Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Suuuper tare!! Ce mergatoare!!!!

Am vazt si pozele noi............ sunt haiosi foc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mada distractie placuta in concediu!
Avem fete mari:Ilinca si Ioana merg singurele,bravooooo!
Va pup,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ilinca si Ioana, felicitari pentru mersul in prcioare singurele!

I-am facut si eu cateva filmulete Aidei, de regula merge de la mine la tati si invers, sau daca o momim cu ceva . Si tot de cand cu mersul a luat si cateva cazaturi zilele astea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

IOANA, ILINCA, felicitari pentru primii pasi!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

felicitari ioana si ilinca aveti grija la prag

iriss, nu le mai mananca sau nu le-a mancat niciodata? daca a trecut ceva timp de cand nu le mai mananca ai putea sa-i faci niste analize ca sa vezi daca are ceva carente. de-asta m-am ferit eu sa-i dau cu sare ca sigur dupaia refuza carcaletele ala fara gust 'bun'.

am fost la tzara si m-a certat mamaie ca nu-i dau fetei ciorba cu paine in ea, ca ce-i dau eu sa manance? ca sa ii dau fetii sa manance sanatos. acum sunt mai ok, dar lui david nu i-am dat nici sa guste din tortul de la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI N-am vazut in viata mea asa copil prudent! Aia pe care i-am vazut eu, la primii pasi zici ca pica in nas, dau fundul inapoi, iau viteza hap hap hap si cand sa pice se agata de ceva.
Ei, ca la Ilincu.... Asa prundenta in cum aseza ea piciorul, cum isi regasea echilibrul, n-am vazut nene!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata bostana!

Narci din pacate eu nu mai am acces la messenger pt ca ne-au taiat macaroana la munca si comp de acasa e bulit (si mai bine ca e bulit ca asa nu mai stau toata ziua pe net ). Covorase din alea puzzle Disney am vazut vreo patru modele - cu printese, Alladin, Classic Disney characters si Cars parca - la Praktiker, vreo 40 lei/bucata.

Moni_or, scutecele chilotel se rup in parti - vad ca ti-au zis si fetele si intradevar, astea Libero sunt mai misto ca au scotch sa-i impaturesti, alea de la Pampers chiar ma enerveaza ca raman inflorite cand sa le arunci. In schimb pe alea de la baie de la BabyLove n-am reusit sa le rup pe lateral, cred ca-s special facute sa nu se rupa...

Dana era sa sar ieri pe plaja de gatul unei mamici care avea o fetita Clara cam de aceeasi varsta cu puiuta ta (se vedea ca sunt in vacanta, nu localnici), si stiam ca sunteti la mare . Da' m-am gandit ca ma recunosteai tu daca de voi ar fi fost vorba...

Pica vin, vin, normal ca vin sa va vedem, cum sa refuzam noi o ocazie de plimbare si dat din bot? Mai ales ca voi fi in concediu, deci pregateste-te pentru aproape o zi intreaga cu domnitze pe capul tau...

Ieri, par egzample, m-am intalnit cu Cami (Truli), am fost la ei la Costinesti, le-am produs haos in camera, am dus infantii pe plaja, le-am mincat mancarea, i-am pupat si-am plecat . Imi pare rau ca am fost zevzeaca si n-am luat aparatul sa fi facut si poze ca s-au inteles tare bine cupiii...

Capri, AnnaB felicitari pentru puiutele mergarete!

Nancy in 3 zile a trecut de la mers la alergat, trebuie sa stam cu hamul mereu nene ca e kamikaze, nu le are cu intoarcerile si ar lua niste boturi de pavaj de numa...

Si ieri am fost si noi prima data, oficial, la plaja... Ii e fetei o frica de mare groaznica, s-a aricit toata numai cand a vazut valurile, nu stia cum sa fuga mai repede pe nisip uscat. Era si apa rece, nisipul fugea de sub picioare... Oricum, a doborat-o, a dormit fi'mea de la 12 la 3 neintoarsa, mi-am terminat toata treaba in casa si incepusem sa ma plictisesc, bagam nasul la ea in camera sa vad poate-poate s-a trezit

Ce m-a uimit e ca abia la 10 a inceput sa fie po****ta plaja si la 10 jumate cand noi strangeam sa plecam abia atunci se revarsa poporul cu copii (ma refer pe plaja). Si deja ardea soarele tare, tare si nu cred ca aveau sepcute mai mult de 10% din copii

Anka tre sa-ti fac cunostinta cu fi-mea daca vrei sa vezi cupil prudent . Aveam pe hol o sacosa cu rosii si castraveti si murea sa puna laba pe un castravete dar n-a fost chip s-o conving sa bage mana in sacosa sa-si ia unul. La fel face si daca-i pun jucarii in masina de spalat, sta si boceste uitandu-se la ele, intinde gherutele pina in dreptul garniturii dar apoi si le trage speriata inapoi de parca ar musca-o...

Iriss sunt convinsa ca e doar o faza. Si la noi branza la fructe a fost big no-no cateva saptamani. Ei si ce? Moare daca nu bobineaza branza? Poti eventual sa-i dai Fagaras, ca aia are sare deja si e chiar gustoasa... Si daca manaca legume in loc de fructe e vreo problema?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Capri,ce frumos merge Ilinca!Felicitari pentru primii pasi.Timea e experta deja,ea in schimb nu face pasii cu prudenta,merge cu viteza,dar e foarte echilibrata.
Ieri am avut zi de stres,ca a fost soacra la noi.Au mers la apartament sa faca una-alta,si cand am sunat sa vad ce mai fac,am fost anuntata ca soacra mi-a cumparat wc,chiuveta si picior.Asta fara sa ma intrebe cineva daca as avea preferinte,sau daca nu vreau sa vad si eu cum e .Am murit de nervi!Oricat ar fi ea de bine intentionata,si vrea sa ne ajute...nu asa trebuia .Mai ales ca l-am rugat pe sotz sa ma implice in toate,si sa nu ia decizii singur.Eu inca nu am vazut cum arata achizitiile,din motiv ca n-am avut cu cine sa las fata.Cel mai tare ma enerveaza ca au luat chiuveta cu baterie cu tot....deci e klar ca e de calitate naspeta .Pfuaii!

Am vazut pozici noi

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza si de la noi!

Multumim frumos celor care au avut placerea sa ne vada

caprioara si Anna felicitari pentru mergarete!!!

Mona am vazut pozele de la mare

Noi suntem okay, Julia de vreo doua zile se ridica si sta in picioare nesprijinita, face doi trei pasi, dar sunt in stilul aruncat la mami in brate . In rest, papam mai bine zic eu, a marit cantitatile cam pe 180 gr de grame si-s tare multumita de asta!!

Va pupam si va dorim o zi buna!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput