Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Mada dupa cum ziceam in postul initial nu comentez si nu judec alegerea voastra de a face o nunta mica si restransa. Repet te felicit pentru alegerea facuta, care cu siguranta este aceea care vi se potriveste cel mai bine. Si eu vorbeam de prieteni alesi pe spranceana, si prefer calitatea fata de cantitate, numai ca pur si simplu la noi dupa "selectia" facuta de viata in sine am ramas cu multi oameni in jur pe care pot sa ii numesc adevarati prieteni, si in aceasta categorie intra si vecinii unii cunostinte mai noi altii mai vechi de vreo 15 ani si de aceia pe care nu ii sun cu saptaminile si pe aceia care ii vad foarte des. Cit despre insecuritatea de care "sufera" oamenii carora le place sa aibe in preajma multi oamenii si faptul ca le place sa fie pusi pe un piedestal si elogiati, este foarte posibil sa existe acele persoane, dar nu prin preajma mea.

Boti poate faci si tu o selectie ai pe la inceputul lunii sa ne vedem si noi prin preajma pe la mare. Eu vin de ziua fica-tii si stau pina pe 11 in Vama.

M-ati omorat cu nunta si cu cite persoane au participat. Asta cerd ca e o alta discutie pe baza careia se poate face o teorie lunga cit o zi de post.

Maria clandestina

alexa_teo ce dragut e ce povestesti tu acolo. Teo e mai mamoasa decit ALEXA?

Moni daca vrei sa stai cu inima impacata fa si tu o copie la certificatul de nastere si asa nici nu ai cum sa pierzi originalul (dar sa stii ca se elibereaza altul destul de repede fara o mie de formalitati) si ai si un act la tine. Eu una nu l-am luat niciodata dupa mine.

Anka apropos de gazda...Nici mie nu imi place sa fiu gazda cum e scris la carte, de aceea la mine se fac petreceri cu "aotucuratire": se folosesc farfurii si tacimuri de unica folosinta, am cumparat o vitrina frigorifica care am plantat-o in foisor ca sa se serveasca fiecare cu ce vrea, prietenii stiu ca trebuie sa arunce la gunoi cutiile de bautura goale, ca nu trebuie sa le lase prin curte, in mare toti prietenii stiu cam pe unde se gasesc prin casa diverse chestii de care ar avea nevoie. Daca reusesc pina la anul sa fac si o buda in curte as putea zice ca ajung sa pot fi o gazda care sa nu mai faca chiar nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MADA UK sa aveti un superconcediu, asa cum il meritati!

DIA, bine ai revenit. Chiar ma gandeam pe unde esti ca n-ai mai scris.

DIANAMI, BIRI, nu mai puneti si voi niste poze cu pepenasii vostri?

ANKA mersi de raspunsuri!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am vazut-o si eu pe Ioana care merge singurica. Ce sigura este ea facind pasi singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetele, imi dati va rog si mie parola noua la pepenasi? ca eu inca n-am primit-o. Multumesc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Ankalaura, Pica va pupic
Imi aratati ca poate nu sunt chiar asa in plus pe aici.
Desi... Da nu stiu ce sa zic..
Azi plecam de la mama, la noi acasa.
Pana cand mai vin pe aici, nu o sa mai am cum sa intru in pe forum.
Un lung sir de zile insorite si senine va doresc.

Sunt minunate surorile, Sonia si Julia.
Ioana bravo.
Asa merge si Adina si sper ca pana la un anisor sa mearga singurica.
Stie o groaza de lucruri si invata foarte repede, si in continuare e foarte dependenta de mine.

Va pup dulce.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

LA MULTI ANI si multa sanatate cu intarziere spun si eu lui :

Thea Patricia de SunSmile
Alexandra de maitreyi
Flavius Casian de the_andreea + Theona
Denis Alexandru de kla78
Maria de anaxena
Andrei de ali
Si spun si mai devreme La multi ani lui :
Andrei de Dianami + Iulia Anastasia
Victor Andrei de Roxana01
Anna Alicia de Sibylle + Vladimir
Cezar George de ralirali + Anastasia

Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar viata noastra e din ce in ce mai aglomerata , iri am facut ziua lui Rayan cu familia si prietenii , 27 persoane la gratar , suntem f. obositi dar a iesit frumos .
Ma duc sa vad ce s-a mai scris si apoi poate mai intru desi azi avem iar o zi cu o petrecere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Dia activeaza pm si iti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

saluti si de la noi

Ankule, am cautat cartea ar n-am gasit-o.Poate o vad sapt viit la biblioteca judeteana si o iau, bineeeeeee??Ba, ite ca ti-am gasit-o aici
http://www.kondyli.ro/carte.php?id_carte=42
dar nu ma prind cum se comanda

Am vazut super poze de Cara zisa si Fatza Vesela!!!I-a pus ma-sa pledu-n cap!O minune!!

Boti, iubita, eu incerc sa ma organizez, vorbesc si cu vio din Tm si daca ea are masina poate tragem in 16 o fuga pana la Arad.Ce zici?Dar sa vb cu ea prima data sa vad daca poate ca noi suntem dependenti de altii cu masina...

Bravo Dia!Ce se descurca Miru!!!

July a lui Mada, m-a dat pe spate!!

Noi maine primim Contesa de Segur, Povesti cu Zane si mai o gramada de carti.Cred ca le-am cumparat pentru mine nu pentru fi-mea

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna!
Sper ca nu ma uitati,daca nu mai pot sa intru la fel de des
Suntem la fel de prinsi cu apartamentul.Teoretic are trebui sa fie gata pana marti seara,dar practic cred ca nu va fi nici peste un an!
Suntem la faza:mai trebuie nivelat gletul,data lavabila,terminat de pus faianta/gresie baie,pusa chiuveta si wc,montate usile de interior,parchetul in sufragerie si dormitor,mobilata si utilata bucataria,puse toate prizele/intrerupatoarele/lustrele(chestii pe care inca nu le-am achizitionat desigur),apoi mutat tot de aici acolo.Din nou,teoretic ar trebui sa ne mutam pana la sfarsitul lunii...practic...cine stie?Mai ales ca lucreaza o singura persoana calificata,si mai ajutam noi...aestia mai degraba incurcareti decat descurcareti la asa ceva

Urez si eu un sincer La Multi Ani tuturor pepenasilor care au implinit sau urmeaza sa implinesca un anisor ,sa va dea Dumnezeu sanatate,sa fiti cuminti sa luminati fetele parintilor vostrii in fiecare clipa a vietii lor!

Vazut si pozele minunate!
Azi e a cincea zi in care Timea merge singurica.Daca sunt in zona,se prinde de mine,dar in rest,merge foarte bine,abia daca isi mai pierde echilibrul.

Fug la treaba,ca mai tarziu iar am de mers...uff,si e si duminica

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PICA - ei da, asta da, o buda in curte te rezolva complet! Mare lucru sa ai curte si sa poti sta frumos la aer curat. E cu totul altceva. In apartament e imposibil! Mai ales vara. Eu am devenit arici complet frate, si cand erau numai doi copii, adica fi-mea si inca unul, si era un balamuc cumplit! Baiatul nasilor lua bicicleta si se plimba prin casa Bai frate! Deci nu mai vreau! In curte e alta treaba, n-au decat sa isi puna praf in cap si copii si adulti, sa sara sa alerge, ailalti sa bea bere si sa fumeze, sa rada si sa cante.
Probabil ca unul din motivele pentru care voi v-ati adunat mai multi este ca si ailalti au curte, iar spatiul inseamna mare lucru. La noi, care mai de care erau crispati, unii stateau cu parintii, altii erau mai aveau un frate mai mic la liceu care invata pentru bac, altii stateau cu chirie si aveau vecini naspa.... Si te cam apuca zau crisparea cand vezi ca vrei tu sa te manifesti dar nu poti din motivele astea... Si atunci o cam lasi balta, o raresti,... Cam asa s-a petrecut in cazul nostru.
Ma rog, dincolo de faze cum spuneau si fetele, ca am avut la surprize.... Dar na, sunt de-ale vietii

DIA - micuta de ea! Cam asa era de asteptat sa se intample... Asa ne-a facut si noua Eliza cand am lasat-o la ai mei prima data... E drept, o lasaseram vreo luna, dar cand ne-am dus, ne-a respins, nu a vrut sa vina la noi. Cand s-a reacomodat cu prezenta noastra, nu se mai dezlipea insa de noi.
Noi nu ne mai despartim de copii, drept urmare. Ma rog, cu exceptii de-astea ca Eliza e acum mare si mai poate pleca, dar nu sa o trimit la ai mei toata vara. No way. Iar pe asta mica, cu atat mai putin.

MARIA - bineinteles ca nu esti in plus! Nu te mai gandi astfel!

NARCI - multam. Ma apuc sa studiez site-ul
Super faina Contesa de Segur. Ce o mai citeam si noi....

KIMMY - spor cu amenajarile! Sa ne arati pozici.

Ma duc si eu la treburi. Degeaba e duminica... De dimineata am smotruit, am plimbat Hash2Oh-ul prin toata casa, am curatat baia, am bagat rufe, acum ma apuc de calcat.

Aaaa... si vestea buna pentru noi este ca azi Erika nu mai are nici o ciupitura de insecte! Am dat aseara cu un fis de-ala de la florarie si am pus un Baygon - desi vroiam sa evit variantele astea chimice, dar pana cumpar o lampa de-aia, trebuia sa iau masuri urgente.... Sa vedem acuma, daca dispar misunatoarele, o las asa. Daca reapar, iau lampita. Indiferent de situatie, eu plase nu pun.

Am fugit.

Mergi la inceput