Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

a atipit un pic afara,asa ca mi-am luat laptopul in poala. problema e ca nu o sa ma tina bateria decat un pic.
galushca - nu ma lasa el sa stau pe net....pai sa vezi tu daca eu o sa-l las. se intoarce roata

Pai tu de ziua lui l-ai scos afara sa doarma? Nici o pizza, o bere, un show, un streptease, nimic?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani!
Timeea
Maria
Ariana Maria
Alexandros ]

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

annablue, bine ai revenit!

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Deci am asa:
-6 hipopotami rozi (am avut 8, 1 am trimis la Chatonel si 1 i-a ramas Luanei)
-5 ursuleti maro
Denisamada, Ada, Pisik, Novus, Carmenada, Silvi8, M_monique, Raaluca, am adresele primite pe PM.
M-Monique ii trimit Ioanei un ursulet, ca tot spuneai ca nu adori rozul.
Cui trimit ursulet si cui trimit hipopotam roz?
Si cine mai doreste ursulet, pana ii termin?
Am comandat dar nu mi-au dat nici un semn, am comandat sa fie toti roz, dar si ursuletii sunt din aceasi colectie. Am vrut ceva cu "te iubesc".

Nici noi nu ne omoram cu rozul, dar un hipopotam roz nu poate fi decat sublim. (Adik alegem hipopotamul)

Edit: Inteleg ca s-au dat deja hipopotamii. Ursuletz sa fie!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ieri am apucat sa citesc un pic,primele doua pagini.
am vazut ca manole a scapat cu bine inca o datae un norocos si ii doresc sa fie ultima data can o sperie pe ilinca in halul asta. unul dintre catzeii mei are alergie la veninul de albine/viespi si se umfla. asa ca stiu cum e sa treci pe roshu cu avariile si claxonul la maxim.
dar am vazut si fete disperate dupa cateva reprize de plans,of...cum o fi?noi asa traim de 3 luni.

fetelor,voi ati incercat oglina?este absolut delicos ca il vad cum discuta cu bebelushul din oglinda.

si inca ceva,cele care aveti probleme cu fundul iritat al bebelushilor. ati incercat sa schimbati marca de scutece? ca noi am patit-o pe dos. adica nu am avut niciodata probleme cu iritemul dar m-am gandit io o data sa ii iau si eu pampers, f frumoase,f mirositoare...dar...in nici o zi era roshu ca racul fiert. asa ca ne-am intors cuminti la huggies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

aris am auzit multe mamici care au probleme cu pampers..eu una nu am avut niciodata..si-l folosesc de 3 ani..imediat...
vezi ca huggies este si varianta aia cu elastic...e mult mai faina..

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

si de la mine:

La multi ani!
Timeea
Maria
Ariana Maria

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Voi va parfumati? Ca nici acum Luana nu ma suporta parfumata, si fara nu ma suport eu. Si am incercat si cele mai discrete parfumuri, nu mai vrea sa suga daca simte vreun miros. Si doar nu pe titi ma dau.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

ayla - zi si tu treaba-i asta.

petrean - din alea cu elastic am gasit si eu de data asta. adevarul e ca oricum nu erau decat de la 5kg in sus asa ca pana acum am luat simple.
la voi nu da pe langa pip noaptea? ca pe mine ma dispera. nu il pot schimba noaptea pt ca se trezeste iremediabilasa ca sta saracul cu acelashi scutec de la 11-12 pana la 9. si de multe ori il gasesc lac. ma gandesc cu goaza la iarna cand o sa fie frig.

Mergi la inceput

ayla - eu m-am dat cu parfum inca din maternitate(bine era singura nebuna care la 6 dim se dadea cu fond de ten,blush,tush la ochi) asa ca calit. incerc sa nu le schimb prea des. nu mai folosesc decat doua feluri dar ambele f tari...ca si asa eu nu simt mirosul. eu zic sa perseverezi,o sa se invete ea. incearca un parfum fara alcool.mai toate marcile mari au si varianta fara alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu ma dau cu parfum..insa la andrei nu m-am putut da aproape 2 ani..ca nu a suportat mirosul...
eu folosesc doar parfumuri fresh..cred ca nu sunt asa tari..
ia priviti...http://www.primaria-resita.ro/livecam/livecam.html

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput