Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 12
dara_d spune:
Am vazut pozele noi cu CODRIN la mare, cu Clara la mare-foarte frmoase, abia astept sa plecam si noi in concediu.
Am vazut-o pe SOFI cu ochelarii ei sucari.
Am vazut poze cu MARIA de la aniversarea de 1 an, ce de cadouri a primit ea . 

Este urat afara si abia asrteptam sa ne plimbam dar nu se poate , poate va iesi soarele.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
Ralu79 spune:
La multi Ani Andrei, Victor, Anna si Cezar! Sa aveti copilarii fericite si sa fiti sanatosi!
Monalac- multumim
Ma duc sa vad pozele noi.
Pupicei tuturor
Yael spune:
Andrei, Victor Andrei, Anna Alicia & Cezar George
CAPRI, ce frumos poate sa mearga Ilincuta ta...
Sigur sunt primii pasi? Nu s-a mai antrenat inainte?![]()
Felicitari mergaretilor!
Wow, ce party a avut MARIA noastra!
Felicitari!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
dana81 spune:
LA MULTI ANIIIII!!!Andrei, Victor Andrei, Anna Alicia si Cezar George

MONA la Eforie nord am fost.
Eu ma chinui sa adorm marmota de la 11 si nu vrea, iar vremea nu ma ajuta sa o scot afara
Intre timp ma delectez cu

MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ANDREI, VICTOR ANDREI, ANNA ALICIA SI CEZAR GEORGE!! SA FITI SANATOSI FERICITI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Cred ca si la noi vine ploaia, noroc ca am iesit azi afara in parc.
Intrebare: copii vostrii au galetusa, lopatica si alte accesorii de nisip? Daca da, cum se joaca cu ele? Miruna e fascinata cand le vede la altii, da' nu stie decat sa le bage in gura si sa dea cu ele de pamant. Ma bate gandul sa-i iau si ei, macar sa nu le ia pe ale altora...
Eu nu stiu cum si cat mai intru zilele astea, ca ne apucam de zugravit si renovat bucataria si o camera, si se lasa cu debandada si pazit una bucata shmootza curioasa...
pepenimea si mamicimea, sa aveti o zi frumoasa!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
mcoca spune:
La Multi Ani!!!!!
Andrei,
Victor Andrei,
Anna Alicia
Cezar George
Dia, La Maya ii place foarte mult sa se joace cu galetusa, chiar si in casa. Aduna in ea tot felul :)).
Boti asa m-ai distrat ieri cu plaja si parintii ne pasatori. Aceeasi reactie o am si eu uneori :). CAnd am fost la mare, dupa ce am scos-o pe Maya din apa nu am mai cremuit-o ca plecam imediat, ei si o femeie a venit la noi sa ne zica sa o cremuim :).
Maya adora piscina, apa. Nu credeam ca la baie urla cateodata ca din gura de sarpe. SA nu o mai scot din piscina.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
flo1980 spune:
Dia al meu se joaca cu ale lu' frate'su, nu i-am mai luat...cam de la 1,5 ani incep sa se joace mai serios cu ele, cel putin asa a fost la noi...acum le arunca, le zdrancane...
Spor la reamenajare!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!