Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 2
moni_or spune:
ANDREI DE ALI 
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
narcisa.s spune:
Na, am vazut modelul de Anaxena.Superba fata si superba mama-sa.La multi ani, fetelor!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani, Andrei de Ali!!!!!!!!!Sa fii sanatos si sa fii fericit!!!
Am uitat ce am vrut sa scriu...
A, Katalyna, o sa fie bine si cu biopsia.Eu am scapat de spaima de doctori si de spitale in Brazilia...
Mi-am comandat si eu doua chestiute de la casa retro.Adica i-am comandat la anais.Si mai vreau, daca imi da Dumnezeu sanatate, sa mai comandam luna viitoare labirintul si cuburile de zicea Capri...
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
ana maria, si noi avem orchestra de la Natura pe care le are si Alexandra!!!!Acum am vazut in pozele de pe picasa!!!
narcisa.s spune:
Danuta, v-am admirat pe picasa...de unde ati cumparat covorasul Clarei, ala puzzle Disney princess?Cat a costat?vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
moni_or spune:
Salutari! Eu nu mai am timp aproape deloc de stat la calculator, iar cand am 5 minute prefer sa ma delectez cu pozele pepenasilor decat sa scriu, ca nici nu prea am lucruri inteligente de spus. Am mai pus si niste poze noi cu Luca.
V-as intreba ceva pe cele care ati calatorit cu bebeii in interiorul tarii, dar sa nu radeti de mine: sa iau cu noi certificatul de nastere al lui Luca? Exista posibilitatea sa-l legitimeze cineva?
Adica eu stiu, sa ne opreasca politia si sa intrebe daca e copilul nostru? Ca tare nu mi-ar veni sa ma car cu certificatul in original, poate-l pierd, dar daca trebuie trebuie.
Noi pe 3 iulie plecam la Baia Mare, la o nunta si o sa stam vreo sapt. in Maramures prin diverse locuri ca mi-e tare dor, pe acolo am copilarit verile, ca bunicii mei locuiau in Sighet. Si am emotii,ca e primul drum mai lung al lui Luca, sa vedem cum se va comporta. Am inceput deja sa fac lista si e incredibil la un omulet atat de mic cate lucruri ii trebuie
Sper sa mai incap si eu undeva, intr-un colt de portbagaj eventual. Plus ca mi-e groaza cum o sa-l schimb in masina, pe jumatate de bancheta din spate (ca pe cealalta jumatate e scaunul lui), ca oricum deja si acasa purtam lupte greco-romane cand trebuie schimbat ca nu mai vrea sa stea culcat pe spate nici picat cu ceara.
A, si ca tot mi-am amintit: cele care le dati la bebei pampersi tip chilotei, cum va descurcati cand scoateti pampersul cu kk? Nu se murdareste tot pe picioare? Ca mie de aia nu-mi plac aia tip chilot.
Am vazut poze minunate de pepenasi, mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele Alexandrei de Maytreyi la un anisor fata de cum arata in ziua nasterii, ma apuca si pe mine emotiile si ma tot uit la pozele lui Luca de cand s-a nascut si imi amintesc cat de inspaimantata eram in primele saptamani de noul rol. Tin minte ca dupa doua saptamani am tras un plans mare de tot ca eu nu sunt in stare de nimic, ca tot nu pot sa-l imbrac si sa-l schimb si sa-l imbaiez fara sa planga, ca n-am sa reusesc niciodata sa ma descurc etc etc... Ufff, si uite ca inca mai traim amandoi.![]()
KATA, ma bucur ca a trecut cu bine scosul alunitei si ai iesit razand 
MARIA86, ce frumos ai scris tu, dar sa stii ca nu e chiar asa, tot o sa tinem minte cine esti si daca nu scrii cateva luni (desi sper sa iti pui internet mai repede) si cand poti sa mai pui poze cu ochioasa frumoasa Adinuta si cu tine, mamica cu ochi albastri!
Cat despre prieteni, si eu sunt lup singuratic din pacate, mi-am luat-o de multe ori si m-am saturat sa-si aminteasca "prietenii" de mine doar cand au nevoie de ceva, asa ca sunt mai rezervata. Mie si la cumparaturi imi place sa merg singura, iar in concediu cel mai bine ma simt daca suntem numai eu si sotul meu (si acum bineinteles si Luca). Fericirea mea vine din interior, atunci cand sunt impacata cu mine insami, cu faptele si gandurile mele, in niciun caz nu mi-o dau ceilalti, de multe ori s-a intamplat chiar contrariul, sa imi tulbure altii linistea interiora si sa nu mai pot sa mi-o gasesc.
Gata, am scris pentru o saptamana. Weekend placut va doresc!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or A, si ca tot mi-am amintit: cele care le dati la bebei pampersi tip chilotei, cum va descurcati cand scoateti pampersul cu kk? Nu se murdareste tot pe picioare? Ca mie de aia nu-mi plac aia tip chilot. Monica, mami de Luca "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
eu cand i-am dat la Stefan pampersi chilotel la kk pur si simplu rupeam marginile, daca prinzi jmecheria se rup destul de usr si apoi ii desfaceam ca un pampers normal.
LA MULTI ANI ANDREI de Ali
sa cresti mare si multa multa sanatate!!proud mummy
kla78 spune:
Klaaaa Ce ma bucur ca ai mai dat un semn , pupici multi la piticu mergator si plimbaretz, am vazut si pozele ce mare a crescut , poate mai intri cand poti sa ne mai zici de voi. Multi pupici.
--------------------------------------------------------------------------------
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
ales sunt poze vechi,avea pana in 7 lunite am incarcat acum poze noi pentru cine vrea sa-l vada pe Denis.
LA MULTI ANISOR ANDREI!SA CRESTI MARE SI SA-TI DEA VIATA MULTE BUCURII SI FERICIRE SI SANATATE!
noi azi aniversam ziua lui denis asa ca va las si va doresc numai bine!pupici pepenasilor.
irolf1 spune:
Am profitat ca Andreea doarme si Alex manaca si am vazut toate pozele noi

pt toti pepenasii

de