Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Tufete, Manole va multumeste pentru sustinere; de unde ieri abia a urcat 3 etaje, azi s-a jucat cu un pui de labrador in fatza blocului, s-au alergat si tavalit reciproc, n-am avut ce-i face, desi i-am amintit:"baaai, nu uita ca esti proaspat operat!"
Sophiphi multumeste tuturor celor care i-au urat de ziua ei si le felicita pe suratele ei, Ana Katerina si Ariana.
Stiu ca s-au cerut link si model de invitatie virtuala de botez de 100 de ori, dar va rog si eu a 101 a oara sa-mi dati si mie, ca nu stiu unde sa rasfoiesc in capitolele trecute. Novus, parca tu erai cea care a lansat moda, te rog sa-mi arati si mie cum se fac invitatiunile astea, sper ca nu-i complicat:))
Petra.Tudor, foarte frumoasa toata familia, in frunte cu Tudor! E asa de dragut ca trebuie sa-i faceti si o Petra!![]()
Daca vreti sa ne vedeti la 2 luni, avem poze noi in semnatura![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Ayla21 spune:
Mie mi-a zis dr sa-i pun in cereale lapte muls de la mine.
Daca am luat Nestle cereale de orez, am pus cu Nan, ca citisem ca este bun. Nu am mai sunat-o numai sa o intreb cu ce sa diluez cerealele.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Ilinca, Novus avea facut slide in www.skyrock.com
Intri, iti creezi cont, te loghez, pui pozele, si sub ele scrii ce vrei tu. Setezi din dreapta inimioare fluturasi, melodie, apoi salvezi (neaparat). Atunci iti va aparea linkul cu adresa.
Daca te incurci mai intreaba-ma.
Multa sanatate lui Manole.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, Manole va multumeste pentru sustinere; de unde ieri abia a urcat 3 etaje, azi s-a jucat cu un pui de labrador in fatza blocului, s-au alergat si tavalit reciproc, n-am avut ce-i face, desi i-am amintit:"baaai, nu uita ca esti proaspat operat!" Sophiphi multumeste tuturor celor care i-au urat de ziua ei si le felicita pe suratele ei, Ana Katerina si Ariana. Stiu ca s-au cerut link si model de invitatie virtuala de botez de 100 de ori, dar va rog si eu a 101 a oara sa-mi dati si mie, ca nu stiu unde sa rasfoiesc in capitolele trecute. Novus, parca tu erai cea care a lansat moda, te rog sa-mi arati si mie cum se fac invitatiunile astea, sper ca nu-i complicat:)) Petra.Tudor, foarte frumoasa toata familia, in frunte cu Tudor! E asa de dragut ca trebuie sa-i faceti si o Petra! Daca vreti sa ne vedeti la 2 luni, avem poze noi in semnatura mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
eu le-am facut pe site-ul de mai jos, unde trebuie sa-ti fac cont , iti alegi vreo 10 poze si faci slideshow-ul, pui cuvinte, efecte speciale, etc
daca vrei pe site-ul asta , incearca si cere-mi detalii
http://www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=135273896

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
Alimentatia mamicilor influentaza calitatea laptelui matern!
Un studiu recent efectuat în Olanda, la care au participat 312 femei, arata ca laptele matern are un con#355;inut mai mare in acizi grasi nesaturati, atunci cand mamele se hranesc cu carne si produse lactate naturale, asa numitele bio-alimente.
Mamele participante la studiu au fost chestionate in legatura cu stilul de viata si mai ales cu consumul de produse alimentare naturale, iar dupa nastere li s-au luat probe din laptele matern. Obiectivul studiului a fost, de a cerceta compozitia de acizi grasi din laptele matern si a o corela cu stilul de alimentatie, respectiv consumul de produse conventionale sau naturale.
Rezultatele arata ca stilul de alimentatie influenteaza direct calitatea laptelui matern.
O calitate mai buna a laptelui matern prin alimentatie naturala
Cu cat participantele la studiu au consumat mai frecvent carne de vita sau miel, precum si produse lactate din surse naturale, cu atat continutul laptelui matern in acid linoleic conjugat (CLA) si substante precursoare acestuia a fost mai mare. Aceste substante care fac parte din categoria acizilor grasi nesaturati au un rol pozitiv asupra nivelului colesterolului in sange, prevenind la sugar aparitia ulterioar#259; a unor boli, cum ar fi diabetul, cancerul sau afectiunile cardio-vasculare.
Stiati ca?
Laptele de vaca ecologic contine o cantitate deosebit de mare de CLA datorita hranei naturale si a continutului ridicat de fibre din hrana.
Sursa: British Journal of Nutrition
novus spune:
Fetelor !!!!!
Am sunat dupa rezultatul la Papanicolau super relaxata si.... 

ce-mi zice d-na doctor : Aveti C3 ! eu continui, deci e ok
ca sa aflu ca nu e ok si m-a programat la biopsie !!!
Ce ziceti ?? ati avut asa rezultat ???
Acum incep sa citesc pe net dar sincer m-am cam speriat !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Fetelor !!!!! Am sunat dupa rezultatul la Papanicolau super relaxata si.... ![]() ![]() ce-mi zice d-na doctor : Aveti C3 ! eu continui, deci e ok ca sa aflu ca nu e ok si m-a programat la biopsie !!!Ce ziceti ?? ati avut asa rezultat ??? Acum incep sa citesc pe net dar sincer m-am cam speriat !!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Nu, iubita, C3 nu este ok.
Cum ai C3? Nu inteleg.
Du-te la medic cat mai repede.
Ayla21 spune:
Test diagnostic pentru afectiunile maligne sau premaligne ale colului uterin prin examenul citologic exfoliativ. Se disting cinci clase:
- I: frotiu normal
- II: frotiu inflamator
- III: frotiu suspect cu celule modificate
- IV: frotiu tipic neoplazic, cu celule atipice si celule normale
- V: frotiu neoplazic cu un mare numar de celule atipice.
Ayla21 spune:
UIte si aici poti citi mai multe.
Manuela77 spune:
Ayla- multumesc pentru detaliile legate de diversificare! Cred ca asa voi incepe si eu...undeva pe la 4.5 luni. Aici se gasesc niste fulgi (faina) de orez de pus in lapte (muls sau formula) si aia sunt recomandati chiar de la 4 luni. Pe aia o sa-i pun in laptele meu muls si o sa-i servesc la cina, sa fie satiosi si sa avem liniste noaptea.
Sucul de morcovi l-ai preparat tu sau tot de la Hipp?
Novus- tin pumnii sa fie bine. Nu amana, cu cat mai repede rezolvi cu atat mai bine.
Abia astept sa vin si eu acasa in august sa merg la un control cinstit. Aici nici un control dupa nastere, nimic
Mamica de
Radu (01.04.2009)