Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
sirimie spune:
eu am adormit cu bb in brate si abia acuma m-am trezit. ei i-a placut ![]()
multumesc frumos pentru raspunsurile despre cit costa meniul de botez!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Mie mi-a zis dr sa-i pun in cereale lapte muls de la mine. ![]() Daca am luat Nestle cereale de orez, am pus cu Nan, ca citisem ca este bun. Nu am mai sunat-o numai sa o intreb cu ce sa diluez cerealele. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
nu ai luat cereale cu lapte?sunt cereale cu lapte praf..la nestle..care se fac cu apa calduta(nu mai e nevoie de adaos de lapte)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
petrean spune:
Novus..si eu am avut papanicolau C3...de vreo 2 ori..si s-a rezolvat cu ovule. Oricum la mine sunt multe antecedente in familie si eu refac testul o data al 6 luni pt liniste..si preventie.
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
Ayla21 spune:
Bogdana, mersi. Sa stii ca azi noapte la asta ma gandeam sa caut daca sunt. Dar cereale de orez? Nu alea combinate, ca mi-a zis dr in nici un caz sa nu-i dau grau pana la 6 luni ca poate face alergie.
Deci daca ar fi cereale de orez cu lapte sa pun doar apa.
Si cele cu lapte muls cum se fac? Mulg inainte, dozez si il pun in castronel? Ca e logic, nu stiu de ce mi se pare asa aiurea. Nu stiu de ce, m-am saturat de alaptat, cred ca incep eu cu depresia de baby milk sau cum s-o chema.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
La multi ani!
Timeea 
Maria 
Ariana Maria 
Alexandros 
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
petrean spune:
Monica uite aici ai cereale de la 4 luni Nestle...
www.nestle.ro/nestle_zoom_photo.asp?fileName=babyfood/prod_brand_61.jpg&scale=0&staticFile=undefined" target="_blank"> orez,www.nestle.ro/nestle_zoom_photo.asp?fileName=babyfood/prod_brand_9.jpg&scale=0&staticFile=undefined" target="_blank">orez cu roscove, si www.nestle.ro/nestle_zoom_photo.asp?fileName=babyfood/prod_brand_52.jpg&scale=0&staticFile=undefined" target="_blank">burtica sanatoasa, orez cu morcovi
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Bogdana, mersi. Sa stii ca azi noapte la asta ma gandeam sa caut daca sunt. Dar cereale de orez? Nu alea combinate, ca mi-a zis dr in nici un caz sa nu-i dau grau pana la 6 luni ca poate face alergie. Deci daca ar fi cereale de orez cu lapte sa pun doar apa. Si cele cu lapte muls cum se fac? Mulg inainte, dozez si il pun in castronel? Ca e logic, nu stiu de ce mi se pare asa aiurea. Nu stiu de ce, m-am saturat de alaptat, cred ca incep eu cu depresia de baby milk sau cum s-o chema. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
da monica..tot asa se fac..scrie doza pe cutie...si pui cat lapte trebuie de la tine. insa e mult mai usor cu cele cu lapte in ele..ti-am trimis sa vezi
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
Ayla21 spune:
Bogdana, ma speriasi. Pai eu orez Nestle i-am dat, dar nu au lapte, tocmai ca sunt bune la probleme de burtica, stiu de la Clau de ele. Deci in alea se pune lapte, nu se fac numai cu apa.
Si am si burtica sanatoasa dar nu i-am combinat inca orezul cu alt aliment (morcovi de ex).
Ayla21 spune:
Am citit pe siteul nestle.ro si mi se pare super schema lor de diversificare. Nu stiu cat de bune sunt produsele ca eu am auzit si pareri contra.
Ayla21 spune:
Vad ca Nestle are pt 4 luni si suc de portocale, la Hipp nu am gasit asa ceva, nici nu stiu daca au.