Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI
SHINTARO (cu intarziere)
VLAD
DARIA
GABRIELa

Si cum nu am mai lasat de multisor, las si eu azi

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am vazut pozici de la ziua Dariei. Fericitelor, o gramada de mamici si M&M. Am vazut o tona de copii frumosi, l-am vazut si pe Raducu cel cuminte dormind in leganut, si copii sarind pe trabulina si copilasi mai mici ce erau 'aruncati' pe trambulina de sariturile celor mari. Important e ca toti s-au distrat. Gabita, am tot vrut sa zic: cum doarme asa Raducu, mor de dragul lor, dar Victoria nu doarme, dom'le, nici de-i pica ochii-n gura de somn! Mai nou, de vreo 3 saptamani daca nu-i in patul ei (sau in al nostru, adica al ei si al lui mami ei) nu doarme, sta si cate 7-8 ore treaza fara nici o problema, desi merge 3 pasi si cade de oboseala.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

hello fetelor,

Vroiam sa va salut si eu putin, ca nu mai reusesc sa-mi vad capul de treburi. Imi pare rau ca nu reusesc sa mai citesc si eu macar ca pe vremuri, ce sa mai vorbesc de scris:(

Eu am inceput serviciul azi, am avut o zi foarteeeee lungaaaa, parca nu se mai termina, stateam pe ghimpi, dar acasa lucrurile au mers foarte bine, mama s-a descurcat sa o culce pe Olivia fara sa planga, tare m-am bucurat.
daca nu ma vede se pare ca e Ok, nu plange.
Am un coleg tare "prietenos" la servici, a facut el ce a facut si i-a convins pe sefi sa taie internetul ca ce ne trebuie noua internet, noi avem de muncit nu gluma, asa ca si ultima speranta a murit, nu stiu cand o sa mai apuc sa ma pun si eu la curent cu ce mai vorbiti.

Am facut si noi ziua Oliviei asa in familie, i-am facut un tort frumos si chiar am pus-o sa aleaga de pe tava, a luat asa: cardul Visa, mobilul si pixul, deeeeci destul de concludent nu? manca-o-ar mama pe ea.
Promit ca o sa pun si niste poze, macar 2 - 3 sa-mi fac un pic de timp.

In rest super ocupati, nu stiu daca ne mai revenim vreodata, mai ales acum cat tine vara asta de putin aici, suntem apucati sa mergem care incotro si pe unde sa ne mai plimbam ca acusi vine iar zapada peste noi.

va pup pe toate si pe copii si urez tuturor sarbatoritilor de pana acum si care mai urmeaza.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simona, da am fetita de 4 ani! n-aveai de unde sa stii ca e ziua ei!

Socrate, multumim de urari! Mai, da voi in weekend vroiati sa plecati, nu? abia e marti, se poate schimba vremea pana atunci - e bine sa mai schimbati peisajul

Inais, noi pt fundulet folosim o crema cu zinc - ercefuril n-am auzit, n-am folosit.

Desiree, nu cred ca o gurita mica din apa din piscina e grav -- eu ma gandesc mereu la apa de la robinet din Ro (mi se pare tare rea) - ale mele fete mereu mai gusta din ea, cand isi fac baie

magdone, naspa cu colegul "bine.voitor". Reacomodare usoara, si copil cuminte acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, la multi ani pt domnisoara Lara! Mi-a placut mult de ea ca nu e rusinoasa, e curajoasa si indrazneata.

Magda, reacomodare usoara cu serviciul!

Ieri s-a dus Costi cu asta mic la cabinet, ca mai tragea cate o tuse din cand in cand, rar, dar suna urat. Se pare ca mucii s-au acumulat si dus in jos pe trahee. Suntem pe tratament acum. Asa e cu doi copii, cand unul, cand altul are cate ceva.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!
Ne-am trezit si noi, leneshele satului .
Viata grea, frate ! Am fost ieri in parc de la ora 2 pana la 9 - am ajuns sa le facem pe toate in parc , numa de spalat nu ne spalam dar masca cu argila pe fatza facem , culegem chistoace ( - ciuperci ) , ne mai bate alizeu si ne mai dezchilibram si mai cadem in nas, mai mancam, mai ne - ca de , ciclu vietii - ce intra mai si iese , dormim, concertam ...di tatiiii
Cand am ajuns acasa - am cazut latzi, ca deh . Am culcat mandra si apoi ca niste hotzi am inceput sa bagam in noi tone de cireshe. Ca asa-i romantic la noi, ne-am culcat fiecare cu o oala di cirese in brate .
Cum nu-i chip sa mancam cu ea in preajma, asteptam sa adoarma si apoi sarim ca graurii pe cirese .
Dimineata, acum, cand m-am trezit, am zarit victorioasa in fundu' oalei o cireasa ametita ce a scapat Terminatorului ( io ) aseara - bucuroasa am inhatat-o, am clantzanit-o si m-am dus sa-i fac mandrei. Cand i l-am prezentat , am asezonat cu un zambet cald de mama - la care numa ca nu si-a scuipat in san omu' meu de frica ( deh, cupilu' si asa nu ma baga in zeama ) . Eram ca un veritabil - ce paream cu un dinte da, unu ba . Se lipise pe un dintoi coaja de la cireasa si eram ca in imaginile alea cu Ceausescu, care invariabil, castiga o mustata sau dinti innegriti .
Ma duc sa ma clatesc cu o , deschid ochii mai bine si revin sa citesc de ieri ...nu fujitiiii, da?

, o zi buna sa avem!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

First thing first...
Poate asa o scot si io pe Dani nitzel la iveala , ca vad ca iar s-a . Pe Violet nici macar nu stiu sa-i fi vazut vreun post de curand , dar tot ii urez cele bune pt printesa ei, iar Micaela isi respecta printesa - o sarbatoreste 3 zile si 3 nopti .
Oricum pt m&m noastri , de astazi, mari

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatosi Rasfatzel, Gabriela si Daria, sa aveti parte numai de bucurii, viata sa va fie senina, plina de soare si iubire.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

NIatza si LA MULTI ANI la VLAD siDARIA si LARA! sa fiti sanatosi si fericiti, pui dragi

buna ploaie
am dormit neintoarsa. Nicio problema cu nasul sau respiratia!!! e clar, praful ma deranja.

voiams a urez welcome bec la fetili de departe, ca_eric, magdone, mult succes la serviciu (mai, chiart asha romani muncitori nu ai sa gasesti sa zica nu avem nevoie de net)

si ploua. Deci da.

cura mea de slabire a luat o intorsatura ciudata: aseara pe ploaie m-am dus dupa Sworma!!!

hai sa va dau ceva frumos sa viziionati: http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news-mm-items/181935.html?i=0

nu mai stiu ce vreau sa zic.

edit: ieri am fo la ortoped. Mi-a zis sa continui puternic cu masaj, minim 5 min pe zi si sa las fata sa mearga descultza pe pietre, nisip... unde? fac un nisipar undeva? . IOnu am mai facut masaj in ultimu timp....
Iar la medicover ne-am intalnit cu Anutza_maria si Vlad - incercau o colectare de pipilica -facuse febra. Cica e lumea mare

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA multi ani Vlad, Gabriela si un pupic special pentru printesa Daria!! Sa cresteti mari si sanatosi.

Adriana, vroiam sa mergem de maine pana sambata. Evident ploua. , sa mai ziceti ca exagerez....uite proba.

Azi tundem pisica . Am gasit caruciorul, sa vad daca il au la magazinul Titan, ca e mai ieftin o tura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
vreme de 2 lei. si eu aveam papa facuta pt Teo si vroiam sa iesim de dimineata. asta e, data viitoare... Teo inca doarme, se vede ca-i vremea aiurea.
socrate, succes la cumparaturi. sa ne arati si noua caruciorul.
sarbatoritilor zilei, LA MULTI ANI! sa fiti sanatosi si la punga grosi!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput