Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
Dodo pui, nu voiam sa-ti spun, am vrut sa fie o surpriza... dar hai sa-ti spun: eu de fapt licitez leaganul pentru tine ( ca noi avem deja de o luna leagan primit); de cand l-am vazut l-am ochit sa ti-l iau pentru printesica nascuta in aceeasi zi cu pacaliciul meu; si nu ma las pana nu-l iau, indiferent cat ajunge pretul; si licitez si o masinuta cu telecomanda pentru bodo, ca doar nu-l uitam pe el; se inchid licitatiile pe 26 si vorbim sa vad cum le trimit la tine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

nu-mi vine sa cred( dar de bucurie )sa dea DD sa fie asa cum doresti...oricum eu iti multumesc din tot sufletul indiferent ce va fi
Eu sunt f fericita chiar daca cine doar se gandeste la noi apoi daca si mai face ceva sunt in al noulea cer

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

pisik ti-am trimis pm..sper sa-l vezi..oricum scriu si aici k maine nu ies dimineata in herastrau cu bebe k am ultimul examen la facultate..si ma duc cu bebe..poate dupamiaza..daca nu..vineri cu siguranta ne vedem in parc..daca poti si tu normal!

toate fetele si puiutii lor!
ma apuc de invatat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)

nasterea in apa

pozici dragute

Bafta

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

La multi ani!
Timeea
Maria
Ariana Maria
Alexandros ]

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

La multi ani!
Timeea
Maria
Ariana Maria
Alexandros ]

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

La multi ani si de la noi, sa cresteti mari si sanatosi

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Dragi mamici de pitici,

Noi suntem o mamica si un bb care s-a nascut pe 27. martie - m-am inscris in lista dar n-am mai dat nici un semn, ca am fost prinsa.
Acum avem aproape 3 luni si am dat de "greu", asa ca am venit aici pt discutii pe aceeasi tema si suport.

Deci, pt ca apar in lista unde ästeptati vesti", noi cum va spuneam ne-am nascut pe 27.03.2009 cu 4100g si 51 cm, Apgar 8/9, cezariana.

Suntem un berbecut incapatanat, care la nici o luna isi tinea capul (ne-am chinuit sa nu-l lasam sa il tina singur) si acum la 3 luni ne ridicam in brate ca sa stam in fund cand ne tine mama in brate.
De cuminte, e slava-cerului cuminte, doarme noaptea de la 23.00 pana la 6.30-7.00 cu o pauza de papa pe la 03.30-04.00 si mami e foarte fericita de asta
Papam numai san (a incercat mami cu ceai Babycalm si am vrut din bibe, dar preferam tzitzi) dar in ultimul timp ne-am cam lenevit la papa si mami se streseaza sa nu-i scada lactatia

Noi mai avem un fratior mai mare care va merge la scoala la toamna si suntem tare incantati ca cel mare e topit dupa Calin.

Cam asta ar fi de spus pe moment, sper sa ne primit cu drag in grup - am fost mirata sa vad cat de multe mamici au nascut in aceasta perioada

Pupici la toate mamicile si va doresc cat mai multa relaxare si liniste!

Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Annablue bine ai revenit cu vesti!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

novus, ceea ce e scris cu rosu este caracteristic si epiteliului in curs de refacere, exact cum am banuit mai devreme; e posibil sa fi fost o leziune micuta care se reface, se poate sa fie si de la un contact sexual dupa perioada lunga de pauza- se mai lezeaza epiteliul saracul, ca nu mai stie cum e; tocmai faptul ca sunt imature indica ca e un proces de formare de celule noi; nucleii mariti sunt uneori gresit interpretati; ei sunt mult mariti si la celulele in curs de crestere/ refacere, si sigur ca sunt inegali;
nu vreau sa minimizez rezultatul, repet, nu e in regula sa iasa 3, daaaaaaaaaaaaaaaaar, nu te lasa ciopartita fara macar o colposcopie si o tentativa de tratament trofic; orice ar fi acolo nu se agraveaza in 2 saptamani, crede-ma pe cuvant.
foarte rara am avut rezultate "mai ciudate"- in sensul de trebuie urmarit atent la biopsiile efectuate dupa un papanicolau 3.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Multumesc mult pt lamuriri !!

Asa o sa fac maine ii cer sa-mi faca colposcopie (apropos oare trebuie ceva aparat super sofisticat pt asta ?? sper ca are asa ceva nu?) si sa incercam ceva tratament

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La multi ani!
Timeea
Maria
Ariana Maria
Alexandros

Anablue ne bucuram ca ai reintrat in grup

Ieri am fost si ne-am luat cantar de mana Am dat 4 lei pe el de la magazinasele cu lucrusoare la 38 de mii vechi dak le stiti. Asa ca ne-am propus sa-l urmarim pe bb in fiecare saptamana cum creste. Aseara pus in sscutecel si agatat de cantar avea 6.500 de grame la 2,5 luni fix. Jumatate de kilogram luat in 2 saptamani. Ni se pare cam mult desi inca nu si-a batut recorduld e luna trecuta cand a luat 1,5 kg intr-o luna. Fetele cu bebenaci mai maricei, spuneti-ne si noua cam la ce greutate au ajuns puiutii la 2,5 -3 luni nu de alta da sa nu ne speriem degeaba.
Si o intrebare: bb pare bine proportionat cu toate ca e greu. Are cute si cutisoare dar nu pare chiar obez. Singurul lucru care ne nemultumeste e gusulita. Efectiv trebuie sa i-o dam la parte si sa ii stergem pielicica de dedesubt ca se irita de la transpiratie. O fi normal sa aiba gusulita? sau sa ne facem probleme?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Timeea
Maria
Ariana Maria
Alexandros

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Deci am asa:
-6 hipopotami rozi (am avut 8, 1 am trimis la Chatonel si 1 i-a ramas Luanei)
-5 ursuleti maro
Denisamada, Ada, Pisik, Novus, Carmenada, Silvi8, M_monique, Raaluca, am adresele primite pe PM.
M-Monique ii trimit Ioanei un ursulet, ca tot spuneai ca nu adori rozul.
Cui trimit ursulet si cui trimit hipopotam roz?
Si cine mai doreste ursulet, pana ii termin?
Am comandat dar nu mi-au dat nici un semn, am comandat sa fie toti roz, dar si ursuletii sunt din aceasi colectie. Am vrut ceva cu "te iubesc".
Asa arata hipopotamii si ursuletii

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput