Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 3
Didi81 spune:
La multi ani Andrei de Ali!!!
katalyna, id-ul meu este diana.cibu. Ma intereseaza, dar cred ca deocamdata mai mult teoretic
. Eu sunt de fel cu multe alunite de cand eram mica, printre care una mai mare cam sub ureche, in coltul maxilarului. Am mai fost la dermatolog si in copilarie si mi-a zis ca mai bine o lasa in pace. Nu s-a schimbat nimic la ea, dar in principiu asi mai vrea sa merg la un control si daca imi recomanda, sa o scot.
Monica, noi am mai folosit de multa vreme de-aia tip chilot. Nu stiu cum sunt altii, dar Libero se scot f usor, se rup pe margine si gata, nu tre sa tragi de ei in jos. Mie mi-au placut mult, mai ales ca nu tre sa ma mai lupt cu Aida sa ii inchid scutecele obisnuite ![]()
Cat despre certificatul de nastere, poti sa iei o copie, cred ca e cel mai indicat. Mai ales ca, daca Doamne fereste, e vre-o problema si mergeti cu el la doctor, va va fi uti. Dar e suficienta o copie.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
moni_or spune:
ANA_A, DIDI
mersi de pont, inteligenta intruchipata de mine nu m-a dus capul sa rup pe lateral
Chiar ca atunci merge totul mult mai usor.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ariadnabr spune:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Si special pt Mada de Uk ![]()
Caprioara spune:
Helau,
Pentru fetele interesate de costum de plaja uv pentru copii, complet, am vazut azi la mark and spencers din Orhideea unul format din bluza, pantalon separat, si sapca cu trena tot din materialul costumului - toate la 99.9 ron (in decathlon era bluza 30 ron si sapca de bb a fost parca 22 ron). Era pentru 18 luni -2 ani cel pe care il mai aveau, si era de baiat (ceva cu bleomarin). Mie mi s-a parut fain, si eu zic ca e mai util sa aiba pantalonii separat de bluza.
Pentru fetele care sunt interesate de jucarii din lemn, am intrat si la Bamboo - aveau puzzleuri de lemn frumos colorate, si era unul superb cu dinozauri, cu 4 puzzleuri in cutie, care costa 50 ron. Avea si mai mici, unele cu 12 ron.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos
.
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
irolf1 spune:
Am vazut si o dimineata normala
cu cele doua fete frumoase
si Andreea papa floricele, bine ea cred ca ar manca orice mananca fratisu![]()
Capri acu mi-am dat seama ca vrei 2 poze, asa ca pe locul II e "tot noi"
Yael spune:
Maria
Denis Alexandru, Andrei & Flavius Casian
MADA, drum bun si sa aveti un concediu de vis!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
narcisa.s spune:
moni, eu zic sa-l iei cu tine...certificatul
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici