Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
lysbeth spune:
Ayla, donam guslutitza numa sa se poata:D
Aris din doua una: ori e pampersul de marimea nepotrivita ori ii pui jucarica in sus. In maternitate ne-a invatat o maicuta sa le punem jucarelele in jos la baietei ca altfel fac pipi in sus si dau pe dinafara pempersului. Si asa era ca il gaseam tot timpul ud pe hainute si nu shtiam de ce. Dupa ce am schimbat tactica s-a rezolvatsi problema
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
simina_kin spune:
Dau si eu de baut
, de ce credeti??
S-A SCHIMBAT MAMA
.....NU STIU CE A PATIT , DA DE IERI NU O MAI RECUNOSC
, MI-A FACUT SI GOGOSI (CE N-A MAI FACUT DE ANI DE ZILE) N-AU FOST ELE GROZAVE DA INTENTIA A CONTAT
...DOAMNE..TINE-O TOT ASA PLZ!!!!!!!!
Maine s-ar putea sa ma duc cu ea la tara
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
lysbeth spune:
Ciresica, fontanela trebuie sa se inchida spre un an din cate tin eu minte:|
I-ai dat cumva calciu?
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Pupici pentru mamici fericite si ghiocei zambareti ,Novus, tu mai alaptezi? Ti-a venit CM? Te intreb asta pentru ca si eu am vrut sa-mi fac Papanicolau la 2 luni dupa nastere si ginecologul mi-a zis ca rezultatul nu este concludent, deoarece nu sunt inca echilibrata hormonal si trebuie sa astept doua menstruatii consecutive ca sa pot face testul. Asa ca, eu zic sa stai linistita! ![]() mami fericita de Albert-Gabriel |
Da , alaptez exclusiv si nu mi-a venit inca CM, deci

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
aris26 spune:
ahahhahahahhahhahah felicitari pentru erectii![]()
normal ca au,sa le stapaneasca sanatoshi![]()
legat de fimoza- mie pediatra mi-a zis sa trag ushor-ushor de tot la baie. eu nu prea trag,mai degraa dau pielea un pic in jos ca sa pot spala zona. daca e sa nu fie ok,il duc la medic. imi e mila sa fortez.oricum am inteles ca e normal ca nici la 2ani sa nu se decaloteze complet...asa ca...
| citat din mesajul lui Leeloo21 mie mi-a zis pediatra ca are fimoza si mi-a zis..m-a instruit chiar..ca dua baita la masaj sa-i dat bsi pe acolo cu uleiut de mazline si inceptut sa trag in jos de pielicica..dar f putin fara sa fortez..si oricum se vede..k la tudor nu se decaloteaza deloc..mi-a zis initial k la 4 luni o sa-i faca ceva..dar cand am fost la 2 luni la control a zis k la 8 luni ii face ceva..n-am intrebat ce.. si tot legat de pute..la ai vostrii baietei li se intareste putica? k la al meu da ..de cateva ori pe zi..asta am observat cand e o sapt incoace.. ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)nasterea in apa pozici dragute |
dyana27 spune:
aris am patit-o si eu cu pampers cand am schimbat marimea; dar am cercetat pe unde da pe langa si am rezolvat situatia din modificarea ariciului; daca da pe la sold. verifica daca partea din fata este trasa bine spre spate, si acopera soldul; daca face pe langa picioruse, strange mai bine pe burtica; daca nimic nu merge.... schimba dimensiunea sau tipul de pampers; eu deocamdata folosesc Pampers, dar cred ca incepe sa se irite usor de la cele de marime 3, ca sunt parfumate- si au un parfum care ma enerveaza de mor
; sincer, ce nevoie ai sa parfumeze scutecul?????????????????????? in combinatie cu pisulica si kk, iese un miros toxic de ma urc pe pereti
; huggies sunt parfumati???
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
alina.n spune:
| citat din mesajul lui aris26 ayla - zi si tu treaba-i asta. petrean - din alea cu elastic am gasit si eu de data asta. adevarul e ca oricum nu erau decat de la 5kg in sus asa ca pana acum am luat simple. la voi nu da pe langa pip noaptea? ca pe mine ma dispera. nu il pot schimba noaptea pt ca se trezeste iremediabil asa ca sta saracul cu acelashi scutec de la 11-12 pana la 9. si de multe ori il gasesc lac. ma gandesc cu goaza la iarna cand o sa fie frig. |
Aris si noi lafel cu schimbatul noaptea si sa va zic azi mi-a dormit de la 22:30 pana la 10:30 cu doar o pauza de papa de 20'min si dupa ce a papat au la 10si schimbat a bagat iar somn..si au doarme langa mine:D...recupereaza de ieri
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui petrean aris am auzit multe mamici care au probleme cu pampers..eu una nu am avut niciodata..si-l folosesc de 3 ani..imediat... vezi ca huggies este si varianta aia cu elastic...e mult mai faina.. Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE |
Si noi tot Pampers folosim varianta cu elastic Nr 2 am gasit in Auchan si sunt f.buni, ideea este ca noi am patit invers la happy ne-am iritat la inceput si apoi am trecut la Pampers
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
aris26 spune:
multumesc mult fetelor. marimea nu cred ca e problema pt ca am in casa nr.2 si nr.3 in doua variante de la 4la 9 si de la 5 la 9. cateodata da pe afara,cateodata nu. te pomenesti ca e vorba de pozitia cucu-lui...nu m-ash fi gandit. ia sa ii aranjez bijuteria sa vedem.
merci mult
| citat din mesajul lui lysbeth Ayla, donam guslutitza numa sa se poata:D Aris din doua una: ori e pampersul de marimea nepotrivita ori ii pui jucarica in sus. In maternitate ne-a invatat o maicuta sa le punem jucarelele in jos la baietei ca altfel fac pipi in sus si dau pe dinafara pempersului. Si asa era ca il gaseam tot timpul ud pe hainute si nu shtiam de ce. Dupa ce am schimbat tactica s-a rezolvatsi problema Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |

mami fericita de
Albert-Gabriel
Tudor (lumina ochilor nostrii)
Vlad si