Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ce frumoase sunt carticelele, si cu omida si cu elefantelul, Boti multumim mult ca le-ai pus pe mail , le-am salvat si o sa le printez!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

merci Boti!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

S-a intamplat minunea secolului! A adormit Ioana singura in patut!!!! E prima oara! (cu exceptia unei alte dati, pe la 6 luni, dar atunci era bolnavioara si lua antibiotice, si am pus pe seama medicamentelor somnolenta) Am incercat eu s-o adorm, nu am reusit, am pus-o in patut, a inceput sa planga, apoi s-a facut liniste si cand m-am dus sa vad ce face ea dormea! Evident contorsionata de-a latul patului, ca asa a prins-o vremea, dar nu am indraznit s-o misc

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Am vazut ca vorbiti de vaccinari.Timea a facut ieri vaccinurile pentru un an.Ea era pe scema cu Pentaxim,deci a facut Pentaxim si Priorix ieri,iar Pervenarul il facem in 2 doze,probabil la 14 si la 16 luni.

Timea e foarte bine,din nou nu a facut nici un efct secundat la vaccin,manca foarte bine,orice.
Mona,Timi a mancat foarte rau,refuza solidele complet cateva zile,cand ii dadeau incisivii superiori.Poate si lui Codi ii mai iese vre-un dinte.Dupa 3-4 zile de maraieli a inceput sa pape mancarurile ei preferate,cum ziceau si fetele,mai mult borcanele si iaurt.Sunt sigura ca si Codi isi va reveni cu mancatul

Uff Iriss,vad ca si voi va confruntati cu papatul.au si ei perioade,cred ca o sa-si revina si o sa pape si fructele din nou.uite Timi refuza cu totul banana,branzica,orezul,carnea si inca multe altele,ii dadeam foarte putine variatii de mancare,si alea toate camuflate cu iaurt,si acuma manca de rupe,orice!Partea nasoala e ca nu prea stiu de la ce s-a declansat pofta asta.Ea si-a revenit brusc dupa ce a facut rosu in gat si nu a mancat aproape deloc cu zilele.Bafta multa !

Noi suntem stresati,nu ne ajung banii sa platim apartamentul,am mai cerut imprumut...Toate sunt vraiste,ar trebui sa ne mutam saptamana viitoare dar e practic imposibil sa facem locuibil apartamentul,mai ales fara bani .Cu sotul ne certam zilnic,abia mai vorbim.Sa nu zic,ca am momente in care cred ca totusi ne-ar fi mai bine...separat .Suntem pe lungimi de unda diferite,parca nu ne dorim aceleasi lucruri,mai ales de la casnicia asta.In ochii lui toate sunt conditionate de bani,si indiferent de situatie,nu ar trebui vreodata sa-mi spuna "tu poti sa ai parere abia cand o sa ai venit"
Pur si simplu deja vad ca nu-mi revin dupa faze de genul.Nu mai rezist sa am o zi buna,doua rele.Sufar prea mult sa aud ca eu nu am contribuit cu nimic la casnicia asta,ca de ani intregi nu lucrez,desi am lucrat.Nu mai rezist sa il vad ca reia discutiile pe care le-am finalizat,nu mai rezist sa se certe cu mine desi ne-am inteles ca mai stau pana in septembrie,mai ales ca avem de lucru si la apartament.Nu pot sa vad familii fericite,tatici implicati,si apoi sa ma confrunt cu realitatea noastra,si anume ca am fost nevoita sa cer imprumut bani pentru vaccinurile fetii,ca el desi avea bani in portmoneu,a spus ca aia sunt pentru altceva

Off

Mai am vreo 2 pagini de citit

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dia lopatica and co i-am luat pe la 10 luni,cand am vazut ca e interesata de ele prin parculet.Dar nu prea iesim noi la nisip.La fel face si Timi,scormoneste acolo,dar mai mult da cu grebla,nu prea stie cum sa bage nisip in lopatica si apoi s-o puna in galetusa

Vad ca eu am scapat de figuri pe la 11-12 luni,sta destul de cuminte si acuma,si pot sa plec daca vreau,nici nu baga in seama.In schimb de vreo 2 nopti ma cam capiaza.Se trezeste destul de des,si nusi mai baga singura suzeta cum facea.Asteapta sa i-o indes eu in gura sa adoarma la loc

Si ta-na-na,de ieri se ridica in picioare fara sa se tina de nimic ,devine tot mai independenta.Merge frumos,face pas in laterala daca are ceva in drum.Ocoleste frumos.Azi dimineata in schimb s-a ridicat in picioare in pat,a luat-o la fuga si in cap a fost ,n-am apucat s-o prind!Maaama ce m-am speriat!

Anna felicitari!Acuma sa o tii asa,sa o pui singurica,si poate o sa adorma singura.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DAVID

Multumesc mult de urari YAEL, DARA, VICKY, BOTI, multumesc mult si dragutelor care mi-au urat pe mess!!! Va doresc si voua si copilasilor si familiilor voastre numai bine, sanatate si intelegere, ca astea sunt cele mai importante!

Mda, deci exista si la altii criza asta de 11-12 luni. Eh, asteptam sa treaca si astept cu nerabdare sa vad ce imi tot zic unii si altii, ca dupa ce o sa umble bine singur si o sa alerge cat e ziua de lunga o sa doarma toata noaptea, s-o vad si pe asta si ma declar cea mai fericita din lume.

Cu FRUCTELE si noi avem problema, de cateva sapt. de cate ori ii dau fructe lui Luca face o diaree de numai, the top of the top a fost acum vreo 3 zile cand nebuna de ma-sa i-a pus si portocale de a facut un kk acid de s-a ars tot la fundulet (mai ales ca a si dormit inainte sa-l schimb, deci a stat ceva vreme cu el, ca nu m-am prins ca a facut), a plans cum n-a mai facut-o in 11 luni de viata si era rosu si umflat de era sa mergem la urgente, n-am stiut ce a patit.

ANKA, VICKY, si eu urasc sa ma ia lumea la pertu cand eu le vorbesc cu dvs, nu ca sunt eu scortoasa, da na, cu cineva cu care ma vad o data in viata nu imi place sa ma trag de sireturi fara niciun preaviz. Pe de alta parte daca e coafeza sau cosmeticiana sau cineva cu care tot urmeaza sa ma vad in mod regulat si e cam de varsta mea atunci na, propun ori eu ori ea sa nu ne formalizam, asa da, dar nu asa ca eu iti spun dvs. si tu ma iei cu tu de parca tu m-ai crescut.

Va las, astept sa se trezeasca Luca, ii dau papa si mergem la mama, ca mi-a facut tortul preferat

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

neata.
imi trimiteti si mie adresa de la mail-ul comun?adresa mea e ingerash_micutz4u@yahoo.com.
multumim.

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

kimmy felicitari timeei pt pasi.
sa o tina tot asa.

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kimmy, imi pare tare rau. Cred ca ar trebui sa stai de vorba cu el la modul cel mai serios, sa-i spui ca te deranjeaza acest apropouri, si ca e posibil sa amarasca viatza voastra de familie pt mult timp. Eu nu stiu de ce in ro e goana asta dupa "averi", bani, aparturi, astea amarasc viatza. Chiar mama observase ca toti prietenii nostri stau cu chirie (toti cu servicii bune, ingineri), desi cu niste eforturi ar putea sa-si cumpere, dar de ce? Mai bine mai tarziu si fara eforturi .... Un raspuns cred ca este ca sunt chiriile foarte mari, si atunci e normal sa vrei sa te scapi ...
Iti dau un pusi sa te inveselesc putin

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

David de lcazangiu

Moni_or

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput