Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Claucia si Iulika multumesc

Ce Iulika ti-era frica ca vei pierde chefurile din weekend ? hai ca ai fost simpatica

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Chiar, cum e in Anglia cu indemnizatia de maternitate (adica ce primiti dupa ce primiti cele cateva luni de la companie...) ceva?

Stiu cum e in Polonia - cam 4 luni platite de companie si nimic de la stat, in Kosovo (ce cunostinte am si eu! ) tot asa, cam 3 luni...si in Canada parca un an dar nu cu 85% din salariu.

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lutoniana, saraca de tine ai avut de citit numai despre problemele noastre, ale celor din Romania. Acum ar fi cazul sa initiezi o discutie cu Manga despre ale voastre ca sa va scoateti parleala.
Fetele eu in sfarsit sper sa pot pleca acasa. Din pacate nu cred ca mai intru azi dar recuperez maine. Va pe toate. O seara placuta si un somn linistit.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Claucia eu am scris ce stiu, sunt sigura ca Manga care are mai mare vechime pe aceste meleaguri poate spune mai multe dar sa o asteptam sa inchida bine toate usile de la terasa si de la intrarea in casa
(glumesc !!!!! si eu am stat singura si stiu cum ciuleam urechile la fiecare zgomot....) dar trece repede nu-ti fa griji

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Asta e ora cand se cam sparge gasca, toate fetele pleaca catre casa, mai cumpara o cireasa, o grisina...si se mai aduna mai pe seara.
E un motiv foarte bun sa incerc si eu sa dorm putin si ne mai auzim pe seara.
Dupa amiaza minunata si temperaturi suportabile !
La noi e asa soare si frumos.....si ma bucur ca si Iulika se poate bucura de vremea buna.

Selen tu ai bagat anul asta o baita in mare ? ca de mult vreau sa te intreb asta si tot uit...

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Claucia si Iulika multumesc

Ce Iulika ti-era frica ca vei pierde chefurile din weekend ? hai ca ai fost simpatica

Cea mai fericita 28 + cu

Ei glumesc si eu si in cele mai proaste momente. Am zis si eu..De fapt asa sunt..Cred ca optimismul meu m-a ajutat mult så pot sa ii incurajez si pe cei din jur..Si acum ca am sårit oricum de la subiect am un sot tare pråpåstios isi pune milioane de probleme ..Daca infectia se urca la cap ..daca mor si muulte altele..Cred ca multe fete stiu despre ce vb..Asta daca au sotii la fel de pråpåstiosi ca al meu...

Si am zis asa ca e ziua lui duminica si ma gandeam så ii fac o surprizå..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Asta e ora cand se cam sparge gasca, toate fetele pleaca catre casa, mai cumpara o cireasa, o grisina...si se mai aduna mai pe seara.
E un motiv foarte bun sa incerc si eu sa dorm putin si ne mai auzim pe seara.
Dupa amiaza minunata si temperaturi suportabile !
La noi e asa soare si frumos.....si ma bucur ca si Iulika se poate bucura de vremea buna.

Selen tu ai bagat anul asta o baita in mare ? ca de mult vreau sa te intreb asta si tot uit...

Cea mai fericita 28 + cu

te roggg, nu-mi aduce aminte!! dr mea mi-a interzis plaja (fara un motiv anume, pt ca nu am nici o problema cu sarcina pana acum...), iar daca eu as mai fi incalcat din regulile ei, in schimb am un sotz tare ascultator (de dr, nu de mine..), si nu accepta sa nu ascult de ea si exact ca al IUlikai, este tare prapastios si al meu....
deci nu, fara baitza anul asta ma prefac ca nu stau la mare...

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

clau da, sa traiti, am inteles! voi fi plina de curaj. tocmai am vb cu el si imi zice ca bucurestiul e fierbinte rau :)

ramsan da, Sergiu a ajuns cu bine...era in gara...manca ceva...dk il cunosc eu bine era un mare McDonalds. :) ce pustiu a fost azi dimineata fara el. Nu aveam cu cine vorbi...mi-am baut cafeaua singura. goala casa. de obicei, eu sunt cea plecata in delegatii si el ramanea...dar acum e invers. urat mai e . noroc de bb ca ma mai inghionteste, ca sa nu uit ca e acolo.
raluk eu ma gandeam cand vin acasa. nu neaparat in spital. habar nu am de fapt ce se poarta. s-o intreb pe moasa.
ramsan ceai de papadie sau de coada calului. dupa ce se raceste, baga-l la frigider, sa vezi ce mana cereasca e pe caldura asta.
aida
lucia m-ai emotionat. vineri am si eu control la moasa...la alta, la mine la clinicia...mai incompetenta decat cealalata. dar acusi plec acasa...si....ma bag la un scan. ma bucur ca tot e bine si dk s-a intors inseamna ca vei naste normal fara probleme. parca asa e nu?

cat despre burti tuguiate...a mea e tuguiata si fac baiat...deci se potriveste treaba cu babele.

sergiu al meu a facut si o fapta buna cand a ajuns in bucuresti si pana sa ia trenulspre bacau. a condus doi tipi din bristol pana la Happy Hostel in Bucuresti. l-am intrebat cum s-a descurcat, ca el nu cunoaste orasul deloc. a zis ca a intrebat lumea dragul de el:)

Dana eu voi primi 90% din salariu pentru primele 6 sp de concediu de maternta. dupa aia voi primi cat primeste si lucia care e self employed, am impresia...si asta va ajunge la vreo 400 de lire pe luna. which is shit. daca vrei sa te reintorci la munca, ai posibilitatea gradi incepand cu 3 luni. e foarte scump, usually...cam 600 pe luna. dar dk nu te descurci, poti cere ajutor de la guvern si ei pot plati pana la 85% depinzand de cat castigi.

concediu de materna ai 9 luni platite si restul pana la 12 neplatite. sunt companii care ofera mai mult...dar ai mei sunt niste zgarciti ....ca doar seful e evreu de la New York. si unde mai pui ca e si din parinti romani.

iulika infectia va ceda, dar va trebui scos lucrare si retratat canale daca vrea sa salveze ceva. eu ma duc acasa pt a doua parte din "renovari".

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetelor!
Am terminat concediul din pacate...si de luni incerc sa ma readaptez la viata din Bucuresti. Samburica mea e foarte voioasa si danseaza tot timpul-ceea ce ma incanta, desi e obositor sa ai burtica miscatoare. Mi-am luat si eu analizele si cica am o usoara anemie, ceva mai multe leucocite, colesterolul 230 de la 140 odata inainte de sarcina si glicemia 54...Dar streptococi, infectie urinara sau alte chestii se pare ca nu am; fe e ok, ca, mg la fel...Acum sa vedem cand o sa imi vad din nou la ecografie, de-abia astept!!! Sper ca de acum voi fii mai activa pe aici.

Am impresia ca micuta mea e asezata transversal, cand stau pe o parte loveste patul si cred ca ii place! Vi se intampla si voua?

Mi-ar placea sa se concretizeze treaba cu concediul de maternitate, desi de-abia imi calculasem si eu cum sa fac sa ma incadrez cu pre si post natalul pana pe 31 decembrie.

Cu starea de spirit stau destul de bine, desi de cate ori vad pe cineva cu probleme si mai ales cu Down...imi ia vreo doua zile sa ma adun si sa redevin optimistaSper ca voi sunteti mai echilibrate decat mine!

24+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Cu starea de spirit stau destul de bine, desi de cate ori vad pe cineva cu probleme si mai ales cu Down...imi ia vreo doua zile sa ma adun si sa redevin optimistaSper ca voi sunteti mai echilibrate decat mine!

Felicitari pentru analizele bune si fara probleme majore si mai asteptam amanunte din concediu ca tare ne mai placeeee.....
Cat despre Down eu mi-am scos acest cuvant din vocabular de cand am ramas gravida.....e numai ce va vrea Dumnezeu.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput