Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Hum.... din data publicarii in Monitorul Oficial ? Asa o fi oare?

o decizie a Senatului/Camerei Deputatilor/Guvernului are putere de Lege din momentul publicarii in Monitorul Oficial. Acolo sunt publicate Normele metodologice de aplicare a respectivei decizii luate. Si in normele astea scrie exact de cand intra in vigoare etc etc etc

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

http://www.codulmuncii.ro/articol_adnotare_140_4600.html
Ia uitati ce scrie aici. Voi ce intelegeti din asta?

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Monica 22+ cu

concediul de odihna se stabileste in functie de zilele lucrate efectiv in timpul unui an. atunci cand se face pontajul in luna decembrie, de exemplu, nu se marcheaza ca zile lucrate 01, 25, 26 si 31 decembrie. acelasi lucru este valabil pentru zilele de concediu medical.

nu se poate sa-ti fie considerata zi lucrata cea in care ai fost in concediu medical. este normal si logic sa fie asa.

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va salut burtici dragute,
stiu ca pic ca musca in lapte ...si ca nu am niciolegatura cu subiectul discutat dar vroiam si eu sa spun La multi ani fetelor cucuiete care-si serbeaza ziua de nastere, sa fie fericite si cu bebei minunati.
Selenica sper ca ai petrecut ieri frumos, chiar daca fara cadouri....si simpla prezenta a partenerului uneori face foarte mult, sau o atmosfera calda in casa....Si noi vom face 2 ani dar tocmai in octombrie.
Sotul meu isi va primi cadoul cu o luna mai devreme
Eu am venit de la moasa mult mai fericita decat data trecuta cand am primit un sut in fund.
Motivul principal a fost ca a revenit moasa mea cea dintai....calma si frumos povestitoare si nu acele inlocuitoare cu bazdaci.
Sarcina este in toti parametrii normali:
- mi-a verificat pisu de proteine,
- tensiunea 10 cu 6 ...foarte buna zicea ea
- greutatea: 73 kg, mi-a zis ca arat bine la inaltimea mea
- l-am ascultat pe bebe si in timpul acesta a si lovit-o pe moasa care a inceput sa rada in hohote
- i-am spus ca am fost pe la spital si mi-a zis ca e normal sa fiu panicata ...si ca este sigura ca imi voi reveni la al doilea copil.
Si cireasa de pe tort, dupa ce m-a tot palpat am intrebat daca este tot transversal ca doar mai aveam un stres de bifat si bebelusul nostru e cu spatele in stanga si cu capusorul in jos. Pozitie foarte buna zice coana moasa dar nu am mai intrebat de ce ? Stiti voi ceva ?
Oare conteaza daca e cu fata catre burtica mea sau cu spatele ???
Mai merg la control in saptamana 32...si am constientizat ca se apropie......marea minune din viata mea....

Doresc tuturor fetelor numai vesti bune pe acest drum care se tot scurteaza si sa ajungem cu bine toate la final, cu cate un bebeloi, respectiv doi grasi in brate.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

Monica 22+ cu

concediul de odihna se stabileste in functie de zilele lucrate efectiv in timpul unui an. atunci cand se face pontajul in luna decembrie, de exemplu, nu se marcheaza ca zile lucrate 01, 25, 26 si 31 decembrie. acelasi lucru este valabil pentru zilele de concediu medical.

nu se poate sa-ti fie considerata zi lucrata cea in care ai fost in concediu medical. este normal si logic sa fie asa.

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Nu pot sa te contrazic ca nu ar fi logic ce spui tu dar mie nu mi s-a taiat niciodata nici o zi de concediu de odihna cu toate ca am fost si in medical in anul respectiv. Nu mai inteleg nimic. In fine...

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga a ajuns Sergiu cu bine ?
Iulika cum e sotul cu maselele ?
Monikus sa nu te lasi pana nu te convinge cineva cum sta treaba cu concediul si cu legea aferenta, asa-mi plac mie oamenii

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Citat:
Nu pot sa te contrazic ca nu ar fi logic ce spui tu dar mie nu mi s-a taiat niciodata nici o zi de concediu de odihna cu toate ca am fost si in medical in anul respectiv. Nu mai inteleg nimic. In fine...

acum vine intrebarea de un milion de puncte: lucrezi la stat? ca in companiile particulare se decide altfel!

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Nu ma las sa stii. Ajung eu si la resurse umane aici la mine si sa vezi atunci show.

Ma bucur ca totul e bine cu bebele si ca s-a intors moasa ta. Asa e, multe dintre fete sunteti foarte aproape de momentul magic. Sper din toata inima sa fie totul bine pt toate. Despre pozitie, atata timp cat e cu capul in jos e ok. Nu am auzit niciodata sa fie vreo problema daca e cu fata sau cu spatele catre burtica ta sau nu. Eu nu vad de ce ar fi.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia, ma bucur mult ca a fost asa frumoasa vizita la moasa! Vezi, daca nu te-ai asteptat la ceva frumos, tocmai ca a fost mai bine ca de obicei...

Fetelor, eu sunt dintre cele la care medicul de familie voia doar 63-63 imparteala, nu voia sa inteleaga ca se poate si mai mult prenatal. Credeti ca in noua lege ne putem lua mai mult de 63 de zile inainte? Sau e cam fixa perioada de 63?

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

acum vine intrebarea de un milion de puncte: lucrezi la stat? ca in companiile particulare se decide altfel!
Ioana 27+ cu
bebe Carol Ioan

dap. La stat lucrez. Am o sansa sa faca cum vreau eu nu-i asa?

Monica 22+ cu

Mergi la inceput