Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 16
Yael spune:
incep Davideii ![]()
David Andrei
siii...
Moni_or
Multa-multa sanatate & tot ce-ti doresti!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
dara_d spune:
DAVID ANDREI
MONI OR 

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
ankalaura spune:
BOTI - pai sa il scanez eu pe Elmer. Sau sa ii fac poze. Ar fi mai simplu sa fac poze. Ar fi mai bun sa scanez - calitativ vorbind. Dar n-am scanner. Ma gandesc la o varianta. Ca am de scanat si betisorul nazdravan pentru Narci.
Despre Omida mancacioasa.... pe mine m-a uimit cate chestii invata un copil din cateva fraze. 16 fraze, daca nu mai putine. Invata sa numere, invata fructe, invata zilele saptamanii, invata despre cum se dezvolta un fluture, din omida (adica flosofii, metamorfoze.... chestii...)
DIA - noi avem instrumente de nisip de la Eliza. Nu prea megem la nisip. Cred ca am fost de vreo 3-4 ori. In afara de cand am fost la mare de 1 mai. Acum nu mai baga in gura instrumentele, dar mai baga in gura mainile pline de nisip. Se joaca cel mai mult cu lopatica si grebla. Scormone in voia ei. Probabil urmatoarea iesire la nisip o sa fie tot la mare, ca asta din parc e de porc.
FLO - ce fain ca ati mers la munte! Vreau si eu!!!
MCOCA - domne asta imi place mie, luarea de atitudine! La noi nu ia nimeni atitudine. Si daca face vreunul greseala sa ia totusi atitudine, persoana vizata sare si la bataie frate! "Ce domne, ce treaba ai tu? Vezi-ti nene de plaja ta si lasa-ma pe mine in pace cu crema mea cu tot"
Faza: mergem sa cumparam una alta. Intreb vanzatoarea, cu un oarecare zambet sugubat, cum ii sta bine clientului relaxat:
- Telemea Olympus nu aveti, sau nu o vad eu?
Ea:
- Nu o vedeti dumneavoastra!
Zi femeie si tu, frumos... "OOooo, sigur ca avem, ia uitati, imediat va arat!" 
Acu' ziceti si voi, eu fac o gluma chiar la propria mea adresa, zic eu, da' vanzatoarea sa ma faca chioara???
Asta e ca faza de la doctor... Eu vorbesc asistentei cu dvs si ea ma ia la "pertout". Da' ia sa ii zic si eu pe nume,... cam cum ar reactiona... Asistenta fiind cam ca mine, asa.... Hai ca daca avea 60 de ani ziceam ca se uita la mine ca la o pustoaica. Dar asa?
Hmmmm 
mcoca spune:
David Andrei
Moni or
Anka 

Asta vara am fost la o doctoreasa in ro cu o prob. Bai sa vezi ce ne-a luat la pertout, m-a socat de nu-ti spun. Cred ca era un doctor bun, dar ni s-a parut ca la piatza. Ne-a lasat un gust amar.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
boticelina spune:
La multi ani David!
SI, ta-naa-na
La multi ani Moni_or!, sa traiesti, sa infloresti si sa te bucuri multi , multi ani de feciorul tau frumos si sexos, mare hacker mare ![]()
Anka surprise, surprise!
Am gasit Elmer repovestit si i-am facut io ilustratiile, l-am trimis deja pe mailul comun... Acum tu tre sa te uiti si sa vezi daca nu era prea repovestit, adica daca am omis ceva important. M-am amuzat si io ieri, sper sa va placa...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Boti, pliiiiiizzz, plizuc trimite-le si tu si pe gmail, ca neuronu obosit nu poate sa tina minte atatea mail-uri .... 
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ioana spune:
Insolatie: si Ilinca a facut ceva insolatie duminica. I-am dat nurofen dimineata si seara, cate 2,5 ml si i-am facut o baie mai racoroasa. Febra a tinut-o doua zile (luni-marti), azi nu mai are nimic.
Criza de 11-12 luni: a mea sigur are asa ceva, e nervoasa, ne taraie de mana numai pe unde vrea ea, daca incercam sa o redirectionam se da cu fundul inapoi si tipa, nu mai sta singura decat 2-3 minute, apoi incepe sa urle etc. Pe toate astea nu le facea cu o luna in urma. Eu presupun ca e de la dinti, se vad bine dintii de sus, dar inca nu au spart gingia. Si ar sta toata ziua cu sanul (si mai ales oata noaptea!)in gura, ma doare spatele de nu mai pot.
Mancarea: mananca din ce in ce mai prost, nu mai vrea fructe de nici un fel (doar ceva pepene galben, ieri), nu mai pune gura pe lapte cu cereale, mancare nici vorba, borcanele nu a mancat niciodata mai mult de 1-2 linguri, o gramada de bani dau pe borcanelele astea si degeaba (tot incerc sa-i dau atunci cand suntem plecati). Eu sper sa-si revina dupa ce implineste un am, parca imi amintesc ca s baiatul ne-a scos peri albi la 11-12 luni, i-a trecut cand a devenit stapan pe picioarele lui si "independent".
La Multi Ani Aniversatilor de Astazi!
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
boticelina spune:
[b]Vick, l-am trimis si pe gmail...
Sa-mi ziceti daca va place ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Eu nici nu stiam ca e gravida Bahmu... In orice caz, nasol. Doamne fereste de asa o tragedie ![]()
KAM - bine ca ati scapat! Si-a revenit acuma motzata?
MORCOVEATZA - cand ziceai ca veniti in tara? Presupun ca veniti doar in vacanta, nu de tot...
MONI - sa stii ca si la noi vad ca au inceput figurile. Ori poate ca e din cauza plecarii Elizei? Pe dinti pot sa ma spal, dar in rest nu pot sa fac mare lucru. Vine si ma ia de mana sa ma duca unde vrea ea. Dar sa stau acolo cu ea, sa ma uit la ea. Ea sa isi vada de treaba si eu sa priponesc tocul usii... Cam asa ceva...
In plus, cum in ultimele saptamani am capiat de ciocane si bormasini si baraieli si pocneli in tevi... nici ea nu a mai prea dormit corect in timpul zilei.... Macar noaptea doarme ok as zice....
Cred ca a mea e foarte frustrata acum ca nu se face inteleasa, ea nu vorbeste (ma rog, raar si putin, ma-ma si ta-ta, mai des da-da si da-ta care inseamna gata > dar atat. Nu zice apa, papa, nana, nani,....) si cred ca mai e frustrata ca nu se poate deplasa repede decat in 4 labute....
Si asta o enerveaza si incepe sa maraie si sa tipe si sa planga, mai ales cand vede ca nu pricepi ce vrea, si o da pe plans de-ala cu jale.... 
KAT - ce are raceala cu prevenarul? Cre' ca tu te gandeai la Hiberix.
IRISS - ati probat scaunul?
Cu drumul lung.... eu prefer sa le evit
Nu merge nici o pacaleala, aia e. Cand chiar trebuie sa mergem undeva, inghit in sec si indur. N-am ce sa ii fac. Nu sta in scaun mai mult de 10 minute. In nici un fel de scaun. Deci stau cu ea in spate, aia e.
La inceput am lasat-o sa planga, dar dupa 20 de km noi eram franjuri iar ea plangea cu sughituri, a adormit la mine in brate suspinand si a mai suspinat inca un ceas dupa...
Pentru insolatie, solutia este sa o EVITI! daca doamne fereste se insoleaza vreunu, la spital cu voi! Tu ai avut vreodata insolatie?
MCOCA - asa a patit vara-mea asta vara... Daca la mine as zice ca ma iau astia de pustoaica din cartier, vara-mea s-a dus la o clinica serioasa, na, avea numai acte de Germania cu ea ca acte romanesti nu are, ea are 42 de ani vara-mea, ce sa zic.... A fost socata la fata locului si a ramas socata si ulterior, si ne povestea cu uimire ce a patit. Eu ma distram in sinea mea, dar nu prea e de ras.
La mine ziceam ca m-or fi vazut mai lejera asa, cu un blug pe mine, da' vara-mea se dusese ca doamna....
BOTI - ma uit imediat ce revin de prin cartier ca tre sa fug acusi