Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Pentru Aidaciolac (apropos de religie) si nu numai va mai povestesc ceva si ma culc ca sunt efectiv rupta si varza cum nu am fost pana azi.
Am aflat aseara in ce oras locuiesc ...si cum ca din cauza grupurilor etnice extrem de numeroase de indieni si pakistanezi nu aflu eu ce va fi bebelusul. Pt ca ei sunt foarte multi aici si nu le permite religia sa afle dinainte ce vor avea si asa nu le spune la ecografie.
Pai bine bre...si eu ce treaba am cu nespalatii ?
Stiu, puteti sa aruncati 3 lazi cu rosii in mine dar am argumente sa va contrazic 3 zile ca sunt niste needucati, niste nespalati la propriu, niste ingusti la minte .....si nu mai continui.
Si peste toate acestea nu ma consider rasista absolut deloc, e parerea mea si tin la ea.
M-am mai certat pe un forum referitor la tiganii care au fost atacati in Belfast. Cum ca sunt insensibila si nepatrioata si ca aia sunt de fapt fratii mei. Sa avem pardon ca daca scrie acelasi lucru la Piranda in pasaport ca la mine, nu suntem frati. Iar puradeii Pirandei sunt cei care atunci cand mergeam in delegatie la Bucuresti, pe vremuri ma scuipau la semafor daca nu le dadeam bani, imi zgariau masina si imi aruncau cu zeama dinaceea cu detergent in ochi.
Eu nu zic ca trebuie atacati si aruncate caramizi in casele lor in timp ce dorm, Doamne fereste DAR nici nu accept sa-mi spuna cineva ca sunt fratii mei.
Nu stiu de fapt ce am vrut sa zic si unde am ajuns ....dar daca am fi ales oricare alt oras, aveam si eu acum carucior colorat.
Sa fie asta cea mai mare problema a mea ![]()
Eu sa fiu sanatoasa si bebelusul meu...si toate prietenele mele de la odisee.
Cea mai fericita
28 + cu 
lutoniana spune:
Sa stiti ca maine vin cu povesti tragico-comice ca sa va bine dispun ca am vizita la moasa.
Citez pe Manga: "imi baga iar hartiuta in pisu" ...uita sa ma cantareasca (noroc ca ma cantaresc eu zilnic)...si imi ia sange pentru analizele de trimestrul III.
EEEEEEE...va asteptati la atatea actiuni ?
Mai vedem noi maine cum se desfasoara lucrurile si poate nu ma expediaza ca data trecuta.
Cea mai fericita
28 + cu 
lutoniana spune:
Biaz si Monica ma bucur ca stati la mama acasa si va invidiez groaznic.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce mi-ar mai face si mie mama....dar deh....fiecare a ales ce vrea in viata iar acum nu e cazul sa ma plang.
Pot eventual sa imi dau 2 palme ca sa imi revin.![]()
Cea mai fericita
28 + cu 
lutoniana spune:
Pup cu drag toate fetele pe care nu le-am mentionat si nici nu mai am putere sa le raspund si ma bag la nani.
Sa aveti o noapte usoara pe partea stanga 

Cea mai fericita
28 + cu 
aidaciolac spune:
somn usor dragelor si vise placute 

Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
daaaa , recunosc ca nebuna cat despre lumea de dincolo nu mai stiu ce sa cred , mintea mea joaca in momentul asta. Vreau sa cred ca mai este ceva , dar imi este foarte greu sa cred , desi am crezut candva demult ca am avut ceva feelinguri dar nu stiu ce au fost. Si imi este greu sa cred ca dincolo mai este ceva din cauza ca am cunoscut-o foarte bine pe Emma , era puternica si facea ceva doar daca credea ca asa e bine si nu ar fi stat fara mine si cred ca ar fi gasit ea cai sa vina acasa ... si in tot timpul asta am visat-o doar de 3x. Adevarat ca visele au fost atat de reale si de palpabile , dar oare mintea noastra nu ne joaca feste uneori? Dar daca cineva mi-ar transmite ceva ce doar noi 2 stiam , si are cine sa o faca , atunci as crede cu adevarat ca mai este ceva dincolo si m-as mai linisti ... Pana atunci ramane doar suferinta in loc si casa plina de jucarii , iar maine ar fi fost ziua ei ... ![]() ![]() ![]() draga mea , eu nu mai cred nici in DD , dar nici asta nu pot sa o zic cu tarie , vezi , sunt destul de confuza la problemele astea. Si pentru ca sotul e reformat si eu ortodoxa iar Emma a fost reformata , am zis in prima faza ca o sa botez bebe la ortodoxi , dar apoi am stat si m-am gandit. Nu am inteles de ce am zis asa. Dar Emma era pe patul de boala iar preotul ortodox a iesit din casa mea fara sa ii spuna o rugaciune , pe cand pastorul pocait nu m-a intrebat ce religie are fata si s-a rugat de s-a sculat parul pe mine ... brrrr , iar preotul reformat a zis si el acolo ceva ca de aia l-am chemat , dar fara sa simt nimic. Pai daca ar fi dupa mine eu nici nu as boteza bebe , sa creasca si sa isi aleaga singur religia , asta ca sa intelegi cum gandesc eu , iar tu iti faci probleme ca nu sunteti cununati ![]() va si sper ca nu v-ati suparat pe mineAlaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aida nu am cuvinte, sa stii. prin ce ai trecut :( cat despre D-zeu si religie si preoti. Uite, prietenul meu e catolic, dar eu imi doresc sa-mi botez copilul la ortodocsi. nu pentru ca ar fi mai cu mot ai mei...ci doar pentru ca daca e sa-l duca careva la biserica, aceea voi fi eu. si poate ca sunt un pik mai traditionalista decat Sergiu. in ceea ce vpriveste preotul de la ortodocsi si cel pocait, cum ai spus tu...vezi tu, cred ca mai depinde vde la om la om. sunt atatia parinti buni si cu har la ortdocsi, care s-ar fi rugat la fel de cu foc ca si cel reformat. Din pacate, acel preot ortodox care ti-a calcat casa nu a avut destula credinta. sau nu i-a pasat destul. din pacate religia e cam tot una, indiferent cum s-o fi chemand ea. si nu cred ca asta are vreo legatura cu credinta omului si cu chemarea spre preotie.sunt atatia care o fac fara nici o convingere, doar pentru ca e banoasa. Cine stie de ce fetei tale i-a fost dat asa de putin sa traiasca. Si nu vreau sa ma gandesc cat e de dureros. Si cred ca orice te ajuta sa-ti fie mai usor...e binevenit. Chiar dk nu mai crezi, sau poate mai crezi, sau poate esti confuza si nu stii ce sa mai crezi. cu timpul cred ca vei sti. doar lasa portile deschise. cine stie. nu ca-ti vei da vreodata vreo explicatie clara, dar cred ca fata ta te priveste de acolo de undeva si te vrea fericita. cat despre institutia bisericii...hmmm...inca se mai duc lupte de vinovatie in mine...intre cum am fost crescuta si cam cum incearca mama sa ma faca sa vad religia...cu frica in oase...si ceea ce mi-as dori sa cred si sper ca asa e. viata vesnica, reintoarcere pentru a deveni mai buni si mai intelepti. Dar cine stie cum e de fapt...
ma duc la dus. noapte buna
MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
devylla spune:
Selen felicitari pentru cei 2 ani de casatorie!La mai multi inainte si sa fiti mereu la fel de fericiti ca si acum!
Noi am sarbatorit pe 22 iunie,patru ani de casatorie!
Am baut si eu primul pahar de vin in sarcina si vai ce bun a fost![]()
Claudia in postul tau legat de fetita cea mare am regasit multe din grijile mele.Asta imi propun si eu,sa am grija ca Erika sa nu se simta neglijata,caci geloasa oricum va fii.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Iulika daca zici ca e vorba de streptoccocul B,eu zic sa stai linistita.L-am avut in sarcina trecuta si am primnit antibiotic ca si tine.S-a rezolvat problema fara alte incidente.
Oricum daca reapare pana nasti,ti seva administra antibiotic in timpul travaliului si nu va trece la bb!
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele si de la mine.Iertati-ma ca nu intru asa des dar nu am leptop sa stau si eu comoda ca tot omul in pat si sa vorbes cu voi trebuie sa ma pun la birou si am un mod tare ciudata de a sta pe scaun cu picioarele in sus si daca stau mult ma doare burta.Insa am citit din urma sunt uimita cate fete de aici au ajuns deja la 30 sapt nu pot crede.Mie una mi se pare ca trece atat de greu timpul parca o face in ciuda zau.As vrea sa va intreb ceva voua vi se intampla sa miste bebe mai ciudar adica mai exact sa simtiti ca v-ar racai cu manuta picior?Ca mie da si sincer e cam jenant dureros.Apropo de cand am inceput sa iau ginipral am observat ca nu mai misca asa jos bebelica mea ci pe undeva in linie cu buricul.Poate da roade tratamentul. Inca ceva stiu ca o sa sune jenant dar poate raspunde careva .Voi va mai spalati si in vagin?Folositi doar apa sau si vre un gel intim?Ce spalaturi cu ceai pot face?Nu stiu de care ceai sa folosesc care este permis sau daca e permis.Va pup pe toate![]() ![]() +24 cu Stefania Gabriela |
Stiu ca acum timpul pare ca sta in loc,iar pentru tine e atat de greu sa-ti petreci zi de zi timpul in pat ca un invalid,insa o faci decat cateva luni din viata ta pentru a da o viata,pentru o minune ce ti-a trimis-o Dumnezeu!Nu e minunat ca tu poti face asta pentru puiul tau?
Hai ca jumatate a trecut,nu mai e mult!Referitor la spalaturi,aici nu sunt recomandate vaginal,doar exterior...si din cate am citit nici nu este sanatos,distrugi flora vaginala.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
diana_n spune:
Adimercedes hai sa infiintam clubul "fan Britax"
.
Trebuie sa-i iau lui Peter un buster, iar lui baby ii ramane scaunul lui Peter. Bineinteles ca tot Britax vreau, acum trebuie sa caut un site cu un pret bun, am gasit cu 278$ la Babies R'Us si mi se pare cam scump. Tu cat ai dat pe buster?
Devylla hello ! cat e ceasul la tine? aici e 8pm, 23 iunie.
Diana
28 saptamani si Peter (3 oct 2005)

auzi, pistol. ar fi o alinare sa stii ca revii pe pamant sa-ti indrepti greselile si sa fii alturi de cei dragi intr-o forma sau alta. Cateodata ma intreb daca bunicul meu pe care nu l-am cunoscut, dar care se pare ca a fost un om deosebit, e prin preajma si ma ocroteste. Ar fi conforting sa stiu ca e pe langa mine si ca aproba nasterea copilului nostru, chiar asa fara sa fim casatoriti.
Stefania Gabriela