Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)
Raspunsuri - Pagina 16
aidaciolac spune:
hai serios acum , chiar credeti ca ea ar avea toata vina?
este oricum foarte trist 

| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 Monica te inteleg perfect,stiu cum e sa fi optimista pt cei de langa tine,caci si eu tot la fel am fost inca din ziua accidentului,desi nimeni nu stie ce e in sufletul meu sau ca am pierdut nopti intregi plangand.Incerc totusi sa vad partea frumoasa a accidentului sau cel putin eu asa consider ca D-zeu ma rasplatit cu minunea din burtica,cu o casa(pe care nu stiu daca reuseam vreodata sa mi-o iau),cu masina si mai ales cu surioara mea care de la accident sau mai bine zis de vreo 2 ani incoa mie mama,sora prietena si barbat(in sensul ca ea ma intretine).Si eu am momente cand imi fac scenarii de groza si ma apuca plansul instantaneu dar D-zeu ne iubeste si va fi totul mai bine decat ne asteptam Sper sa iti revii cat de repede si sa te simtim cu zambetul pe fata dulci 25+ IRINEL ANDREI |
canva o sa fiu si eu iar ca si tine , pana atunci 
si 

claucia si kawaichan
ma faceti sa imi schimb programarea in 15 iulie manga cu frica asta stii ce era sa fac? dar sa nu ma spuneti la nimeni
auzi cu linkul ala , sa stii ca asa am aflat si eu cu cateva zile in urma ... ca de fapt Emma si-a ales soarta si nu a contat cat ne-am zbatut noi pentru viata ei ... si eu sunt deschisa , dar stii cum anihilez multe informatii?!
ca altfel o iau razna rau ...monica si eu spuneam cand eram mica ca nu vreau sa am copii
iuliapapusa zau ca m-ai distrat cu dr tau
sigur nu mergi la al meu?
... eu doar spalatura superficiala si a zis ca e ok desi eu nu ma simt chiar asa , dar nu mai e mult ...kemsy peste zici
...hmmary_07 stai calma , leucocitele sunt ok
de pe la 12.000 e cam ceva belea| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Aida eu fac galerie pentru tine ca sa reusesti si astazi fara tigara ![]() |
o sa mai trag maxim una ... poate ca maine o sa le las de tot adimercedes am si eu o agenda cu primii 2 ani ... cat a mancat , cand , kk , primele achizitii , primele cuvinte , expresii e foarte interesant

danutza bebeloiu meu e cu putza ... cel putin asa a zis de 2x , dar ce nu inteleg io e de ce nu mi-a spus acum cate grame are
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kawaichan spune:
Dana am adaugat eu ambele linkuri pe prima pagina,dupa listuta,la rubrica cu site-uri utile.
Adi nici eu nu vad mailul de la tine,esti sigura ca ai nimerit adresa?vezi ca e cu liniuta jos, sept_oct2009@yahoo.com
Mihaela
si galusca mult iubita
29+
monikus spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Buna ziua, dragelor! ![]() Eu voi ceva mai absenta zilele acestea, pt ca vineri are loc cununia civila si pana atunci vom fi si plecati din Bucuresti. Momentan imi aleg buchetelul pt eveniment. Andrutza 28 + bebelusa mea iubita |
Felicitari pt eveniment. Distractie placuta si asteptam sa te vedem in pozutze.

Monica
22+ cu
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui adimercedes In we am fost si am luat www.britax.com.au/Websites/Business/brproddb.nsf/LUPages/Child%20Car%20Seats-Maxi%20Rider%20AHR#" target="_blank">scaun de masina pt Lisa, iar www.britax.com.au/Websites/Business/brproddb.nsf/LUPages/Child%20Car%20Seats-Royale" target="_blank">cel pe care il avem deja va fi pt bb2. La Lisa am avut capsula, ceva similar cu ce numiti voi "scoica", doar ca mai "covata", cam www.britax.com.au/Websites/Business/brproddb.nsf/LUPages/Child%20Car%20Seats-Baby%20Safety%20Capsule" target="_blank">asa. Am vrut sa luam ceva care e scaun de masina SIGUR, in primul rand. Nu intru acum in explicatii de ce si cum, doar ca noua ni s-a parut ca mai bine urmarim scopul principal al produsului, decat sa fie 10-in-1 si nimic cum trebuie... "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Felicitari pt noua achizitie,am auzit ca britax sunt printre cele mai bune si mai safe.Si felicitari pt baby boy !
Mihaela
si galusca mult iubita
29+
angelli spune:
Aida la Olaru tanarul sau la cel batran mergi? Ca eu merg la cel batran si nu mi-a spus niciodata nimic nici de una nici de alta, suvite imi fac, kile la greu (la prima sarcina aproape 25) este foarte bun, scump intr-adevar dar ma duc cand pot(a se citi cand sunt in bani)si nici nu vorbeste asa mult, adica il masoara pe bebe si atat.
Oricum, eu ma auzit numai de bine despre amandoi, cel putin Olaru mare la prima mea nastere a fost super.
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui claucia Adi, unde gasesc documentul despre care scriai? Pe yahoo, pe contul comun nu am gasit. pe mine chiar ma intereseaza ceva organizat pt ca la Alessia am avut o agenda in care imi scriam de la mine putere tot, cat manca, cand dormea, de la cat la cat, cat a plans dupa masa Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Claucia, l-am retrimis, sper sa fie ok acum.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Claucia, l-am retrimis, sper sa fie ok acum. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
si eu cautam ca oarba :)
MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac hai serios acum , chiar credeti ca ea ar avea toata vina? ![]() ![]() [quote]citat din mesajul lui madalina84 manga cu frica asta stii ce era sa fac? dar sa nu ma spuneti la nimeni auzi cu linkul ala , sa stii ca asa am aflat si eu cu cateva zile in urma ... ca de fapt Emma si-a ales soarta si nu a contat cat ne-am zbatut noi pentru viata ei ... si eu sunt deschisa , dar stii cum anihilez multe informatii?! ca altfel o iau razna rau ... |
nebuna esti. :)
auzi, pistol. ar fi o alinare sa stii ca revii pe pamant sa-ti indrepti greselile si sa fii alturi de cei dragi intr-o forma sau alta. Cateodata ma intreb daca bunicul meu pe care nu l-am cunoscut, dar care se pare ca a fost un om deosebit, e prin preajma si ma ocroteste. Ar fi conforting sa stiu ca e pe langa mine si ca aproba nasterea copilului nostru, chiar asa fara sa fim casatoriti.MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
da angelli , la al 'batran' , pai da , ca nici mie nu mi-a zi ... , dar am auzit un zvon si ca sa fiu sigura am intrebat si a zis sa ma abtin
, dar de tigari si greutate nu zice nimic si primeste de la asistente monitorizarea ... in schimb asistenta aia bruneta creata m-a tuflit ieri cu kg si tigarile . Vezi ca am fost la consultatie la clinica noua , dar e dezamagit ca nu mai are atata spatiu si vor sa mute consultatiile iar in studenti ca acolo stii sistemul si mergea ca pe banda
... si a facut consultatia inca de data trecuta 320 ...
Tu cate saptamani ai? 
si mie imi place de el ca e meticulos ... , dar chiar ca nu vorbeste mult ... prima nastere am facut-o cu Grigoras si a fost foarte bine si mare grija a avut de mine , operatie frumoasa , s-a vindecat repede ... , dar nu mai este in spital , decat in clinica lui si de aia am zis ca merg la olaru ca sa nasc in spital si pana la urma nu stiu cum va fi ... sanatosi sa fim pana atunci si 'om vedea ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:

Buna fetelor!!Multumesc pt gandurile bune

Am dormit cateva ore si sunt mai odihnitå.La fel si sotu..Nu il mai doare maseaua dar incearca så isi revina e cam deshidratat dar sper incet incet så isi revinå..
Am vazut ca ati discutat o groazå azi..Am inteles ca a fost urata vremea pe acolo![]()
..De aia..
Aidaciolac asa e aici si am mai auzit fete care din trim 3 merg din 2 in 2 såpt si in luna 9 chiar såptåmanal..
Lutoniana ![]()
ai obs bine intr-adevar m-am schimbat putin la fata m-am mai rotunjit si asa ce imi place imi fac poze singurica asa din profil
.Si mai tin minte ceva :cand eram mai mica bunicul meu imi spunea ca sunt cam ascutita la fatå (eu fiind slåbutza dintotdeauan si cu fata ascutitå
) si ca omul mai ''durduliu'' e asa frumos så ai de ce så tragi adica falcutze..
Techila
så iti fie de bine cu freza nouå..

AA si vb de frati/surori..Eu am o sora mai mare, diferenta dintre noi de 3 ani juma'..Pfoai ce ma teroriza så ii mananc si mancarea ei dimineata![]()
..Imi aduc aminte ca ma ameninta ca daca nu mananc si portia ei de mancare (asta fara sa vadå mama si tata, bineinteles) nu ma mai lua la plimbare cu prietenele ei prin jurul blocului
sau mai rau ma spunea lu mama ce nazbatii mai faceam eu pe afarå..Dar am crescut am devenit foarte apropiate..Acum imi e fff dor de ea, mai ales ca si ea e gravidutza si tare ne-ar fi stat bine la amandoua la cumpåråturi ca altådatå

Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas

bebelusa mea iubita