Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Moni or nu stiu sa aiba ceva la varsta asta dar nici denisa nu sta singura eu o iau cu mine la baie sa ma spal si tot asa , noaptea ea doarme inca la noi in camera dar in patutul ei.
Mona denisa cand nu papa am incercat borcanele sau paste facute de mine si a papat.
VA MULTUMI PENTRU VOTURI FETELOR.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

ANNA ALICIA

ANDREI

VICTOR ANDREI

CEZAR GEORGE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Mada tare dragute sunt printesele tale...cum mai rezista tastatura voastra? Filip a stricat tastura de la laptopul vechi!

Pica super se joaca Sebi, ii place balaceala!

Flo am vazut pozele de la Moeciu, frumosi baietii tai!

Moni, Dara si noi avem un copil lipicios, iar acum nu mai e suficient sa il luam in brate, vrea sa il tinem de manute si sa colindam toata casa, sa urcam si sa coboram scarile. Noaptea se trezeste si el, dar avand patutul la noi in camera nu se sperie si adoarme relativ repede.

Mona, puiutul tau nu are nici o mancare preferata? Cand Filip nu vrea ce ii gatesc eu, ii dau cate un borcanel cu mancarea care stiu ca ii place si e ok. Spor la invatat!

Noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Anna Alicia, Andrei, Victor Andrei, Cezar George!

Narcisa, nu e Anais singura care nu merge. Irina nu merge nici de o manuta, doar s-o tin de amandoua. Dar o sa mearga ea. Iar ca greutate, peste o saptamana face 1 an si abia a ajuns la 8,100 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Daca vrea cineva slipi de baie de bb bambino mio, au la Vip Bebe 3 bucati: 2 pentru 7-9 kg (unul albastru cu buline si unul albastru cu pestisori) si unul pentru 12-15 kg (roz cu pestisori). Costa 50 ron bucata. Si tpt acolo am vazut si ceva jucarii si puzzle de lemn.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
la multi ani sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si sa fie sanatosi!

fetelor care ati facut vaccinul de un an vreau sa stiu si eu ce vaccinuri le-ati facut. se apropie momentul si nu stiu deloc cum sa fac. ma gandeam sa ii fac infarixul la 1 an, priorixul la 13 luni, prevenar la 14 si la 16, din cauza de bujet insa e aiurea ca intram deja in iarna si david o sa ne aduca pui de raceli din prima luna.

narci nici geamana nu merge, sunt piticutze ele, suave, cuminti. ioana abia merge cand o tin de ambele maini si calaca pe calcaie mai intai de a pune toata talpa jos. or sa creasca ele si or sa mearga, eu ma bucur ca e cumintzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

David Andrei de icazangiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

KAMELYA,ma bucur ca daria a suportat bine interventia.mai povesteste ne de daria.

MONI OR,asa face si codrin,cand sunt singura cu ei tb sa l iau si la baie si e tare aiurea ca avem o baie f mica si tb sa l tin in brate sa nu atinga vasul de wc,daca ma vede ca dispar din raza lui vizuala se tine dupa mine,cand o sa inceapa si luca sa mearga singurel o sa fie putin mai usor.

ELIZA,DARA,lui codrin nu i prea plac borcanelele,spre deosebire de cris care pana la 8 luni n a acceptat decat borcanele.dar acum i am luat unele de la hipp si a luat cateva linguri,plus ca a mai mancat cate un iaurt de la nestle din ala cu biscuiti si o banana pasata cu biscuiti.il fortez oarecum,adica il iau in brate ca altfel nu deschide gura si el cam opune rezistenta la inceput,se arunca pe spate,intoarce capul,se maraie,dar insist si ii distrag atentia cu vreo jucarie,dupa care incepe sa deschida gura,ia cateva linguri,dupa care n o mai deschide deloc,asa ca l las....mananca maximum 100 grame la o masa,dar zic mersi ca le mananca si pe alea.el in ultimul timp nu mai manca aproape nimic cu lingurita,dar ii dadeam cu mana bucatele de para,de nectarina,de pepene,manca cateva linguri din cerealele cu lapte ale lui cris,carnea i o rupeam fasiute mici si i o dadeam tot cu mana,musca din banana si o amnca pe toata,mai manca cate un biscuite,paine cu smantana,bucati de cascaval,de rosie.era f pofticios si cand mancam noi plangea ca sa i dam si lui.nu stiu ce s a putut intampla de refuza orice si nu mai pofteste la nimic,nici ce i placea inainte....ca la mare nu l am fortat sa manance,desi de acolo a inceput sa refuze mancarea....
ma gandesc ori la vreo infectie urinara ori la vreo masea care tb sa iasa.el are 8 dinti si ultimul i a iesit acum vreo luna.aveti idee cam de la ce varsta incep sa apara maselele?

IRISS,ce mai face yvo, a inceput sa mai pape?iti recomand siropul noni de la calivita,face minuni.si felicitari lui dav pt progrese!

VIOLETA TM,scrie ne mai des

KATALYNA,ma bucur ca nu te a durut interventia pt scoaterea alunitei.eu nu i am facut lui codrin decat infarixul de 1 an,ror ul inca nu l am facut si ma gandesc inca daca sa i l fac sau nu.mai e cineva care nu l face?eu prevenarul nu i l fac.

TURTURICA,imi pare rau pt problema cu serviciul.o mai duci pe mara acum la cresa?mai pune si tu poze cu ea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

David Andrei de lcazangiu

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

REVIN CA TB SA I DAU SA PAPE LUI CODRIN.NU STIU CE SA MA FAC,NU VREA SA MANANCE NIMIC,NICI MACAR SA GUSTE,plus ca e tare irascibil,plange intruna.oare ce sa se fi intamplat la mare de i a scazut apetitul atat de tare?

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Eu cred ca este un dinte/masea, altfel pofta de mancare nu cred ca era insotita de irascibilitate.

Nici al meu nu mai mananca :(( De fapt singurele chestii acceptate sunt supele, ciorbele si tocanitele, in general mancarea pt noi.
Fructe nu a mai mancat de vreo 2 sapt, ce ma fac?? Mia reusesc sa mai camuflez 1-2 linguri de iaurt sau branza, dar asta daca am facut-o la inceputul mesei, ca daca ma apuca dupa ce a gustat, adio masa
Yvo e la mama, tot la fel mananca, dar mama nu imi zice cantitatile, imi enumera tot ce a mancat si pare mult cand auzi, dar de fapt ea gusta cateva lingurite din fiecare.

Voi cum pacaliti copiii la drum lung in masina. Pe David il apuca maraitul, care da in plans, urlat si alte alea. Iar eu fac un adevarat circ in masina, supun poezii, cant, ma prostesc. Dar am cam obosit

Ce tratament folosim la copii in caz de insolatie?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput