Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
aris26 spune:
merci mult
. daca nu gasec pana luna viitoare e f bine de stiut ca exista alternativa. acum sa vedem ca mi-a spus o farmacista ca o sa aduca in iulie si ipv.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maria_K Pentru fetele care cauta INFARIX PENTA IPV+HIB si noi am facut la 2 luni infarix hexa si voiam sa continuam schema cu penta. din pacate nu se va gasi pana prin august, dar nici atunci sigur. alternativa la acest vaccin este PENTAXIM. are exact aceeasi compozitie. noi l-am gasit si pe acesta cu greu. imi pare rau ca am rasp atat de tarziu. am vazut ca intreba ARIS (cred) acum 2 zile.Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)![]() Pozele noastre |
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 ayla - zi si tu treaba-i asta. petrean - din alea cu elastic am gasit si eu de data asta. adevarul e ca oricum nu erau decat de la 5kg in sus asa ca pana acum am luat simple. la voi nu da pe langa pip noaptea? ca pe mine ma dispera. nu il pot schimba noaptea pt ca se trezeste iremediabil asa ca sta saracul cu acelashi scutec de la 11-12 pana la 9. si de multe ori il gasesc lac. ma gandesc cu goaza la iarna cand o sa fie frig. |
Daca se uda pe hainute mai bine il schimbi cu riscul sa-l trezesti, ca poate raci la rinichi sau mai stiu eu pe unde, pe la aparat jos. Inseamna ca nu-i destul de bun pampersul sau marimea. Scutecele sunt facute pe categorii in ideea ca atata pipi face un copil de 5 kg, dar daca face pipi mai mult poti lua urmatorul nr, sunt magazine care dau la bucata, ia unul sau doua mai mari si vezi daca ii sunt largi pe picior, chiar daca sta shomoic mare la fund, pune-i macar noaptea cand nu-l schimbi asa des. Nu-l lasa ud ca se sensibilizeaza si o sa iti raceasca.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
petrean spune:
aris si eu stiu ca se uda pe haine dc e prea mare marimea..eu una asa pateam...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean ia priviti...http://www.primaria-resita.ro/livecam/livecam.html |
Pai hai si tu afara la plimbare, doar privesti pe web?
Noi am plecat... cu taxi
ca nu-i gata masina pana la ora asta.Apoi mergem un pic in parc.

Pupici la toate lumea!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
petrean spune:
dorm flacaii..poate va fac cu mana dupa-masa![]()
![]()
![]()
![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Si costumasul pt Mazarica Siminei. ![]() Simina mai da un senm, esti bine?_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Sunt foarte bine iubita. Lenevesc citind din urma. Ma cam i-a somnu !!!Mutumim pt costumas

.Abia astept sa-l tin in maini

19+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
aris26 spune:
f frumoasa imaginea![]()
ai vorbit cu alina???
cum e? sunt bine amandoi?
| citat din mesajul lui Ayla21 Va place? ![]() La multi ani! Ariana ![]() Sophia Diana ![]() Ana Katherina ![]() Mi-a scris Alina_27. Am rugat-o sa ne dea cate un semn la odisee. Sper sa tin legatura cu ea, si sa ne dea vesti despre ea si bebe. _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Bogdana, mersi. Sa stii ca azi noapte la asta ma gandeam sa caut daca sunt. Dar cereale de orez? Nu alea combinate, ca mi-a zis dr in nici un caz sa nu-i dau grau pana la 6 luni ca poate face alergie. Deci daca ar fi cereale de orez cu lapte sa pun doar apa. Si cele cu lapte muls cum se fac? Mulg inainte, dozez si il pun in castronel? Ca e logic, nu stiu de ce mi se pare asa aiurea. Nu stiu de ce, m-am saturat de alaptat, cred ca incep eu cu depresia de baby milk sau cum s-o chema. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Pina la 6 luni nu se dau cereale care au gluten. Cerealele fara gluten sint de orez, porumb si tapioca.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Ciresica5 spune:
Pupici pentru mamici fericite si ghiocei zambareti
,
Ce faceti dragele mele dragi?
Eu intru tot mai rar pe net si daca am prins acum putin "liber", am si venit sa va "vad". Am reusit sa citesc si din urma si am vazut ca ati discutat despre vaccinelul de 4 luni. Pentru cele care ati ales Infanrix, intr-adevar este acum o perioada in care nu se mai importa. Eu l-am gasit pana la urma, am stat intr-o zi pe telefon si am sunat la foarte multe farmacii si depozite, pana l-am gasit. Cautati mai ales la farmaciile micute de cartier, ca astea mari si cunoscute nu mai au de mult vaccinul.
Novus, tu mai alaptezi? Ti-a venit CM? Te intreb asta pentru ca si eu am vrut sa-mi fac Papanicolau la 2 luni dupa nastere si ginecologul mi-a zis ca rezultatul nu este concludent, deoarece nu sunt inca echilibrata hormonal si trebuie sa astept doua menstruatii consecutive ca sa pot face testul. Asa ca, eu zic sa stai linistita! 
Florinela, nici bebele meu nu-si tine capul perfect si uneori mai tine si pumnisorii stransi cu degetul mare in interior. Pediatrul l-a vazut si nu mi-a semnalat nicio problema, stai calma! 
Eu am o alta problema, fontanela este foarte mica si am incetat sa-i mai dau vigantol. Nu s-a inchis inca si sper sa nu se inchida prematur
.
Voi cand stiti ca trebuie sa se inchida cel mai repede fontanela? Care ar fi limita minima?
mami fericita de
Albert-Gabriel
aris26 spune:
absolut niciuna.ba mai mult si-a continuat programul de kk la 3-4-5 zile. febra,a facut 37,7 seara i-am dat panadol preventiv si dimineata avea 36,8
| citat din mesajul lui alina.n Am revenit, merci Monnvas de raspuns parca 4 nu-s asa multe nu Fetele care ati facut Rotavirus au avut bebe-ii ceva reactii adverse gen febra sau diaree? Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |

Ariana