Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anka nu am fost pe faza cu piscaturile Erikai ca se datoreaza de la insecte. In speranta ca nu o sa mai ai zburatoare prin casa care te ciupesc daca cumperi o lampa din aia de ai pus tu link, pot eu sa te dezamagesc si sa iti spun ca nu fac nici 2 bani. Se aduna in ele si insecte, dar tantarii tot te pisca, si nici nu isi fac efectul daca este o alta sursa de lumina in camera respectiva. Cele mai temeinice sunt plasele de tantari completate de chestiile alea de bagat in priza sau mai sunt niste lumanari contra tintarilor. Daca e chiar grav poti sa ii iei un spray contra tintarilor care este pe baza de plante si sa ii dai Erikai, pe care il gasesti in farmacii.Uite aici gama intreaga de la chicco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

buna fetelor.

Pica amandoua sunt mamoase,insa sunt diferite la caracter...desi incearca in permanenta sa se copie una pe cealalata.

de Julia si Sonia ce sa zic sunt ff frumoase,tare imi place de ele.
Ioana bravooo...de acum sa se tina mami dupa tine ...sa o alergi tareee...

noi am fost la curte la socri ieri si le-a scos piscina la fete..taree s-au mai balacit,parca erau niste ratze.am pus cateva poze pe picasa.

saptamana asta avem si noi nevoie de susutinerea voastra aici "http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" va rugam frumos!

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna si de la noi
LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultimile zile, nu am apucat sa intru ca am fost la mama la curte ,Denisa s-a distrat de minune.
Am inceput sa imi fac listele de concediu si am constatat ca sunt o groaza de luat cu noi mai ales pentru Deni dar noroc ca mergem cu masina personala si cu inca niste prieteni asa ca vor intra ele toate pe undeva.
Am vazut poze de 1 an cu Alexandra de Mai3 frumoasa rochita si forma tortului,am vazut si pe Maria cu torturile ei si cum papa nectarine.
Am vazut gemenele la piscina.
Sotul mi-a cerut sa vada poze cu Ilinca de Capri, normal de ea ma intreaba cum mai arata si a concluzionat ca e la fel de frumoasa.
Am vazut poze cu Ioana si cu palaria ei smechera,a absolvit cursurile bebelusesti de 1 an aproape.
Vazut si Davis de Iriss la masa foarte frumos, apoi Miruna de ralu cu bentita ei o frumoasa, Luca de Moni or cum merge el frumos.
Am vazut filmuletele puse de Ariadna
Am vazut Clara de Dana cu prietena ei .
Gata nu mai am timp sa nominalizez.
SUN astept sa vad poze cu T> dela party si cu voi normal,cred ca a fost distractie la maxim.
MADA ma bucur ca plecati in concediu sa fie frumos si sa va distrati la maxim.
Nu mai am timp sa scriu ma duc la fac un dus si dupa ce se trezeste printesa sa mergem in parc.
PUPICI

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PICA - pai aia e faza, ca nu am tantari, ci alte chestii. Unele cred ca sunt de la plantele mele, pe care, dupa faza cu ciupiturile de pe Erika, le-am mutat afara complet. Asa par insectele respective, ca paianjeneii aia mici de plante, mici cat un varf de ac. Si merg, nu zboara. Apoi, am mai avut o serie de chestii zburatoare, cred eu ca au venit de la lac si din padure, ca acum ceva timp au dat astia cu Jmecherii in parc, cica sa omoare insectele, dar desteptii, in loc sa isi ia tolbe de-aia la spinare si sa dea printre copaci, ei s-au plimbat cu un mare jeep pe alei, si au dat asa, de la margine, si cred ca au reusit numai sa starneasca neamul insecticesc, neam care a traversat strada si a venit aici. Asa zic eu. Niciodata in anii astia 6, pana acum, n-am avut insecte in casa si niciodata nu am avut plase la geam.
Mai aveam noi niste tantari de-aia mari si prosti care nu ciupesc, de apa, care se duceau glont la bec si mureau in abajure, si ma scotea pe mine din sarite sa tot desfac plafonierele si sa le curat. Ceea ce nici nu prea mai fac, dealtfel.
Aseara am dat cu fis din ala de plante special pentru gizele alea mici de tot, si am pus si Baygon in priza, sa vedem ce o urma.
Da' tu de care lampa ai? De-aia mare ca un radiator? sau de-aia mica de atarnat? In instructiuni scrie ca nu trebuie sa ai o alta sursa de lumina in camera. Si am mai citit pe forumuri, sunt care au fost nemultumiti si au zis ca e lampa naspa, pana i-au gasit pozitia corecta si cica isi facea datoria. Stiu pe unii care au agatat-o in balcon, si nu ii mai deranjau tantarii - dormeau in camera cu balcon, dar fara alte surse de lumina.
Pe Erika nu as da-o cu din astea, doctorul asa zice, cica sa o dau numai cu Calamina, asta pe baza de argila, si sa nu o scot pe inserat.
Oricum, multam de link, o sa studiez, noi aveam un Autan dar nu m-am uitat sa vad daca merge si pentru copii asa mici. O mai dadeam pe Eliza...
Om vedea, poate dispar zburatoarele si isi intra lucrurile in normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

multumim tuturor celor care ne-au vizionat pozele si celor care ne-au lasat un mesaj

noi suntem franti. ieri dimineata s-a taiat motu' si apoi ama avut petrecerea oficiala la gradina. au venit 50 de persoane. a fost o nebunie au fost si 6 copii care au stat pe o paturica in mijlocul gradinii si s-au jucat. alexandra a primit o multime de cadouri si banuti. tortul a fost cu 2 etaje si a iesit superb am inteles ca pe marti voi primi si pozele si atunci voi pune si pe picasa.

azi am fost la mama mea, i-am plasat-o pe alexandra si m-am dus in alta camera si am dormit putin ca eram rupta si acum incerc sa imi revin si sa ma apuc de invatat

pupa mami gasca

-------

Ana-Maria mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!!
Am venit si noi de la mare...a fost asa de frumos si atata de tare i-a placut Clarei, era asa fericita incat noi nu mai stiam de noi, nu ne-a mai trebuit nik cand ne-am vazut odorul satisfacut.Daca va mai duceti la mare nu stiu daca mai gasiti nisip...Clara l-a mancat pe tot...Am sa pun poze
LA MUUULTI ANI FRUMOSI SI PLINI DE NOROC, MARIA cu scuzele de rigoare pentru intarziere
LA MULTI ANI ANDREI!!!!Sa CRESTI MARE SI FRUMOS!!!
Ma duc sa citesc din urma
ANKA eu i-am luat Clarei de la CHICCO zanzane no, nu-mi place cum miroase si ca ea da sa linga dar isi face treaba

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele! n-am apucat sa citesc tot, noi am fost la tzara de ieri pana azi. i-am dat ioanei apa din pahar si a baut de nu se mai satura, nu-mi venea sa cred. am sa-i dau asa daca nu vrea cu biberonul.

va rugam sa ne mai dati si noua un votulet ( a doua poza de sus, cea cu piscina) multumim

nu stiu sa pun link asa ca il pun asa: http://www2.tvr.ro/trezirealaapel/concurs.php multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Ilinca mergeeeee!

Sa nu radeti prea tare de mine: de emotie, prima data cand am vrut sa o filmez nu am apasat pe buton, iar apoi nu stiu cum am tinut camera foto, ca a iesit imaginea culcata .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hello,

Felicitari celor 2 umblarete, Ilinca si Ioana

Azi m-am intalnit putin cu Anka si cu domnisoara Erika. Este o minunata, o zambareata, cu parul cret si ochii migdalati. Sa nu mai zic cat il iubeste pe tati.
Si ca sa nu ne plcitisim, eu cu Dav am dat o fuga pa pica si la Sebi. Nu va spun, copilul asta chiar e minunat: umbla in toate modurile posibile, cade in fund, nu zice nimic, il pune Anca unde vrea e si el nu protesteaza, nu plange, mananca orice si mai ales tot. A mancat cam 200g branza cu fructe, apoi a completat si cu jumatate de iaurt cu fructe la care Dav al meu s-a strambat (si era ff bun).
Fii-miu a marait intr-una dupa ma-sa, a explorat jucariile lui Sebi, a mancat pe alese si a fost f timid
Pica arata demential, are o casa superba si e asa de relaxata , ca n-as mai fi plecat de la ea

Are ceva daca nu mai mananca fructe, iaurt, branza de vaci
Mananca orice e sarat sau cu gust de mancare. Ce ma fac???

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, iti doresc si eu sa ai un concediu de vis!!! Drum bun si sa va intoarceti sanatosi si cu muuulte poze! Iti uram de acum:
La multi ani pentru fetele tale minunate !

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput