Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
stai , stai, nu te speria din prima. si eu am avut un papa 3, si mergeam la o dobitoaca care mi-a zis ca ce ma vait eu de candidoza cand am cancer ![]() ![]() ![]() ; noroc ca am schimbat-o si nu am lasat-o sa ma cioparteasca, ca voia sa se infiga in mine si sa faca unspe' mii de biopsii![]() ; totul s-a redus la o saptmana de tratanet cu ovule trofice si am revenit la papa 1. oricum , parerea mea e ca ar trebui repetat, sa vezi in ce context ti-a fost pus 3; nu-mi place ca s-a infipt direct la biopsie; aveai ceva rana, ti-a vazut ceva la control??? din ce zona iti face biopsia daca nu e leziune vizibila??? asa, la nimereala? colposcopie ti-a facut??? eu lucrez la anatomie patologica, si am lucrat prea multe probe de biopsie de la fete tinere care nu aveau absolut nimic ca sa nu pun acuma 200 de intrebari, si sa nu ma apuce dracii cu cata usurinta se infig doctoriii sa smulga niste bucati din cea mai sensibila zona si cea mai predispusa la malignizare ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Asta ma mira si pe mine !! de ce direct biopsie ?? nu mi-a zis nimic de rana pe col sau altceva?? tipa e f buna a profesat in tg mures dar totusi direct biopsie

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 si spune-mi te rog daca te pot ajuta si cu alte informatii; papanicolau 3 nu este cancer !!!!!! asta ca sa te linistesc din prima; poate sa fie o leziune in curs de vindecare ( celulele care tocmai se formeaza au uneori aspectul celor transformate), sigur cda nu e OK ca a iesit 3, dar nici nu e cazul sa intri in panica; e posibil sa fie o infectie puternica, caz in care din nou epiteliul sufera modificari; am vazut ata de multe citologii, incat stiu ca uneori se pot confunda lucrurile, dar oricum, se incearca mai intai tratament, macar 2 saptamani; si hai sa-ti spun si de ce: daca e o leziune, abia are timp sa se vindece frumos si nu mai iese la analize nici o modificare; daca e o infectie puternica si-ti face biopsie.... e nasol, ca abia gaseste loc proaspat "caftit" in care sa se cuibareasca; eu te-as sfatui sa incerci macar sa discuti cu ea, la telefonn daca nu altfel, sa-i spui ca ai vrea sa incerci un tratament, nu stiu cum s-o iei sa fie mai bine, dar lasa rusinea la o parte si pune-o sa-ti explice mai mult, nu sa te programeze direct la biopsie diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
mersi mult

intre timp am fost pana la cabinet sa iau hartia sa vad eu ce scrie pe ea si zice asa:
- celule epiteliale scumoase superficiale si intermediare etalate in placarde si izolat
- celule epiteliale metaplazice de tip scuamos matur
- celule epiteliale metaplazice de tip scuamos imatur. Cateva celule intermediare si metaplazice cu nuclei mariti in volum, usor inegali
- granulocite neutrofile numeroase
-histiocite putine
- flora bacteriana:bacili Doderlein, coci banali
Concluzie: CIII/Celule scumoase atipice de cauza nedeterminata, mai probabil reactive(ASCUS)
Doctora zice ca nu-i place cum a iesit ce am scris cu rosu !
Ce zici ??
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Oricum cred ca o sa-i spun sa-mi faca colposcopie prima data, nu ?!
Din cate am citit pana acum asta e primul pas
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
dyana27 spune:
novus, ceea ce e scris cu rosu este caracteristic si epiteliului in curs de refacere, exact cum am banuit mai devreme; e posibil sa fi fost o leziune micuta care se reface, se poate sa fie si de la un contact sexual dupa perioada lunga de pauza- se mai lezeaza epiteliul saracul, ca nu mai stie cum e

; tocmai faptul ca sunt imature indica ca e un proces de formare de celule noi; nucleii mariti sunt uneori gresit interpretati; ei sunt mult mariti si la celulele in curs de crestere/ refacere, si sigur ca sunt inegali;
nu vreau sa minimizez rezultatul, repet, nu e in regula sa iasa 3, daaaaaaaaaaaaaaaaar, nu te lasa ciopartita fara macar o colposcopie si o tentativa de tratament trofic; orice ar fi acolo nu se agraveaza in 2 saptamani, crede-ma pe cuvant.
foarte rara am avut rezultate "mai ciudate"- in sensul de trebuie urmarit atent la biopsiile efectuate dupa un papanicolau 3.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
shasa spune:
| citat din mesajul lui novus Am gasit pampersi pt apa !!! Ayla mersi pt denumirea exacta altfel iar ii ratam Eu am reusit sa ma racesc ![]() drept pt care azi noapte am schimbat vreo 4 pijamale dupa ce am luat paracetamol !! acum mi-e mai bine astept sa se trezeasca printesa si plecam pe afara !!!Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Cuscra multa sanatate
Pot sa iti spun ca ne putem lua de mana, si eu am reusit sa racesc
Pupici norei

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
MONICA felicitari pentru reusita.....vad ca la voi este tot soare
Sa o tineti tot asa
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
saby spune:
| citat din mesajul lui sirimie [quote]citat din mesajul lui saby LA MULTI ANI Ariana, Sophia Diana, Ana Katherina!!! Si pt mamici ![]() ![]() Leeloo noi avem deja fotograf dar daca vrei poti vorbi cu sotul tau si poate veni la biserica in parcul politehnica (este o biserica noua) pe data de 11.07 la ora 15 cand avem noi si cununie si botez si poate sa exerseze cat vrea Sabina mamica fericita de Maia Andreeahttp://www.flickr.com/photos/39734204@N04/ |
Faceti petrecere la restaurant? Daca da, cit dati pe meniu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
[/quote
Cu intarziere iti raspund...da la restaurant dar unul micut si frumos pe langa Izvorul Rece. Meniul costa 130, la care se adauga sucurile, apa, si cafelele de la ei si la sfarsit 10% din totalul notei pt servire. A si meniul are 3 feluri aperitiv, peste si friptura.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreeahttp://www.flickr.com/photos/39734204@N04/
shasa spune:
| citat din mesajul lui novus Fetelor !!!!! Am sunat dupa rezultatul la Papanicolau super relaxata si.... ![]() ![]() ce-mi zice d-na doctor : Aveti C3 ! eu continui, deci e ok ca sa aflu ca nu e ok si m-a programat la biopsie !!!Ce ziceti ?? ati avut asa rezultat ??? Acum incep sa citesc pe net dar sincer m-am cam speriat !!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Nu stiu despre ce este vorba dar iti pumnii sa fie bine

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
joanna27 spune:
Neata buna...e ora mea de intrare pe net la 1 noaptea~!!![]()
Felicitari sarbatoritelor sa cresteti mari..pupici mamicilor!
Ayla felicitari pt reusita, sa va bucurati unul de celalalt si sa fi-ti o familie fericita pt ca meritati! pupici Luanei!
Aris sarumana de link, l-am comandat,cred ca imi da tacu in cap cu el ca ii cumpar toate prostiile si el nu sta numai in brate!
Gigilica
mama pe pitonas, e superb si mareee...da un pm cu adresa matale te rog ca am ceva de trimis de juma de an imediat
.
Sa va traiasaca la toti ghiocei sunt superbi toti cei la care am apucat sa ma uit.
Ilinca sanatate lui Manole..vad ca e mai bine.
Leeloo cu fimoza nu stiu ce sa zic..mie dr mi-a spus sa ii fac decalarea din prima zi si acuma apropae ni se vede capsoru de jos
...si da si noua ni se scoala..
Novus multa sanatate ,dar nu te panica inceraca ce a zis si dyana..diagnostice gresite sunt cu nemiluita...si daca ea a profesat la tg mures nu inseamna ca e neaprat toba de buna ce e(la dr ma refer)
Pisik nu te mai necaji..bine ca bebe e sanatos acum doar nu era sa il lasi sa rabde foame.Cu diversificarea din pacate din cauza stomacelului noi va trebui sa ma asteptam..dar recuperam noi mai incolo..
Am avut 2 zile groaznice cu Darius.in loc sa se mai calmeze parca el tot mai rau se face...na azi a avut si el o zi buna dar nu stiu cand ne mai intalnim cu de astea.
Din pacate nu a mai luat in greutate si a inceput iar sa vomite destul de mult..in 1 merem la control si ma rog sa ia ceva pana atunci ca sa nu ne interneze.eu ytot mai sper ca isi va reveni singur..dar nu stiu,stagnam la 5,200 de 2 saptamani...cand ma uit la bb vostri cat de mari sunt.dar asta e .
iN rest ce sa zic am fost la dr de familie si mi-a zis ca e posibil sa ne iasa dintii de aia a fost asa de agitat si a facut si febra..si pe gingie i se vad niste puncte albe...dar de abia sambata facem 3 luni
nu e totusi cam devreme?
.
Cand are chef plescaie si intr-o zi mi s-a parut ca a ras cu zgomot asta daca nu am luat-o eu razna ca nu l-am mai auzit de atunci..se rostogoleste pe burta nu mai pot sa il las pe masa de infasat singur..in carucir trebuie sa il leg ca altfel atata se misca de cade..si in patut eu il pun intr-o parte si il gasesc ori pe la picioare ori de a curmezisu in conditiile in care el doarme infasat...
.
Cam atat ca iar m-am intins..
Pupici la toata lumea.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Simona, nu mergea inchisa, vad ca a disparut. Am citit la anunturi tehnice si sper ca au renuntat adminii la ea. ![]() Noi am inceput deja de 2 sapt cu suculete apoi piure de morcov cu mar. Alt fruct nu i-am introdus decat combinate si azi cerealele, ca a zis dr ca sunt bune, fiind mai mica. In curand renunat la alaptare, as vrea treptat, sa nu fie nevoie de pastila minune. Dar noi peste 4 zile facem 5 luni. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Ah, nu mi-am dat seama ce mari sinteti! Spor la diversificare
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei