Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dana ai Pm, dar daca mai e cineva interesat www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_darius-c578.html" target="_blank">aici detalii... Vila Darius

Mona am scris mai sus....cum a murit? si care cel nenascut sau?

Multumim tuturor pentru vizionare,

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

FLO,e vb de baietelul nascut prematur acum 3 saptamani!

sper sa plecam si noi la munte in august,sa vedem ce finante mai avem.deocamdata,in iulie am nunta lui frati meu!chiar,ati vazut ce desene misto face[pt camera copilului?]o sa pun niste poze,sa ma laud si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

gata,am pus 2 poze pe picassa.
ma duc afara cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu nici nu stiam ca a nascut am tot fost plecata, bagaje de facut si alte treburi casnice, nci la tv nu mai m-am uitat

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

DARA,am votat azi si eu.am vazut o pe denisa pe picassa,ce mare s a facut si ce i a priit tatica lui mami!o mai alaptezi?

CAMI,ce mai faci?

BUJOLINU,tu ce mai zici?ce mai face filip?
RALIRALI,MI ar placea tare mult sa ne mai scrii!

FETELOR,STIE CINEVA CEVA DE CRISARH,FOSTA NOASTRA COLEGA DE ODISEE CARE A PIERDUT SARCINA LA 16 SAPTAMANI?ca era din nou insarcinata,urma sa nasca in septembrie,dar fetele de la odisee nu mai stiu nimic de ea!sper sa fie bine!

a murit baietelul adrianei bahmuteanu,imi pare atat de rau!condoleante familiei!

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Multumim pentru vot.
Da o mai alaptez inca o sa o intarc dupa 1 an, dar deja i-a si lapte praf la biberon dar numai cand are chef, dar seara la culcare neaparat tizti.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ANDREI

VICTOR ANDREI

ANNA ALICIA

CEZAR GEORGE

azi i-am desfundat si Dariei canalul lacrimal...totul a fost ok ...un pic maraita dupa anestezie...punem in continuare picaturi si vineri mergem la control

ma duc sa-i dau iartul si iesim un pic la aer

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Anna Alicia de Sibylle
Andrei de Dianami
Cezar George de Ralirali
Victor Andrei de Roxana01

am admirat pozici recente cu Maria si Alexandra la 1 anisor, Sofi, Miruna, Clara, Ioana de Annababy, Codrin la mare, si gemanutele Teo si Alex

si filmuletele cu cute little baby Julia, Ilincuta la primi pasi si Sebi la piscina
he, hei, cresc pepenasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ANDREI

VICTOR ANDREI

ANNA ALICIA

CEZAR GEORGE

au intrat si pozele noastre in concurs

Noi ocupati...nu am timp nici de citit si nici de scris...azi a plouat si a trebuit sa ne umplem timpul prin casa asa ca timp de net absolut de loc. Acum a venit tati de la munca si ma inlocuieste sa respir si eu.

O zi buna tuturor!!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, imi place Vila Darius. Noi suntem mari consumatori de turism de wk, si ma bucura cand vad chestii din astea in ro.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

KAMELYA, tinem pumnii sa fie Daria bine si in continuare

MONA, offf, nu stiu ce sa-ti zic de Codrin, nici borcanase nu vrea? Ca Luca atunci cand avea perioade cand nu manca il mai puteam pacali cu borcanase (ii plac mai mult decat mancarea mea) sau cu iaurt. Si in alta ordine de idei, ai cu cine sa ii lasi pe copii daca te intorci la serviciu? Licenta cand o ai?

Aveti idee, o fi vreo faza pe la 11-12 luni cu ceva angoasa iar? Ca Luca iar nu sta singur DELOC, am zis ca in curand o sa montez o chiuveta in camera lui ca nici sa ma spal pe dinti nu pot, doi pasi daca fac afara din camera lui plange de e tot transpirat, abia mai are aer. Nu mai zic ca noaptea se trezeste de 5-6 ori si plange in picioare, ca vede ca e gol patul mare din camera lui si plange dupa mine... Dragul de el, mi-e asa mila, atata incerc sa-i explic ca mami nu pleaca niciodata fara el, ca ori eu ori tati suntem totdeauna la cativa pasi de el, dar nu pare sa aiba efect.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput