Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Lutoniana, Raluk, Cristina_Ana, Dana15, multumesc de "control". Sunt bine, doar ff aglomerata, ca de cand si-a revenit netul, am avut de recuperat o multime, plus ca si vremea a fost ff nasoala o perioada si acum ca a iesit soarele, am fugit afara in parc cu Lisa cat de mult am putut!!!

V-am citit, sunt la zi cu TOATE subiectele, fierbinti sau calai , insa nu am apucat sa raspund, pt ca mereu citeam un capitol inchis, la care nu puteam sa dau reply. SI asa am tot citit pana azi, cand am ajuns la zi!!!

In we am fost si am luat www.britax.com.au/Websites/Business/brproddb.nsf/LUPages/Child%20Car%20Seats-Maxi%20Rider%20AHR#" target="_blank">scaun de masina pt Lisa, iar www.britax.com.au/Websites/Business/brproddb.nsf/LUPages/Child%20Car%20Seats-Royale" target="_blank">cel pe care il avem deja va fi pt bb2. La Lisa am avut capsula, ceva similar cu ce numiti voi "scoica", doar ca mai "covata", cam www.britax.com.au/Websites/Business/brproddb.nsf/LUPages/Child%20Car%20Seats-Baby%20Safety%20Capsule" target="_blank">asa. Am vrut sa luam ceva care e scaun de masina SIGUR, in primul rand. Nu intru acum in explicatii de ce si cum, doar ca noua ni s-a parut ca mai bine urmarim scopul principal al produsului, decat sa fie 10-in-1 si nimic cum trebuie...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Sa stapaneasca sanatoasa scaunul cel nou!
Si noi i-am luat Erikai scaun nou,ceva asemanator cu al vostru,iar cel de pana acum ii ramane lui bb2

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Adimercedes hai sa infiintam clubul "fan Britax" .
Trebuie sa-i iau lui Peter un buster, iar lui baby ii ramane scaunul lui Peter. Bineinteles ca tot Britax vreau, acum trebuie sa caut un site cu un pret bun, am gasit cu 278$ la Babies R'Us si mi se pare cam scump. Tu cat ai dat pe buster?
Devylla hello ! cat e ceasul la tine? aici e 8pm, 23 iunie.

Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Buna

Acuma e 9:18 Am...am ajuns si la birou intre timp,dar ma intorc sa merg cu Erika la doctor ca am impresia ca are ceva afte sau herpes(tare frica imi este sa nu il fi luat de la mine).

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Lucia multumesc, si eu astept seara sa-ti citesc mesajele

Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineaaataaa!!!!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata, fetele
Am venit sa va salut si sa va doresc o zi minunata... si nu in ultimul timp sa-i multumesc lui adimercedes pt. feed chart-ul postat pe mailul comun. Mi se pare foarte util: eu mi l-am listat in 3 exemplare si mi l-am capsat ca pe o cartulie .
Voiam sa va mai intreb daca stiti cum se procedeaza si ce acte trebuie aduse la servici sau unde trebuie pt. concediu prenatal. Eu as vrea sa intru in prenatal de la 1 septembrie si la contabilitate nu stiu astia ce acte trebuie sa le aduc, m-au pus pe mine sa ma interesez. Va multumesc anticipat.
P.S. presupun ca s-a mai discutat de asta... da' eu chiar nu am avut timp sa citesc tot, ma iertati va rog

Doamne ajuta!
21+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

delia79 la multi ani! sa ai parte de o zi minunanta. eu imi beau cafeaua, ca mai mult nu am dormti azi noapte. el a plecat pe la 2, deci m-am trezit, m-a sunat pe la 3 si ceva sa ma uit de trenuri ca nu erau cum spunea tabelul. apoi inca o data sa-mi spuna ca de unde trebuia sa ia legatura, chiar nu exista nici un tren si uite asa pana la statia de unde sa ia trenul spre aeroport a facut 2 ore pe autobuze. s-a plimbat prin toata londra. apoi am stat cu grija ca pierde avionul si ca intra hotii in casa si m-am trezit la 7 fara un sfert buimaca. m-a luat si panica. acusi plec in concediu si am o gramada de munca . asa ca am zis sa va salut acum, ca nu stiu dk ne mai auzim azi. aici e soare si cald. sper ca si la voi la fel :) bb al meu a miscat intr-una toata noaptea. si asta in motiv in plus de nesomn ca amorteam si pe cealalta parte nu puteam sta ca ma ardea stomacul. groaznice arsurile astea si nu imi trec deloc de sambata.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimi
Va servesc cu o cioco calda
Delia,la multi ani!!!!

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ah, am schimbat si semnatura. suntem in sp 26!!! si simt cum burta mea se face un balon intins si tare

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

va astept la ...

CAPITOL NOU

cu o

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Noi la birou deja, cu treaba care se anunta a fi iarasi destula...bebita ma ciocaneste destul de aprig de ieri, cred ca vrea sa imi spuna ceva...ca o sa ne iubeasca si pe noi si pe surioara ei enorm si ca o sa fie cuminte si buna cu noi precum suntem si noi cu totii si ca abia asteapta sa mergem in vacanta la anul la mare in 4. Cred ca asa spune...

Maria, pai de ce maica asa speriata ca intra hotii in casa daca a plecat Sergiu? Hai fi fata mare si inteleapta si te gandeste ca nici un picior de hot nu doreste sa vina pe la tine, au ei alta treaba, nu vin la noi la nici una.
Hai fi cumintica calmeaza-te ca vine bebe si sa vezi atunci ca nu iti mai pasa, ba chiar iei o bata in mana si te lupti cu tot cartierul pentru copilul tau. Lasa frica deoparte, e greu indeed, insa oricum nu ai ce face concret si sa-ti fie doar frica si atat nu prea e fun ca e plictisitoare Ai auzit? Nu vine nimeni la tine! Ah, doar fetele la baby shower hai inveselirea!

Devylla (Sabina) pupam si fetita mica sa nu aiba nimic.

Adi, pentru prenatal si postnatal iti trebuie concediu de la medicul de familie dus la tine la firma la contabilitate/resurse umane. Trebuie luat in fiecare luna pentru acele 4 luni (126 zile), indiferent de cum le imparti, inainte/dupa nastere. Eu pic iarasi bine, am luni intregi, adica stau acasa de la 1 august si iau pana in noiembrie inclusiv de la companie, din decembrie de la stat. Adica prin ianuarie/feb cel mai probabil incepand.
Dar ma gandeam ca e binisor, o sa luam 85% din salariu (dupa ce se termina pre/post natalul), alocatia de pitic mic de 200 RON si alocatia de pitic mare de 42 RON parca. Asta iau eu. Not bad...

Vorbeam cu niste fete in Grecia, una in Polonia si una in Kosovo (cu sotul englez din trupele de mentinere a pacii) si spuneau ca la ele in tara primesti un procent maricel din salariu (60% sau 80%) timp de 4 luni sau de 3 luni si cam gata. Se mirau cand le spuneam ca noi putem sta acasa 2 ani...ce stat bun!

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput