Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
petrean spune:
www.nestlebaby.com/ro/baby_nutrition/products/product_detail.htm?stage=-1&pci=2" target="_blank">uite aici...se prepara cu apaeu i-am dat lui andrei si de la nestle..si a mancat. Eu mereu am gustat ce-i dadeam si dc nu-mi placea..aruncam cutia![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
petrean spune:
mie mi s-au parut mai ok cele care se preparau cu apa...cele care trebuiau preparate cu lapte..ieseau ca o mamaliga...nu mi-au placut deloc.
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
petrean spune:
mie mi-au placut mai mult Milupa..ca au o gama mai diversificata..ia uite...
banane,morvoc+mar,porumb si orez,vise placute,orez vanilie-fara lapte
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
Ayla21 spune:
Sunt de acord cu ce zici tu, in ideea, cum ii dadeam lui Clau, la probleme de burtica, unde laptele este interzis.
Am cutia in mana, si scrie "Masurati cantitatea de lapte de mama sau formula de lapte praf reconstituit..." deci ca sa le fac cereale cu lapte trebuie sa pun lapte. Ca sa le fac cereale simple ajunge si apa.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Nu-ti da voie milupa, o sa caut si eu, Claudiu cu Milupa a fost crescut, inclusiv lapte praf Milumil, pana la nu stiu care etapa unde avea gust de pere si l-a refuzat, si asa au trecut la Nestle.
Daca tot esti aici, pt linistea mea, vrei te rog sa-i masori pe pitici de la umar pana intre picioare sa am idee cati cm au? Adica in cm cat ar avea un body care le este bun.
Mersi.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
petrean spune:
33 cm..de la umar pana intre picioruse![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
denisamada spune:
La multi ani!
Timeea 
La multi ani!
Maria 
La multi ani!
Ariana Maria 
La multi ani!
Alexandros 
pentru mamici!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Fetelor !!!!! Am sunat dupa rezultatul la Papanicolau super relaxata si.... ![]() ![]() ce-mi zice d-na doctor : Aveti C3 ! eu continui, deci e ok ca sa aflu ca nu e ok si m-a programat la biopsie !!!Ce ziceti ?? ati avut asa rezultat ??? Acum incep sa citesc pe net dar sincer m-am cam speriat !!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Doamne ajuta sa te insanatosesti rapid!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maria_K spune:
Ayla
noi nu am inceput inca cu cerealele. poate incepem peste 2 sapt. mi-e frica sa nu o ingrase, acum avand deja 6,500 kg. suntem tot la fructe si legume, crude sau fierte. azi are in meniu supica de zarzavat.
maine ii fac spanac.
i-am luat si eu de la hipp diverse. nu prea le papa. plus ca nu prea imi vine mie sa cred ca un produs tinut pe rafturile supermarchetului la o temp moderata si care nu se strica, poate sa nu aiba conservanti. e mai usor si mai practic sa ii dau de la borcan si totusi prefer sa i le prepar eu ; va avea timp ea toata viata sa "pape" conservanti.
eu i-am dat in cateva zile branzica (facuta cu calciu lactic) cu mar, caisa sau piersica. ii place mult. cand ajungem la iaurt, tot eu am sa i-l prepar in casa si o sa adaug fructe pisate.
casia deja si-a inlocuit o masa cu mancarea "noua".dupa ce papa, nu prea mai vrea lapte. rar cate 10 ml, poate de sete.
Novus

Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
denisamada spune:
Nu-mi vine sa cred ca voi deja vorbiti de diversificare!
Adelina inca papa doar san...
Sa vedem cat a luat in greutate la 3luni (mai avem 10zile). Daca am fost tot lenesi, parca vad ca ne pasc si pe noi ceva suplimente... Desi e marfa la Laptaria lui Adelake, dar musteriul e puturos. ![]()
Urmaresc cu interes discutiile, sa stim si noi cand veni-va vremea! ![]()

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

ca sa aflu ca nu e ok si m-a programat la biopsie !!!