Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
Manuela, eu i-am dat doar suc Hipp, de la 4 luni (categoria Hipp), si cerealele de orez tot de la 4 luni sunt.
Ia www.flickr.com/photos/39809665@N06/?saved=1" target="_blank">uitati ce a facut prietena noastra Principe pt Alma si Emma.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Date despre diversificare mai gasiti si pe blog, cand veti avea nevoie.
Mergem la baita.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Stiu ca s-au cerut link si model de invitatie virtuala de botez de 100 de ori, dar va rog si eu a 101 a oara sa-mi dati si mie, ca nu stiu unde sa rasfoiesc in capitolele trecute. Novus, parca tu erai cea care a lansat moda, te rog sa-mi arati si mie cum se fac invitatiunile astea, sper ca nu-i complicat:)) |
http://costinstroie.googlepages.com/adela-marisa
Succes!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Iubito ![]() si eu as tine-o in carusel sau leagan cu mine si as fi mult mai linistita (caci si Bogdan e mic)..dar pot sa-mi permit sa cumpar asa ceva??Am incercat la bazar la Mihaita (acolo a aparut un leagan) dar deja creste pretul si nu ma mai pot apropia...asta-i situatia la mine...la alti nu stiu![]() |
Dodo pui, nu voiam sa-ti spun, am vrut sa fie o surpriza... dar hai sa-ti spun: eu de fapt licitez leaganul pentru tine ( ca noi avem deja de o luna leagan primit); de cand l-am vazut l-am ochit sa ti-l iau pentru printesica nascuta in aceeasi zi cu pacaliciul meu; si nu ma las pana nu-l iau, indiferent cat ajunge pretul; si licitez si o masinuta cu telecomanda pentru bodo, ca doar nu-l uitam pe el

; se inchid licitatiile pe 26 si vorbim sa vad cum le trimit la tine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
sirimie eu am facut la Shorley, pe langa regie, si a fost meniul 35 euro- adica aperitiv, peste si fripturica + cafea; am adus noi restul, toata bautura si alcoolice si sucuri, toate fructele, alune, fistic si tort; au fost foarte de treaba ca nu ne-au pus sa luam de la ei bautura
minunea noastra David
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui novus Fetelor !!!!! Am sunat dupa rezultatul la Papanicolau super relaxata si.... ![]() ![]() ce-mi zice d-na doctor : Aveti C3 ! eu continui, deci e ok ca sa aflu ca nu e ok si m-a programat la biopsie !!!Ce ziceti ?? ati avut asa rezultat ??? Acum incep sa citesc pe net dar sincer m-am cam speriat !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
stai , stai, nu te speria din prima. si eu am avut un papa 3, si mergeam la o dobitoaca care mi-a zis ca ce ma vait eu de candidoza cand am cancer

; noroc ca am schimbat-o si nu am lasat-o sa ma cioparteasca, ca voia sa se infiga in mine si sa faca unspe' mii de biopsii
; totul s-a redus la o saptmana de tratanet cu ovule trofice si am revenit la papa 1. oricum , parerea mea e ca ar trebui repetat, sa vezi in ce context ti-a fost pus 3; nu-mi place ca s-a infipt direct la biopsie; aveai ceva rana, ti-a vazut ceva la control??? din ce zona iti face biopsia daca nu e leziune vizibila??? asa, la nimereala? colposcopie ti-a facut??? eu lucrez la anatomie patologica, si am lucrat prea multe probe de biopsie de la fete tinere care nu aveau absolut nimic ca sa nu pun acuma 200 de intrebari, si sa nu ma apuce dracii cu cata usurinta se infig doctoriii sa smulga niste bucati din cea mai sensibila zona si cea mai predispusa la malignizare

minunea noastra David
dyana27 spune:
si spune-mi te rog daca te pot ajuta si cu alte informatii; papanicolau 3 nu este cancer !!!!!! asta ca sa te linistesc din prima; poate sa fie o leziune in curs de vindecare ( celulele care tocmai se formeaza au uneori aspectul celor transformate), sigur cda nu e OK ca a iesit 3, dar nici nu e cazul sa intri in panica; e posibil sa fie o infectie puternica, caz in care din nou epiteliul sufera modificari; am vazut ata de multe citologii, incat stiu ca uneori se pot confunda lucrurile, dar oricum, se incearca mai intai tratament, macar 2 saptamani; si hai sa-ti spun si de ce: daca e o leziune, abia are timp sa se vindece frumos si nu mai iese la analize nici o modificare; daca e o infectie puternica si-ti face biopsie.... e nasol, ca abia gaseste loc proaspat "caftit" in care sa se cuibareasca;
eu te-as sfatui sa incerci macar sa discuti cu ea, la telefonn daca nu altfel, sa-i spui ca ai vrea sa incerci un tratament, nu stiu cum s-o iei sa fie mai bine, dar lasa rusinea la o parte si pune-o sa-ti explice mai mult, nu sa te programeze direct la biopsie
minunea noastra David
Leeloo21 spune:
pisik ti-am trimis pm..sper sa-l vezi..oricum scriu si aici k maine nu ies dimineata in herastrau cu bebe k am ultimul examen la facultate..si ma duc cu bebe..poate dupamiaza..daca nu..vineri cu siguranta ne vedem in parc..daca poti si tu normal!
toate fetele si puiutii lor!
ma apuc de invatat!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
Pisik06 spune:
Leeloo, ai pm back. Bafta maine!!!!
Si noi incepem de vineri cu zeama de legume, dupa o saptamana supita-crema de legume, adica legumele pasate, apoi dupa inca o sapt cereale de orez. Eu i-am luat de la milupa cereale de orez de 4 luni, fara gluten si bio, dar lapte ii dau NAN si nu stiam de treaba asta. O fi grav ca nu sunt nestle?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Ayla21 spune:
Leeloo, bafta la exament!
Pisik, nici eu nu siam ca trebuie sa fie aceasi marca, si nu e explicabil decat ca sa aibe acelasi gust. Asa ca fi linistita, in timp ai sa ii dai cereale si de la alte marci, ca nu le are fiecare pe toate.
Ma gandeam acum daca nu i-am introdus deja 2 chestii noi azi, si cereale si laptele formula din cereale, dar a papat bine, si nu a avut nimic.
Oricum cel mai tare ma enerveaza cand imi spune cineva dupa ce am facut, de parca as mai putea da timpul inapoi sa modific.
Eu ma duc la somnic, in final tot azi, ca UM de anul tercut mi-a venit, ca deja ma panicasem, dupa ultima luna imi intarziase deja vreo 4 zile (de la 31 zile, nu 28) dar am inteles ca in perioada de alaptare nu e obligatoriu sa vina regulat.
Novus ma voi ruga pt tine sa fie bine! Asculta ce a spus Dyana inainte de o biopsie.
Pupici la toate!

si eu as tine-o in carusel sau leagan cu mine si as fi mult mai linistita (caci si Bogdan e mic)..dar pot sa-mi permit sa cumpar asa ceva??Am incercat la bazar la Mihaita (acolo a aparut un leagan) dar deja creste pretul si nu ma mai pot apropia...asta-i situatia la mine...la alti nu stiu
ca sa aflu ca nu e ok si m-a programat la biopsie !!!
Alexandra (03.03.09)