Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 18
katalyna spune:
la multi ani DAVID, sa cresti mare, sa aduci parintilor numai bucurii!
la multi ani moni_or, sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de familia ta every day!
anka legatura dintre prevenar si raceli? pai ma gandeam ca daca e racita nu-i poate face prevenarul ca si celelalte vaccinuri, de-asta am zis sa nu intru in toamna-iarna cu el nefacut.
kimmy imi pare rau pentru situatia ta, sa stii ca si mie mi se pare cateodata ca omul asta al meu e putin cu capu, daca e stresat de la job nu-i mai intra nimeni in voie, ii e frica sa nu murim de foame, ma dispera uneori, simt ca nu mai suntem ca inainte si daca incepem sa vorbim si sa incercam sa clarificam situatia ma apuca plansul de nervi si incep si ii reprosez tot ce ma deranjeaza, el se simte jignit ca na adevarul supara si uite asa nu prea rezolvam nimic. am zis ca o sa ii trimit un mail
narcisa.s spune:
La multi ani David de Lcazangiu!!!Sa cresti mare si sanatos
Moni_or la multi ani pui, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si impliniri multe!!!
Kimmy, iubita...Din vasa mea experienta de viata...Nu lua NICIODATA decizii, ma ales decizii atat de importante in situatii de criza.Nu lua nici o decizie.Lasa criza sa treaca, nu e o situatie permanenta.Va trece...
Boti, ma uit s eu la carti acusica...Si mie mi-a ajuns Povesti cu Zane - Contesa de Segur.O minnatie de carti!Asa...si trimite-mi si mie te rog o adresa postala.Pliiiiiiiiiiiz
Vicky, am mai ntrebat o data da na, ma repet...Hehehe...Cum ai decis sa organizezi pana la urma aniversarea Mayei?Daca mi-ai raspuns si n-am vazut, imi cer iertare!!!
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
ankalaura spune:
BOTI - e super cartulia!! Cum naiba l-ai facut pe Elmer ca in carte frate???
Povestea e diferita, chiar destul de mult, dar ideea e tot aia.
Asa-i ca e frumoasa???
Hai ca mai dau o lista de titluri si apoi incerc sa o pozez pe Elmer a noastra, ca sa vedeti cum e textul original.
Ian Beck's - ALONE IN THE WOODS & LOST IN THE SNOW
Nick Ward - A WOLF AT THE DOOR! & WHO'S BEEN EATING MY PORRIDGE?
Jez Alborough - WHERE'S MY TEDDY?
si the best dintre toate....
Martin Waddell, Patrick Benson - OWL BABIES
Revin dupa ce potolesc urlatoarea.
bujo spune:
Va pup apasat pe toate. Imi pare asa rau ca n-am avut timp sa intru. La multi ani cu intarziere pt toti piticii trecuti de bebelushie.

Noi suntem bine dar super ocupati. Poate o sa apuc sa schimb si io pozele la un mom dat.

bujo mami de Filip
bujo spune:
Ca tot vorbiti de carti, mai stiti de Aventurile lui Habarnam su Doctorul AuMaDoare? Ce faine carti.
bujo mami de Filip
estrella80 spune:

Andrei de Dianami
Victor Andrei de Roxana01
Anna Alicia de Sibylle
Cezar George de ralirali
David Andrei de lcazangiu
Imi cer scuze ca spun cu intarziere pepenasilor "La multi ani!!", insa ploile si tunetele au ars ceva pe retea si de-abia azi am net din nou.
David Andrei de rontzy
Si pentru ca nu voi mai intra pana duminica, sau chiar luni, pt ca voi fi plecata si nu am net-ul dupa mine, o sa le urez in avans si urmatorilor sarbatoriti:

David Gabriel de flo1980
-Maya Andreea de mcoca
-Anthony de Biribu
Dilara Gabriela de MIKYCRIS
-Amalia Gabriela de irinuca_81
-Timeea Cristina de Kimmy
Am vazut pozele noi, ce frumosi sunt toti, acum nu mai sunt "bebelusi" sunt copii in toata firea.![]()
Dia eu nu i-am luat inca Mayei galetusa si accesorii, insa ma bate gandul sa ii iau ca sa se obisnuiasca cu ele, sa nu le mai bage in gura pana cand vom merge la mare.
Moni_or nici Maya nu sta singura, urla ca din gurade sarpe daca o pun inpatut si plec din camera.
He-he, Gini si Irinuca ta sa se ia de mana cu fi-mea, care are 8 kg la 11 luni.
La drum in masina, nu va pot spune nimic, intrucat Mayei ii place mersul cu masina, ca nu comenteaza absolut deloc. Asa ca nu stiu ce sfaturi sa va dau.
Despre noi, mai nimic, suntem bine, sunt fericita ca a inceput si ea sa manance bucati de fructe, neblenduite, nu va imaginati cine stie ce, dar pt mine reprezinta o performanta. Adica mananca, visine, cirese, curatate de piele si sambure, rosie scobita cu lingurita.. inca nu i le dau ei in mana, ii dau eu ca sa se invete sa mestece si apoi i le voi da si ei.
Pan luni cand voi intra din nou va urez un weekend frumos si petrecere frumoasa celor ce isi vor aniversa ziua. 
dana81 spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IUBIRE ALATURI DE CARLIONTAT SI FAMILIE, MONI OR, TE PUPAM CU DRAG
LA MULTI ANI DAVID, SA CRESTI MARE PUIULE SI SA ITI BUCURI PARINTII
Voi ati avut pb cu nectarinele sau piersicile?Adik un scaun mai moale?
Mai copilul meu vorbeste sau ma rog incearca fara dinti...tot ce spun imita, mai nou spune cum o cheama, un Caaa, asa ceva, srtiga cainii pe strada"mam", pisica o recunoaste in carticele"mau",ne striga cu "mai", face"cah" cand se murdareste,"apa","papa"...ce mai am fata mare si am cu ce ma mandri
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
boticelina spune:
Anka daca ai chef o facem ca aia originala ca io n-am gasit decat varianta repovestita, ca de, la ei e grele cu drepturile de autor. Iar pe ELmer, l-am redesenat pi compiuter dupa varianta originala ![]()
Acum traduc Wacky Wednesday de Dr. Seuss ![]()
Daca mai gasiti carticele misto pe care vreti sa le facem in RO bagati...
Oricum io m-am rugat de poetesele noastre (Diarux si Ooka) sa-mi trimita versuri originale pt pitici dar nu au avut fetele timp de dileala mea...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Dana, felicitari pt Clara vorbareatza!!! Maya vorbeste muuuult dar pe limba ei. Ma tem ca va vorbi mai tarziu din cauza celor 2 limbi ... Zice decat mama, tata, da, Tesi (asta e o papusa), atat, dar asta zice de mult ....
Narci, nu am raspuns
. Eu intru de la lucru, in pauza de masa in gen ... ca am suuper mult. Azi nu e sefa, se vede nu? ![]()
So, o sa facem un soi de pool party (un soi ca nu o sa fie o piscina adevarata ....) care va incepe la 4, dupa siesta copiilor, si se va intinde pana seara .... Piscina (sper sa fie vreme), jocuri jucarii, cocktailuri si aperitive pt adultzi, cam atat ...
Daca ai ceva idei sunt partanta.
Nici tu nu mi-ai spus daca vrei sa te intalnesti cu noi la Timi
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dana81 spune:
Am trimis pe mail-ul comun 71 retete de salate...pentru mamici
, bagati un ochi daca va intereseaza
Mcoca multumim