Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Apropo de soti grijulii:

Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunile?
- Esti la piata?
- Nu, la farmacie!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Monikus sa nu te lasi pana nu te convinge cineva cum sta treaba cu concediul si cu legea aferenta, asa-mi plac mie oamenii

nu incerc s-o conving de nimic. explic pur si simplu care este regula dupa care se calculeaza la mine in institutie (una de stat)

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Lutoniana, cateodata cand suntem aprinse, este bun si cate-un dus. Uite tu ne dai unul caldut inspre fierbinte.
De ce este bine cum este prezentat?? Pai bebe de-acum se aseaza pt nastere plus ca este maricel/lungut. Deci, de inotat, de-acum mai putin. Doar va da din manute si picioruse cat mai mult. Tumbe...nu prea o sa aiba loc sa faca. Din ceea ce stiu, incepand din luna 7-a bebe nu se mai lungeste ci doar incepe sa puna "grasunici" pe el.
Nu stiu cat de buna este explicatia mea.
Iti dai seama ca daca ar fi cu capul sus, inspre stomac, ii ia mai mult sa inoate pana la pozitia in care ar trebui sa fie pregatit de nastere??

Hai, te si bine ca toate sunt in regula!!

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mami Lucia bravo pentru vestile bune! Doamne ajuta in continuare!

Nu stiu foarte exact, dar ma dau si eu cu parerea referitor la pozitia copilutului..eu am ramas cu ideea ca daca spatele copilului este fixat pe coloana ta vertebrala (deci cu fata la burtica) travaliul si nasterea ar fi un pic mai dureroase..ca apasa pe coloana, pe unde sunt filete nervoase..ceva de genul..daca stie cineva altceva asteptam sa ne lumineze! oricum daca tanti moasa a zis ca este bine atunci crede-o pe cuvant!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

monikus acuma stii cum e! fiecare lege poate fi interpretata in folosul cui are nevoie. MAI ALES LA STAT totul e sa vrea tantica aia de la resurse umane

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

monikus acuma stii cum e! fiecare lege poate fi interpretata in folosul cui are nevoie. MAI ALES LA STAT totul e sa vrea tantica aia de la resurse umane

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

pai o sa stau pe capul lor cum am stat si pe al vostru pana zice ca mine alta varianta nu au daca vor sa scape de mine.

Oricum, intre timp am vb cu o colega care a nascut anul trecut in oct si mi-a zis ca ei i-au dat toate zilele de co dar in anul in care se va intoarce nu mai poate sa isi ia. Cica asa scrie in ccm societatii. Eu daca o sa ma intorc in oct-noi nici nu am de ce sa fac figuri.

pe toate.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Wow, s-a incins atmosfera pe aici

Am reusit sa citesc printre picaturi, multumesc mult fetelor care mi-au transmis urari de bine (Monikus, Lutoniana, Laura, Devyla, Raluk, si sunt sigura ca au mai fost, dar imi cer scuze ca nu va enumar pe toate...asa se intampla cand esti cu un ochi la forum si cu altul la ce am de munca.....ca sa nu mai zic de singurul neuron care trebuie saracu impartit la 2 )

Delia si Danielle

Lutoniana, si eu am 10 cu 6 tensiunea de obicei, si med de fam si dr gineco au zis tot timpul ca e bine...si ma bucur ca ai avut parte de o experienta mult mai placuta decat te asteptai

Aida
nu pot sa spun mare lucru...dar sunt cu gandul alaturi de voi....

Si sa trecem la "fapte":

mie Co mi l-au calculat luand in calcul inclusiv lunile de pre si postnatal! nu stiu pe ce baza, dar sincer m-ar mira sa faca ceva institutia asta in dezavantajul ei.....

eu imi voi lua doar o luna prenatal, tocmai pt ca mi-au ramas multe zile de CO, si le voi lua si pe acelea....acuma, sincer n-am calculat la leutz cum as iesi mai avantajos, dar eu m-am gandit ca, avand in vedere faptul ca indemnizatia intarzie de obicei sa apara, chair si 3-4 luni, macar primele 3 luni sa le am asigurate, si fiind si veniturile mai mari, sa pot pune ceva deoparte pt urmatoarele 3 cand nu voi mai primi nimic......

asta cu marirea concediului de maternitate e o chestie buna, dar m-as indoi sa rezolve astia ceva atat de repede incat sa ne ajute si pe noi (cel putin pe cele cu sarcina mai inaintata...mamicile de octombrie mai au o sansa ) Ce n-am inteles eu din articol e cum naibii o sa poata ei imparti concediul EXACT in 105 cu 63 de zile daca imi pot ei determina data nasterii cu atata exactitate, pai sa ma duc la ei data viitoare in control, si nu la dr mea

hai ca m-am lungit, si mai am la treaba........

pup!

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikus, Raluka16, Dana15, Liliac sunteti niste dragute, super prompte. Va pup si va doresc sa aveti parte de linistea pe care o am eu acum, ca totul e bine si in parametri.
Asta pana deseara cand ma bag iar in pat cu carceii, coloana, soldul anchilozat, arsurile.....si e si sotul dar el nu sta pe mine ca primele ....

Ioana departe de mine gadul sa fac galerie intr-o discutie atat de serioasa, cred ca m-ai inteles gresit. Ii spuneam Monikusei sa nu se lase cu "tantili de la personal" care cred ca stiu de toate si care se mai dovedeste ca nu e chiar asa. Sa intrebe si sa astepte raspunsuri pertinente, sa nu se lase.
Acel cineva care sa o convinga nu erai tu
Sper ca nu te-am suparat.

Eu sunt o femeie serioasa, ce credeai ????

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si CO daca nu ni-l luam acuma, ni-l da atunci, cand ne intoarcem la servici, pentru cat am lucrat in 2009 si cat vom lucra in 2011?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

neata fetele dragi

Multumesc din suflet de urari, va urez si eu sa va mearga bine la toate si sa va vedeti bebeii in brate.
Danille, un calduros La Multi Ani !!!! si toate bucuriile din lume sa vina la tine.

Fetelor, nu am mai intrat de mult pe forum sa scriu, dar sunt cu lectura aproape la zi. Voi recupera azi ca am zi libera si voi intra mai tarziu un pic sa va mai povestesc cum mai stau lucrurile cu mine si cu sarcina mea. La mine inca e dimineata (9 am) si suna telefonul intr-o veselie.

Multumesc inca o data si revin. Mai am de recuperat doar capitolul de azi

pupici

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput