Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 4
AnnaBaby spune:
Hello.
Zilele astea avem o gramada de pepenasi sarbatoriti, le urez si eu LA MULTI ANI!!!!, sa creasca mari si sa aiba o viata frumoasa! 

Eu azi am avut zi de smotru, am dus-o pe Ioana la mama si am putut sa ma desfasor in voie la curatenie, apoi am iesit la un gratar si pe seara o sa mergem la un film. Cu toate ca imi e foarte somn si as dormiiiiiiii, dar parca nu ma indur sa stau in casa sambata seara, dupa ce ca stau toata saptamana...
Apropo de cercul de prieteni, si noi suntem din cei cu multi, nu as putea sa le spun chiar prieteni, adica o parte sunt mai aporpiati, o parte mai putin, insa suntem o gasca mare, de vreo 20 de persoane, si ne vedem f des, in fiecare saptamana iesim impreuna, ba la gratar, ba la o terasa, ba la unul dintre noi acasa, plecam in vacante impreuna, in weekenduri, la mare, la munte, cu cortul, etc. Pana acum doar noi aveam bebe din gasca, insa vara asta se vor mai naste inca 2 bebei, si noi deja suntem cei trecuti prin greutatile primului anisor
.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
www.youtube.com/watch?v=OMDXny58aBY" target="_blank">asa merge Ioana
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Caprioara spune:
Bravoooo Ioana !
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos
.
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
ankalaura spune:
Ia uite smecherie www.roinsect.ro/pesticid/distrugator-insecte-gc30w-100-mp-semiprofesional/28" target="_blank">impotriva insectelor
Sau www.reclama.ro/camera-copilului/sistem-supraveghere-copii/lampa-de-veghe-mosquito-brevi.html" target="_blank">pentru bebelusi
Sau www.roinsect.ro/pesticid/isokat-blue-cu-lampa-albastra-20mp-/26" target="_blank">pentru agatat undeva
Sau www.roinsect.ro/pesticid/isokat-mini-pentru-priza/21" target="_blank">pentru pus in priza
ankalaura spune:
PICA - ma gandeam la dilema ta.
Pai uite noi am ajuns sa fim din categoria ailalta... Eu ma bucur. Telefonul nu mai suna. Nu am "obligatii" - in sens modern zic - ... Nu imi bat capul cu ce cadou sa iau copilului lu' cutare, sau se mai marita careva, mai e un botez, mai vin musafiri, mai o aniversare, plus toate celelalte zile in care nu sunt neaparat evenimente ...
In urma cu ceva timp da, eram destui. Chiar 30-40 de cerc restrans nu. Dar 15-20 eram. Dupa ce am nascut, lucrurile s-au schimbat. Ne-am rarit.
Apoi.... frate-miu e plecat din tara. Fratele lui barbatu-miu asemenea. Sora lui e la vreo 300 de km catre nord. Un alt frate, la vreo 200 de km spre vest. Parintii mei, la 250 spre est. Parintii lui, la 350 km spre nord. Verisoara mea in Germania. Sora ei in Spania. Prietenii ramasi au cam plecat din tara. Si lista poate continua, sau, mai simplu zic, numai noi suntem (inca) aici.
Nu am mai avut timp de adunari la un pahar de vorba. Care mai de care a avut copii, job, alte prioritati. In weekend, nu stiam cum sa cuprind mai bine treburile casei.
Cand sa mai faci adunari la un pahar de vorba? Si cu cine?
De la o vreme, nu imi mai plac petrecerile, nici ca invitat, dar ca si gazda le detest! De aceea am facut un botez restrans la noi, nasii si parintii mei. Si de aceea nu vom face nimic in plus nici la un an. Oricumm nu vom face fix la un an, ci nu e clar cand, cand o sa am putin chef.
Nu mai am rabdare sa ma gandesc ce pun sa rontaim si ce pun sa bem.
Sa pun masa, farfurii, etc
Sa le adun, sa le spal, sa pun altele, sa le adun, sa le spal....
Chiar si asa, retrasa si fericita, nu am timp suficient pentru micile fericiri. Am atata muzica de ascultat, atatea carti de citit, atatea filme bune care isi asteapta randul la vazut... Atatea filme colosale de REvazut....
Uite nu am timp de toate astea...
Si nu e zi sa nu imi reprosez ca pierd prea mult timp la calculator. Dar deh, asta e micul meu "viciu" de la cafeaua de dimineata si de eara, cand copiii dorm.
Incerc sa repar asta... 
moni_or spune:
Am vazut filmulete super cu surioarele Sonia si Julia, ce bine se inteleg, cat de multe stie Sonia (m-a dat pe spate cu irlandeza) si e clar ca Julia e atat de avansata si datorita surorii ei si lucrurilor pe care le-a invatat de la ea
Un soricel si un spiridus, tare frumoase sunt, numai sa le vezi si-ti lumineaza ziua, sa-ti traiasca, Mada de IRL!!
Si am vazut-o si pe Ioana ce frumos umbla, bravooo!!
Acum sa si dormi noaptea si mami va fi cea mai fericita, nu?
La concursul cu ratustele cand incepe votul?
Ma duc la
, noapte buna!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ankalaura spune:
Maria - ma bucur mult ca ati reusit sa va mutati! De acum vei avea liniste sa te bucuri complet de frumusica ta. E un lucru grozav! Bravo!
Capri - si prietena mea e la Constanta. Vorbim si la 6 luni o data
Dar suntem la fel de atasate una de alta. Ne cunoastem de mai bine de 15 ani, iar surpriza surprizelor a fost ca amandoua am nascut in aceeasi zi, eu pe Erika, ea un baietel minunat...
Kat - bine ca ai scapat! Ma bucur ca a trecut repede si usor operatia.
Map
recuperare grabnica micului urias!
Boti - pai cu navigatorii.... Pfuu, complicata chestiune. De fapt eu nu as putea rezista asa, la distanta... Pentru mine, facultatea a fost un cosmar. Cica sa nu fim in acelasi oras, ca nu invatam. Bullshit! Chinu' naibii si factura la telefon cat China! Noroc ca ne-am despartit, ca cine stie cate facturi continuam sa platesc la telefon.
Eu, daca sunt dependenta de prezenta cuiva, apai aia e prezenta sotului meu. In afara de copii. Fara copii ma mai acomodez acolo, un maxim de cateva saptamani sa zic, dar fara el, hmm, nu prea. O zi, doua, mai merge. Dar saptamani in sir? Luni in sir? No way!!
Moni - noi nu am luat niciodata certificatul de nastere sau vreo copie la noi. Nu am luat certificatul nici cand am fost aici la urgenta, asta ca sa dau exemplu de ceva ce s-ar putea intampla. Nu conteaza daca ai certificatul copilului, atata timp cat ai tu buletin. Certificatul copilului ii trebuie medicului de familie ca sa treaca CNPul in reteta. La spital nu e bai daca nu il ai. Pui adresa si atat. Ca reteta gratuita nu primesti oricum.
Politia nu te intreaba nimic, decat poate daca e raportata vreo disparitie, ceea ce as zice, e putin probabil sa se intample. Si ce naiba de hot pleaca cu tot arsenalul de pampersi si lapte??
Cu schimbatul in masina, opriti frumusel si il schimbi. Nu il schimbi in mers. Eventual iei pampers chilotel, daca ti-e mai usor sa ii ridici decat sa ii manevrezi pe cei cu arici. Si o aleza eventual. Noi avem una speciala de calatorie, e ca o mica paturica ce se strange si se baga intr-un urs care devine pernita. Erika il iubeste tare pe ursul asta.
Cu desfacutul pampersilor, te-au lamurit fetele.
Kla - ce dulcel e Denis! Si ce copane are! 
A propos de carti - Fridolin o are careva? Sunt aventurile unui catel soricar.
La pampersii chilotel, ce am constatat la pachetul asta pe care l-am luat, care e Pampers ready to go sau asa ceva, nu au scotch la spate, cum au libero. Deci dupa ce il scoti, ori il pui intr-o punga, ori nu stiu ce faci cu el, ca se poate desface
La libero e mai ok, pac ai lipit cu scotch.
MadaUk - drum bun si sa va distrati maxim!
Ana - ce frumos merge Ioana! Sigura pe ea ![]()

Irlandezo - sa pui subtitrare la filme domne, ai auzit? ![]()
Doua dragalase aveti voi acolo, ce frumos interactioneaza ele. Si cu MadaUk ce vorbeati domne acolo? Ia sa dau eu zoom sa vad pe cine barfeati
Daca iti trebuie o tastatura noua, da de veste, eu tocmai mi-am schimbat-o, ca aia veche cica nu era silentioasa. Daca vre, i-o trimit fie-tii sa aiba de schimb ![]()
Deci este o ora de-a dreptul deplasata!!!! Ma duc la nani. 
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Yael, Anka multumim.
Mada vazut gagicile frumoase
vezi poate te trezesti cu mine si ale mele o sapt la voi, sa vedem si noi pe best baby si best girl, ca am gasit dus intors numa 40 de lire.![]()
Din categoria perle de copii, Ari la Ami ii zice mai mult baby, mai rar pe nume si i-am prins zilele trecute prima oara motz lu Ami da Ari se uita la ea si exclama it's a girllll mummy it's a girlll 

Ieri am fost plecate toata ziua mai intai eu lapensat si shopping apoi cu totii la fun fair s-a distrat Ari de numa era special pt copii si gratis a sarit in bouncy castle, a cantat la instrumente, s-a dat in trenuletz ce mai nebunie, Ami radea de pe margine super, apoi am dormit tot familionul si apoi am mers in Londra eu cu Ari la ziua unei colegi de gradinitza de a ei si apoi seara acasa baitza laptic si nani.
Na asta e ultima postare pana revenim ca azi o sa fie nebuneala, toata casa e cu fundun sus haine rufe genti bagaje 
Va pupam dulce sa fiti cuminti si concedii placute cine pleaca cat nu suntem noi si petreceri frumoase cand va sarbatoriti.

Andrei (Ali), Andrei (Dianami), Victor Andrei, Anna Alicia, Cezar George, David Andrei (lcazangiu), David Andrei (rontzy), David Gabriel, Maya Andreea, Anthony, Dilara Gabriela, Amalia Gabriela, Timeea Cristina, Denisa Ioana, Alexandru, Erika Stefania, Ana Irina, Irina Paula, Luca, Aida Maria, Ana Raluca, Nancy, Mena, Nicholas, Ilinca, Lucian, Sara-Maria, Vladut
Moni_or, Alvin, Dia_filipas, Irinuca_81, Laremi, Caprioara

" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Iaca azi nopate la 11 ne-am intors si noi din Bulgaria. A fost super frumos, dar tare mi-a fost dor de Mirunel, care intre timp a crescuuut, merge singura fooarte bine si a invatat multe cuvinte.
Nu ma prea recunoaste, azi dimineata a plans cand s-a trezit, apoi a inceput incet sa se joace cu mine, dar nu m-a lasat sa o culc eu, tot la buni a vrut...incet incet o sa ne reobisnuim noi.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SI-AU SERBAT ZIUA DE NASTERE IN ACESTE 2 SAPTAMANI!!! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
AnnaBaby spune:
Capri, Moni, Anka multumim de aprecieri!
Mada drum bun si distractie placuta!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii