Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 asta cu marirea concediului de maternitate e o chestie buna, dar m-as indoi sa rezolve astia ceva atat de repede incat sa ne ajute si pe noi (cel putin pe cele cu sarcina mai inaintata...mamicile de octombrie mai au o sansa daca imi pot ei determina data nasterii cu atata exactitate, pai sa ma duc la ei data viitoare in control, si nu la dr mea |
hai ca m-am distrat nu gluma! probabil ca se face ca acuma cand ce nu ai consumat inainte de nastere se reporteaza pentru dupa (eu asa am inteles ca se face)
| citat din mesajul lui lutoniana Ioana departe de mine gadul sa fac galerie intr-o discutie atat de serioasa, cred ca m-ai inteles gresit. Ii spuneam Monikusei sa nu se lase cu "tantili de la personal" care cred ca stiu de toate si care se mai dovedeste ca nu e chiar asa. Sa intrebe si sa astepte raspunsuri pertinente, sa nu se lase. Acel cineva care sa o convinga nu erai tu ![]() ![]() Sper ca nu te-am suparat. Eu sunt o femeie serioasa, ce credeai ???? ![]() ![]() |
nu m-am suparat! nici pe departe! imi sustineam si eu punctul de vedere acilea!

Ioana
27+ cu 
bebe Carol Ioan
monikus spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Si CO daca nu ni-l luam acuma, ni-l da atunci, cand ne intoarcem la servici, pentru cat am lucrat in 2009 si cat vom lucra in 2011? 23+ ![]() |
Eu am ajuns la concluzia ca, vorba ioanei, fiecare societate face cum o duce capul. Nu stiu cum o fi la tine. Eu zic sa ne sustinem toate punctul de vedere cand ne ducem la personal si sa nu ne lasam invinse orice ar fi situatia. Multa bafta va doresc.

Monica
22+ cu
selen80 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Si CO daca nu ni-l luam acuma, ni-l da atunci, cand ne intoarcem la servici, pentru cat am lucrat in 2009 si cat vom lucra in 2011? 23+ ![]() |
mie mi-au zis ca nu se poate.....de aia am decis sa-l iau pe tot acum.....
29+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
lutoniana spune:
Pai bine mai Delia sa ne lasi atata vreme in suspans .....
Hai ca te iertam ca e ziua ta azi... si poate primim o inghetata ![]()
La multi ani fericiti !!!!!
Te asteptam cu vesti despre sarcina si nu numai.
Cea mai fericita
28 + cu 
ralu80 spune:
monikus eu te sustin...si mie mi-au dat co anul acesta luand in calcul si medicalul.
Raluca din cate m-am lovit eu cand m-am intors la serviciu din crestere copil, stiu ca poti sa-ti iei in 2011 co neefectuat in 2009...faza tare e ca pentru acesti ani 2009-2011 ti se va calcula un singur concediu.
Raluca
mama Rianei(2 iulie 2006)
Dana15 spune:
Delia la multi ani fericiti si de la mine!
Lucia ca tot vorbesc fetele de concedii/indemnizatii
..voi aveti parte de asa ceva? aveti concediu de crestere copil? sau ii primesc la cresa mai repede..ma intrebam si eu asa, cum va descurcati pe acolo![]()
Mi-am adus aminte (bomba cu efect intarziat..asta sunt eu acum
)..angelli mi-a placut bancul!
mi-am descretit putin fruntea incercand sa inteleg ce spun mamicutele acestea infocate si informate!
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
claucia spune:
Buna,
Lucia felicitari pentru pozitia buna a bebeului, asa stiu si eu, obligatoriu cu capul in jos si in general (sau cele mai multe nasteri asa se petrec) cu fata spre spatele mamei. Si felicitari pentru analizele si tensiunea bune. 
Eu mi-am luat tot concediul in 2007 cand am plecat (aferent perioadei lucrate, fara sa calculam medicalul pre/postnatal) ba chiar i-am fentat cu cateva ore sau o zi, si cand m-am intors in 2008 in februarie nici nu m-am gandit ca nu am concediu ca toata lumea, ba chiar mi-am luat cu nesimtire ditai concediul in vara plus ce mi-a ramas mi-au platit in bani (ca asa e la noi
)
Eu zic ca in fiecare an calendaristic iti dau ceea ce ti se cuvine conform zilelor lucrate, iar la intoarcere la fel. Ce-i drept eu am prins 2008-ul cam pe tot, din februarie 15 am fost la servici, am stat acasa numai 7 luni... acum o sa stau mai mult, poate chiar 2 ani daca tot imi dau bani aproape la fel si nu fac nimic. adica nimic pt ei ca acasa ohohooo ![]()
Clau
27+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Lucia ca tot vorbesc fetele de concedii/indemnizatii ..voi aveti parte de asa ceva? aveti concediu de crestere copil? sau ii primesc la cresa mai repede..ma intrebam si eu asa, cum va descurcati pe acolo |
Draga Dana, eu nu stiu cum e dar iti poate spune cate ceva Manga care este angajata.
Noi suntem doar la inceputul drumului nostru, abia am apucat calea emigrarii si ca sa obtinem rezidenta in UK, unul dintre noi trebuia sa fie Self Employed (ceva in genul ca lucreaza pentru el insusi, ca o mica afacere sau cum ar fi la noi persoana fizica autorizata) iar partenerul primeste drept de lucru full.
Noi ne-am gandit foarte mult care sa se sacrifice si uite ca am ales foarte bine ca m-am declarat eu self si Adi, sotul are drept de lucru.
Eu mi-am platit singura taxele la stat, din veniturile obtinute si astfel pot beneficia de ajutoarele banesti.
In rest nu stiu cum e...am o vaga idee ca oricum concediul este cu mult mai scurt decat in Romania, doar cateva luni, daca nu ma insel 4.
Eu voi primi banii pentru fix 39 de saptamani dupa care nu stiu ce e de facut dar mai am vreme sa cercetez.

Ceea ce este bine in cazul meu este ca pot alege eu cand vreau sa inceapa platile, adica cele 39 de saptamani. Faci alegerea in functie de cum evolueaza sarcina si cum te simti.
Eu inca nu am trimis scrisoarea...cred ca undeva pe la sfarsitul lui iulie ma opresc....nu stiu, depinde si cum ma voi simti.
Multumesc de interesul acordat, esti o draguta

Ahhh...si se mai adauga dupa ce se naste bebelache si "alocatia" lui.
Mica, aproape 20 lire/saptamana...dar sunt si aia acolo ceva.
Cea mai fericita
28 + cu
mgda1986 spune:
buna viitoare mamici...eu sunt noua pe site si pe pe forum ....si eu o sa nasc in octombrie....e prima sarcina si am destul de multe emotii...si frica de nastere in acelasi timp.
Sarcina usoara la toata mamicile
Iulika29 spune:
Salutare din nou!!! Eu am terminat smotru in caså..
Lutoniana ma bucur ca de data asta ai fost multumita de moaså..Conteaza f mult cum e ea..Si eu am aceeasi tensiune si e oki..Eu mai beau o cafeluta zilnic inca..eu merg iarasi pe 29 la moasa mea.
Sotu incepe så isi revina..a mai ramas cu putina febra care l-a tintit la pat si azi..A avut ceva ce povestea Manga, o ditamai infectia sub o lucrare..Brrr mi se zbraleste pårul..Sper så se faca bine ca avem chefuri in week-end..
..Vedem noi..
Merg la un dusulet racoritorr..Aa nu v-am spus ca au venit caldurile si la noi ..ce frumos altå viatå![]()
Azi nu am pierdut mai nimik mai ales ca fetele s-au lamurit intre ele cum e cu concediile si alte alea..Noi avem diferit aici.
Iulika, cea mai fericitå
30+cu
Bruce Nicholas