Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Deci am asa:
-6 hipopotami rozi (am avut 8, 1 am trimis la Chatonel si 1 i-a ramas Luanei)
-5 ursuleti maro
Denisamada, Ada, Pisik, Novus, Carmenada, Silvi8, M_monique, Raaluca, am adresele primite pe PM.
M-Monique ii trimit Ioanei un ursulet, ca tot spuneai ca nu adori rozul.
Cui trimit ursulet si cui trimit hipopotam roz?
Si cine mai doreste ursulet, pana ii termin?
Am comandat dar nu mi-au dat nici un semn, am comandat sa fie toti roz, dar si ursuletii sunt din aceasi colectie. Am vrut ceva cu "te iubesc".
Asa arata hipopotamii si ursuletii

Monica ce hotarasti tu aceea sa ne trimitiambele jucarii arata minunat.Alma e pomenita si nu va fi uita oricum

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am intrat scurt sa va multumesc si sa dau de baut. piticul meu implineste azi un sfert de an
sunt in urma rau cu cititul si se pare ca baitul meu are o zi proasta. daca adoarme revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Deci am asa:
-6 hipopotami rozi (am avut 8, 1 am trimis la Chatonel si 1 i-a ramas Luanei)
-5 ursuleti maro
Denisamada, Ada, Pisik, Novus, Carmenada, Silvi8, M_monique, Raaluca, am adresele primite pe PM.
M-Monique ii trimit Ioanei un ursulet, ca tot spuneai ca nu adori rozul.
Cui trimit ursulet si cui trimit hipopotam roz?
Si cine mai doreste ursulet, pana ii termin?
Am comandat dar nu mi-au dat nici un semn, am comandat sa fie toti roz, dar si ursuletii sunt din aceasi colectie. Am vrut ceva cu "te iubesc".
Asa arata hipopotamii si ursuletii

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

noi am vrea hipopotam

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cuscra lysbeth, e un frumusel ginerele, nu-l mai agata de cantar ca stresezi copkilu degeaba. Si gusulita are si noru-ta la cele 5 kile jumate ale ei, asa ca relaxati-va. Da sa-l stergi bine sub gusulita, ca se irita rapid. Noi am facut un pic de rosu acolo in ciuda stersului si spalatului.
Pupaturi la baietelu frumos!

Annablue, bine te-ai intors! Acus impliniti si voi trei luni

La multi ani, Alexandros si las-o si pe mami o tzara pe forum asa, de ziua ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo iubita mea, luna asta as vrea sa daruiesc o jucarie fetitelor carora nu le-am daruit nimic pana acum. Izabelei ii voi trimite rochita roz, lui Vlad si Catalin salopetele, lui Andrei cartea promisa si Ioanei salopetica.
Am comandat jucarii sa-mi mai aduca, dar nu m-au contactat. Se pare ca azi imi face masina si voi putea sa ies si eu mai libera de acum, si am sa merg eu la ei la magazin.
Novus am notat. Tocmai pt ca nu as vrea sa simta cineva ca am facut vreo discriminare am vrut sa alegeti voi. Doar suntem ca intr-o familie, nu? Eu asa ma simt si asa vorbesc cu voi.
Am 6 hipo roz la 8 persoane, cum ii impart? Daca erau la fel era ok. Asa ca in continuare dau ursuleti.
Multumesc pt intelegere!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Si costumasul pt Mazarica Siminei.
Simina mai da un senm, esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Cuscra Galuscutza am pricipit... Nu mai stresam copchilul. Da el gusa jos cand o incepe a mearga.. sper

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Cuscra Galuscutza am pricipit... Nu mai stresam copchilul. Da el gusa jos cand o incepe a mearga.. sper

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Da-ne noua daca ai ceva de dat, primim cu draga inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

a atipit un pic afara,asa ca mi-am luat laptopul in poala. problema e ca nu o sa ma tina bateria decat un pic.
galushca - nu ma lasa el sa stau pe net....pai sa vezi tu daca eu o sa-l las. se intoarce roata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Dodo iubita mea, luna asta as vrea sa daruiesc o jucarie fetitelor carora nu le-am daruit nimic pana acum. Izabelei ii voi trimite rochita roz,

e super rochita
foarte bine ai gandit ...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput