Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Voi va parfumati? Ca nici acum Luana nu ma suporta parfumata, si fara nu ma suport eu. Si am incercat si cele mai discrete parfumuri, nu mai vrea sa suga daca simte vreun miros. Si doar nu pe titi ma dau.![]() |
Moni eu ma parfumez si inca din sarcina iar Natalia nu protesteaza, poate Luanei nu-i place mara de parfum

Si vrem si noi un ursulet daca mai sunt

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
aris26 spune:
nu,huggies nu sunt parfumati. nici eu nu pricep ideea
miroase ca un rahat intre brazi
. de prins bine sigur ii prind ca am gija mereu. sa vedem daca e din pozitia cucului. pt ca da pe sus,peste betelie
| citat din mesajul lui dyana27 aris am patit-o si eu cu pampers cand am schimbat marimea; dar am cercetat pe unde da pe langa si am rezolvat situatia din modificarea ariciului; daca da pe la sold. verifica daca partea din fata este trasa bine spre spate, si acopera soldul; daca face pe langa picioruse, strange mai bine pe burtica; daca nimic nu merge.... schimba dimensiunea sau tipul de pampers; eu deocamdata folosesc Pampers, dar cred ca incepe sa se irite usor de la cele de marime 3, ca sunt parfumate- si au un parfum care ma enerveaza de mor ![]() ; sincer, ce nevoie ai sa parfumeze scutecul?????????????????????? in combinatie cu pisulica si kk, iese un miros toxic de ma urc pe pereti ; huggies sunt parfumati???diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Dau si eu de baut , de ce credeti??S-A SCHIMBAT MAMA .....NU STIU CE A PATIT , DA DE IERI NU O MAI RECUNOSC , MI-A FACUT SI GOGOSI (CE N-A MAI FACUT DE ANI DE ZILE) N-AU FOST ELE GROZAVE DA INTENTIA A CONTAT ...DOAMNE..TINE-O TOT ASA PLZ!!!!!!!!Maine s-ar putea sa ma duc cu ea la tara ![]() 19+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
bravo ,bravo felicitari!!
Bune gogosile

?Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
doranna spune:
Buna!
Am lipsit cateva zile si acum nu mai pot sa va ajung din urma ![]()
Millie, petrean, olishka, ADA1974, lysbeth, dyana27, novus, Manuela77, pisigri, Raaluca, Pisik06, cativ13, Ayla21, denisamada, gigelica20, multumim pentru urarile de la multi ani ![]()
vorbeati zilele trecute de vigantol... si noua ne-a zis dr.sa-i dam direct in gura, dar n-am reusit, asa ca ii punem 3 picaturi pe lingurita, fara apa; iar de schimbat, il schimbam la 30 zile (in prima zi a lunii, sa tinem minte), desi pe prospect nu scrie nimic legat de asta
legat de infanrix ipv... Am sunat la mai multe farmacii si mi s-a spus ca nu se mai gaseste de 2 ani... nu inteleg, daca nu se mai face de atata timp, de ce mi l-a trecut dr. pe lista? Intreb maine ce ne recomanda sa facem in locul lui
petrean, am vazut ca i-ai dat lui andrei zimaflor... de la ce varsta?
Si eu am pb cu scaderea lactatiei; astazi i-am dat pt prima data completare (30ml). Nu stiu daca am facut bine ca i-am dat dupa alaptat. Voi ce ziceti, e ok dupa, sau tb inainte? Sau nu are importanta?
m-am uitat pe cutia de lapte si scrie ca la 3-4 luni bebe ar tb sa manance 5 mese de 180ml. Eu numai dimineata mai am sanii plini, in timpul zilei sa fie vreo 90-100-110ml... ar trebui sa-i dau completare la fiecare masa?
Culmea e ca, desi nu mai e asa mult laptic, continua sa ia bien in greutate
as vrea sa va mai intreb daca voua v-a prescris dr. calciu gluconic; noi am luat luna asta pt prima data #8211; 10 zile, cate 5ml/zi (e f. rau la gust, e un cosmar sa-i dai, iar 5ml e chiar mult, vreo 3 lingurite); am impresia ca nu sunt multi cei care recomanda administrarea de calciu;
dyana27, ieri am facut si eu ca tine... am iesit afara si cand s-a apropiat ora mesei, in loc sa merg acasa m-am dus intr-o farmacie, am cumparat 1 pampers si niste servetele si m-am intors in parc; am schimbat-o si i-am dat sa pape; eram f incantata ca am putut sa-i prelungesc sederea la aer, dar cand am ajuns acasa mi s-a parut ca era iritata la fundulet, pt ca nu i-am dat cu crema, desi am avut grija sa o sterg f bine. Asa ca va intreb si pe voi: si bebeii vostri au dezvoltat dependenta de creme la fundulet?
iar in legatura cu alaptatul in parc.. eu nu m-am simtit deloc in largul meu; nu am pb. cu cele care fac asta, dar nu cred ca o sa repet experienta; sa va spun drept, nici pe sotul meu nu-l suport in camera in timp ce alptez
n-a povestit nimeni despre reactia bebelusului la oglinga
fata mea e f. incantata cand se vede, zambeste, parca se rusineaza si se ascunde; e o dulceata
ce-o fi in capul ei?
(asta mi-a adus aminte de filmul look who's talking, as vrae sa-l revad)
imi vin in minte in timpul zilei tot felul de lucruri pe care as vrea sa le discut cu voi, asa ca sa stiti ca mesajul acesta e inceput de dimineata, la cafea, salvez ce am scris, mai fac una-alta, revin la calculator, mai scriu ceva, asa ca sa intelegeti de ce sar de la una la alta
inchei cu un mesaj pt. Ayla:, FELICITARI!!! esti o fata incredibila!!!! sa fie toate intr-un ceas bun!!

Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
![]()
| citat din mesajul lui denisamada La multi ani! Timeea ![]() La multi ani! Maria ![]() La multi ani! Ariana Maria ![]() La multi ani! Alexandros ![]() pentru mamici! |
La fel la multi ani!
multumim
, e si al noi a doua zi de suc de morcov...incet si sigur 
ariana-maria 4 luni
http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Deci am asa: -6 hipopotami rozi (am avut 8, 1 am trimis la Chatonel si 1 i-a ramas Luanei) -5 ursuleti maro Denisamada, Ada, Pisik, Novus, Carmenada, Silvi8, M_monique, Raaluca, am adresele primite pe PM. M-Monique ii trimit Ioanei un ursulet, ca tot spuneai ca nu adori rozul. Cui trimit ursulet si cui trimit hipopotam roz? Si cine mai doreste ursulet, pana ii termin? Am comandat dar nu mi-au dat nici un semn, am comandat sa fie toti roz, dar si ursuletii sunt din aceasi colectie. Am vrut ceva cu "te iubesc". Asa arata hipopotamii si ursuletii _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
superbi hipopo

http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM

Si am incercat si cele mai discrete parfumuri, nu mai vrea sa suga daca simte vreun miros. Si doar nu pe titi ma dau.
, de ce credeti??
.....NU STIU CE A PATIT , DA DE IERI NU O MAI RECUNOSC
19+ cu
Andreea
Timeea