tare dragi.

Bebelica mea e bine, maine mergem sa o vedem si avem emotii. Am avut si eu cateva contractii si am sunat la spital, dar mi-au spus sa nu ma deplasez degeaba pana la ei daca nu sunt contractii regulate . Aici nu exista no-spa sau alte medicamente care sa calmeze, deci tot ce pot sa fac e sa stau la pat dupa ce vin de la munca si sa sper ca totul e bine. Am avut si ceva probleme personale care mi-au tocat nervii, la munca tot greu... cu stres. Nu vreau sa fiu rasista, dar sincer mentalitatea barbatilor arabi e in urma cu sute de ani. Am inteles-o perfect pe Luto cand vorbea de colocuitorii orasului ei.

Am vazut ca se vorbeste intens de concedii de maternitate si platile respective. La noi e destul de simplu: un an concediu, jumatate platit la 75% si jumatate la 55%. Ma multumeste situatia intrucat am o prietena in State ca mi-a spus ca nu primeste nimic. Deci.... am ales sa vad partea buna a lucrurilor.

Iulika, multa sanatate la sotior, sa stii ca asa sunt barbatii (durerile lor sunt mai grave si au tendinta sa exagereze). Totusi cu infectiile dentare nu e de glumit si trebuie sa te tii de el sa se trateze.

Ma duc sa citec, cred ati mai scris (mie mi-a ;luat 3 ore sa scriu mesajul din cauza telefoanelor primite )

pup

26+

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Citat:

nu ne lasa in pantaloni? i hate camesi de noapte. hate, hate, hate.

...pai si eu dar am zis sa imi cumpar una sa nu raman in pasarica goala pe la maternitate
Si am sa o cumpar dintr-un material "bun" si moale ca sa pot ulterior sa spal cu ea pe jos...sau geamurile

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Eu chiar ma intrebam cu ce se ocupa oamenii de acolo,la cata liniste este, parca nici nu respira, nu se aude decat paraul din zona, probabil ca traiesc doar din turism, dar chiar e vizibil ca incearca fiecare sa fie mai cat mai falos - in weekend cand navalesc bucurestenii aerul tare incepe sa miroasa a mici si carne la gratar! Si cu dansul, m-am minunat si eu ca am tras o sarba printre altele si nu am avut nimic...de cand m-am intors la munca ma plang de sale si de stat in fund amortesc toata-dar cred ca tot de la cap mi se trage

Mergi la inceput

Delia, eu personal ma declar satisfacuta pentru modul in care te-ai revansat dupa asa o lunga absenta si randurile tale au fost minunate.
Acum primesc o inghetata ?

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput