Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

nebuna esti. :) auzi, pistol. ar fi o alinare sa stii ca revii pe pamant sa-ti indrepti greselile si sa fii alturi de cei dragi intr-o forma sau alta. Cateodata ma intreb daca bunicul meu pe care nu l-am cunoscut, dar care se pare ca a fost un om deosebit, e prin preajma si ma ocroteste. Ar fi conforting sa stiu ca e pe langa mine si ca aproba nasterea copilului nostru, chiar asa fara sa fim casatoriti.

daaaa , recunosc ca nebuna , imi era frica din cauza ca umblam mult cu Emma si ajungeam tarziu acasa si nu aprindeau lumina pe strada si eu copil de bloc ... deschide si inchide poarta si baga masina in intuneric , vecini ioc ca stateam in zona centrala a comunei si sunt magazine ... in spate gradina de 90 ml ... plus ca mi-am gasit lupul spanzurat , dar de prost s-a agatat , dar eu in frica mea ... si au mai fost niste chestii ...

cat despre lumea de dincolo nu mai stiu ce sa cred , mintea mea joaca in momentul asta. Vreau sa cred ca mai este ceva , dar imi este foarte greu sa cred , desi am crezut candva demult ca am avut ceva feelinguri dar nu stiu ce au fost. Si imi este greu sa cred ca dincolo mai este ceva din cauza ca am cunoscut-o foarte bine pe Emma , era puternica si facea ceva doar daca credea ca asa e bine si nu ar fi stat fara mine si cred ca ar fi gasit ea cai sa vina acasa ... si in tot timpul asta am visat-o doar de 3x. Adevarat ca visele au fost atat de reale si de palpabile , dar oare mintea noastra nu ne joaca feste uneori? Dar daca cineva mi-ar transmite ceva ce doar noi 2 stiam , si are cine sa o faca , atunci as crede cu adevarat ca mai este ceva dincolo si m-as mai linisti ... Pana atunci ramane doar suferinta in loc si casa plina de jucarii , iar maine ar fi fost ziua ei ...
draga mea , eu nu mai cred nici in DD , dar nici asta nu pot sa o zic cu tarie , vezi , sunt destul de confuza la problemele astea.
Si pentru ca sotul e reformat si eu ortodoxa iar Emma a fost reformata , am zis in prima faza ca o sa botez bebe la ortodoxi , dar apoi am stat si m-am gandit. Nu am inteles de ce am zis asa. Dar Emma era pe patul de boala iar preotul ortodox a iesit din casa mea fara sa ii spuna o rugaciune , pe cand pastorul pocait nu m-a intrebat ce religie are fata si s-a rugat de s-a sculat parul pe mine ... brrrr , iar preotul reformat a zis si el acolo ceva ca de aia l-am chemat , dar fara sa simt nimic. Pai daca ar fi dupa mine eu nici nu as boteza bebe , sa creasca si sa isi aleaga singur religia , asta ca sa intelegi cum gandesc eu , iar tu iti faci probleme ca nu sunteti cununati zau asa . Pentru mine religia a ajuns un loc in care lumea isi spala pacatele ... scuze dragelor care nu sunteti de acord cu mine , departe gandul sa jignesc pe careva
va si sper ca nu v-ati suparat pe mine

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk16 nu a fost urocultura a fost decat pipi facut dimineata..(cel putin 4 ore de la ultimul pipi).Atat.

Lutoniana dar eu cred ca ti se da ceva de la spital ceva in care så nasti asta daca nu apuci så iti iei..Aici asa e..oricum eu imi iau camasuta dupå ca nu cred ca ma lasa cu camasuta mea imi pune ceva special..

Santorini felicitari pt grasunelul tau..Acea durere sub sanul drept o am si eu..Nu mereu.. se simte de parca m-ar strange ceva sub sån gen sutien cu sarma....

Adela gata munca..Am vazut la semnatura ta 30+ si mi-am adus aminte ca nu mi-am schimbat semnatura..

Thea22 si mie mi-a plåcut foarte mult cum ai scris despre acele frumoase sentimente..

Kemsy sunt sigura ca pisicutza iti va alina putin singuratatea..Si eu urasc sa stau singura..daca se intampla imi sun o prietena ceva ...

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetili eu sunt la mama si raman peste noapte, sa nu ma dati disparuta.

Problema este ca m-au luat niste contractii de toata frumusetea, am bagat nospa si repede la pat. REcunosc totusi ca am fost bad girl si am cam carat si am facut multa treaba zilele astea

M-am sms-suit si cu Biaz e ok, e la Iasi la parintii ei, a avut ceva zile ccu contractii dar au trecut si acum e acolo bine si rasfatata iar mama ei are grija de Busici

Mi-am mai revenit din depresia de azi dimineata fapt pentru care va multumesc voua si ... ciocolatei Kinder

Va pupizez dulce ca nu stiu daca mai intru azi ca nu prea stau bine pe scaun la calc

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am schimbat si semnatura..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aida, tu esti mama Emmei?
Mi-a luat foarte mult timp sa citesc povestea voastra, nu puteam citi decat cateva paragrafe odata, a 2-a zi imi faceam curaj sa mai citesc.
Sunteti cateva fete care ati trait.... nici nu stiu cum sa denumesc ...
Vin dintr-o odisee de copii sep-oct 2005 unde aproape toate sunt bune si frumoase, chiar imi doresc ca eu sa vin cu norocul si toate sa fie bune si frumoase si acum.

Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

dragelor , serios , nu vreau sa supar pe nimeni cu credinta mea si daca deranjeaza pe cineva ultimul meu post serios ca eu sterg imediat.

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Aida, tu esti mama Emmei?
Mi-a luat foarte mult timp sa citesc povestea voastra, nu puteam citi decat cateva paragrafe odata, a 2-a zi imi faceam curaj sa mai citesc.
Sunteti cateva fete care ati trait.... nici nu stiu cum sa denumesc ...
Vin dintr-o odisee de copii sep-oct 2005 unde aproape toate sunt bune si frumoase, chiar imi doresc ca eu sa vin cu norocul si toate sa fie bune si frumoase si acum.

da diana din pacate eu sunt ... nici eu nu am intrat de mult la burtici dar se pare ca dupa iesirea de azi nici nu o sa mai fiu bine-venita
Sa stii ca se poate sa aduca lumina cateva norocoase asa ca bine ai venit din partea mea

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aida, ma supar daca pleci !!!! Si nu stergi nimic !
Aici stai, ti-ai castigat locul printre noi, din plin. Si sa povestesti de Emma de cate ori vrei ! Iar ziua de maine sa n-o lasi sa treaca asa...fa un tort, da o prajitura prietenilor ei. Te pup cu drag.
Editez ca am o intrebare: cum reuseai s-o faci sa stea cuminte la picturi pe fata? Ah, ce ma chinui cu Peter. Si sunt pe aici unii artisti care fac niste picturi...o minunatie..da' cum sa-l fac sa stea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Aida nici sa nu te gandesti sa pleci!
Am vazut povestea lui Emma..nu am avut curaj/putere sa citesc mai mult de un paragraf; eu astazi de dimineata nu stiam acest lucru..scuze daca am fost mai necioplita! Si acum tot citeam postarile si ceva mi-a incoltit in minte, dar nu eram sigura; te imbratisez!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Aida draga uite ca sa nu crezi ca esti singura care are o parere aparte despre religie si eu simt la fel.Am trecut prin niste necazuri in viata care m-au facut sa imi schimb complet vederile despre religie,lumea de dincolo si toate cele si nu cred ca se va supara nimeni pe tine...Este un subiect delicat si nu isi impune nimeni parerea cu forta.Eu de ex. imi place sa cred ca Doamne Doamne este acum mama mea.Imi este mai usor.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Editez ca am o intrebare: cum reuseai s-o faci sa stea cuminte la picturi pe fata? Ah, ce ma chinui cu Peter. Si sunt pe aici unii artisti care fac niste picturi...o minunatie..da' cum sa-l fac sa stea??

pai ea abia astepta sa fie pictata era disperata si cine a cunoscut-o si-a dat seama ca isi traieste viata din plin ... incearca sa ai la indemana o oglinda si sa ii arati putin cate putin , si ca e fun , sa vada la alti copii , sa faci glume de alti copii (Emma era mare carcotasa ... pana in ultima clipa cand a vorbit) ... si daca chiar nu vrea inseamna ca el a ales de ce trebuie sa fie ca altii
... eeeei si copii astia , cateodata nu poti sa ii faci sa faca ca tine ca doar au si ei o personalitate

va dragelor si va multumesc , fug sa imi hranesc ceata animala ca plange pe la geamuri

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput