Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 13
flo1980 spune:
Multumim mcoca
, nici voi nu sunteti departe, mai baga noutati!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
narcisa.s spune:
Heeeeei, ce de aniversari astazi!!!!
Asadar, Dumnezeu sa-i ocoteasca si sa-i aibe in paza Lui, sa le dea sanatate si ani multi!!La multi ani!!!!!!!!!!
Andreiutzu lui DianaMi
Victor Andrei de Roxana01
Anna Alicia de Sibylle la multi ani!!!!!
Cezar George de ralirali
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Hei, am vazut minunatie de poze de la Moeciuuu!!Si minunatie de flacai!!!
Si super printesa de anaxena!!!
Ce de minuni avem in odiseea asta!!!
Marina, a ajuns Ronaldo?
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
flo1980 spune:
Asa e narcisule, avem copii frumosi si minunati!
Dumnezeu sa-i ocroteasca!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
monalac spune:
DANA,in ce parte a statiunii ati stat?ce pacat ca nu ne am intalnit!
noi am stat in partea cu belona,la hotel uranus.faceam in jur de 7 minute pana la plaja si ce mi a placut a fost ca nu a tb sa coboram scari...am stat la hotel uranus.a fost f curat si mi a placut ca aveau curte unde se puteau juca copiii.
am vazut poze cu roscatica de VIOLETA TM,mami arata atat de bine si are o fetita adorabila!cu cine seamana la culoarea parului?
L AM VAZUT SI PE LUCA CEL CRETULIN DE MONIOR,CUM POZEAZA EL SEXI SI mami il spala pe dinti!
am vazut o si pe SOFI DE MARINA,initial ma gandeam la sofi de ooka,dar apoi mi am dat seama ca e cealalta sofi.mami e inventiva cum o stiu,iar sofi o dulcica!
am vazut o si pe IOANA DE ANNABABY,cum mai are ea putin si incheie cu brio primul an din viata,iar mami a dus o la gratar si a imbracat o la asorte cu scaunelul de picnic.
MARIA DE XENA e tare de tot in costumul de baie,iar mami a pregatit o gramada bunatati.LA MULTI ANI,MARIA,SA FII SANATOASA!SCUZE PT INTARZIERE.
REVIN CA TB SA I DAU SA PAPE LUI CODRIN.NU STIU CE SA MA FAC,NU VREA SA MANANCE NIMIC,NICI MACAR SA GUSTE,plus ca e tare irascibil,plange intruna.oare ce sa se fi intamplat la mare de i a scazut apetitul atat de tare?
Tecky spune:
LA MULTI ANI PEPENASILOR:
Andrei de Dianami
Victor Andrei de Roxana01
Anna Alicia de Sibylle
Cezar George de ralirali
SA CRESTETI MARI,FRUMOSI SI SANATOSI!
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Poze de la moeciu aici _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
Flo foarte frumoase pozele.
Multumim pentru voturi.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
monalac spune:
FLO,UNDE ATI STAT la moeciu?la pensiunea andrei cumva?ai niste copii foarte frumosi!
IOANA,bine ai revenit!nu pui niste poze cu copiii?
VICKY,vrem s o vedem pe maya cea frumoasa!pune niste poze!
DIA,spor la treaba!
eu m am hotarat sa ma intorc la serviciu.bine,mai inati tb sa iau licenta,apoi sa imi accepte astia dosarul la titularizare si sa o mai si iau!!!dar daca voi reusi,o sa ma intorc la serviciu,banii nu ne ajung de nicio culoare.acum,ca sa mergem la mare,am cheltuit banii pe care i aveam stransi pt scoala de soferi plus juma din salariul sotului.
BOTI,imi pare rau ca nu ne am intalnit,dar nu mai am nr de tel in agenda.in plus,m am gandit ca in cursul saptamanii esti la serviciu si srara nu mai ai chef de intalniri...dar anul viitor nu mai scapi
urez cu intarziere concediu placut lui MADA MXM si o nunta cat mai frumoasa!
dana81 spune:
Flo ce frumoase pozele, minunati nazdravanii tai, da-mi si mie un PM cu cazarea, unde ati stat, un nr de tel ceva, daca poti, te rog.
Mona noi coboram scarile zilnic
, nu stiu sa-ti spun in ce parte a statiunii pe langa Steaua de mare, faceam f putin pana la plaja...noi am stat la niste prieteni la casa.M-am gandit la voi, sa stii chiar m-am uitat pe plaja, stiam ca esti la Eforie
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
monalac spune:
DARA,am votat azi si eu.am vazut o pe denisa pe picassa,ce mare s a facut si ce i a priit tatica lui mami!o mai alaptezi?
CAMI,ce mai faci?
BUJOLINU,tu ce mai zici?ce mai face filip?
RALIRALI,MI ar placea tare mult sa ne mai scrii!
FETELOR,STIE CINEVA CEVA DE CRISARH,FOSTA NOASTRA COLEGA DE ODISEE CARE A PIERDUT SARCINA LA 16 SAPTAMANI?ca era din nou insarcinata,urma sa nasca in septembrie,dar fetele de la odisee nu mai stiu nimic de ea!sper sa fie bine!
a murit baietelul adrianei bahmuteanu,imi pare atat de rau!condoleante familiei!