Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

ca_eric, pai si seara, inainte de culcare cum ii dai lapticul? tot cu cana cu cioc? (sau inca alaptezi? ca nu stiu...)
Pupici.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

ylarida ii dau lapticul cu trainig cup, sunt pt invatat sa bea din canitza. mai incolo sunt canitzle fara maner si cu cioc tare. pot bea lapte sau suc. deocamdata suntem la cele cu cioc moale. nu mai alaptez de la 2 luni....nu am avut..asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana, azi era ziua Larei???La Multi Ani, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti!!!
Ca_eric, lasa mai ca ai alaptat bine pina acum, macar ai scapat de chin cu intarcatul cu forta...mie mi-e groaza. Super planuri de concediu aveti!
Ylari, pupam okisorul, sa treaca repede!
Inais, si la mine functioneaza f bine bepanthenul. F bine!Oricum, sper sa va refaceti repede!! Sa nu fie vreo ceva...nici nu pronunt!
socrate ma bucur ca incet incet iti revii din starea naspa. Poate un pic timp in iarba verde, in natura undeva??
Mda..eu nu mai reusesc mai nimic sa fac. Ma impart toata ziua intre ei..si intre ei...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

[red]Lara, Shintaro Daniel, Alexutza 75!!! sa fiti sanatosi!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hello

mai intru si eu dupa o lunga absenta...azi m-am tuns, in sfarsit, ca eram ca lala...in fine, printre altele, suntem bine, ne-am distrrat la buni la munte, a fost super...

am citit fffff putin din urma

msbb draga mea, bratara o are de la botez, n-a tras niciodata de ea, sau sa o rupa sau ceva. atat doar ca a "papat" toata culoarea de pe capsuna,cireasa si pepene le de pe ea, acum e doar cu formele fructelor, nu mai sunt si colorate...lanticul, l-a primit acum la dezmotzare de la nasi, cu un medalion trifoi cu 4 foi, e destul de lungut, insa i l-am facut mai mic. nu, n-a tras de el, doar l-a pipait putin cu degetele, apoi a pipait bratara a elucidat misterul si gata. il are la gat, n-o incurca, nu trage de el, etc. dar o sa-i comand altul mai dragut, ca ala e model simplu, banal. acum il astept pe al meu, saptamana asta trebuie sa-mi vina.

am vazut pozicile de la dezmotarea Dariei copii, tortul sunt superbi, am vazut printesa mica sarbatorita, am vazut-o pe mara cu buba?!?! dam noi un pupu sa-i treaca

ylari pai cum asa? la voi nu se cantareste aurul? si in functie de cat cantareste sa faca calcul la gram? aici e 100 lei gramul, daca stii de unde sa-l iei chiar 84 lei...aia chiar incerca sa va fraiereasca asa pe fatza??? oricum, sa-i poarte sanatoasa si sa va fie de bine cumparaturile...mai lasa bani pt vacanta

fata mea nu mai face kk la olica o pun, se scoala, nu mai are rabdare sa stea, si apoi cand i pun pampers, merge langa balansoar, ala-i locul ei si face in pampers, din picioare!!! nu stiu ce sa mai fac, asa ma oftic, ca ea facea la olica, fara probleme

sunt pe la pagina 7, am ramas in urma, insa acum am fata de culcat si apoi si eu. ne "vedem " maine dimineata la coffee cand o sa citesc din urma..noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara!
am vazut poze su-per-be de la petrecerea dariei . perfecta petrecere, demential tort
sincer, in seara asta vroiam doar sa citesc, fara sa scriu nimic. dar am vazut ca intreba inais de ercefuryl si da, eu i-am dat. nu mai stiu doza, ca era Teo mai mica, dar i-a facut bine repede... sanatate multa
v-a spus MsBB de picnicul de sambata... bestail, avem niste fete de milioane!!! pun si poze, dupa ce descarc... (mi-e lene acum)
pt MissP, am vazut ca a venit inapoi, dar n-am terminat de citit

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, da, penntru Inais acum, ca mi-a amtit China..ecefurylul asta e antibiotic. A dat si andreeap fetei..
Iulia, sa-ti fie de bine infrumusetarea1

edit - Miss, am citit si eu de-ale concediului vostru, sa va fie de bine! pupici pt daviducul..mai e putin si face anul...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA multi Ani Shintaro Daniel si Lara frumoasa de Adriana!

Deci nu mai plec la munte. LA 12-14 grade si ploaie ca sa stam in camera de la pensiune nu e cazul. Va dati seama sa fiu inchisa cu asta micu fara toate jucariile lui? Pai innebunim.
Asa ca asteptam vremuri mai bune. ERa culmea sa imi iasa mie ceva.
In fine asta e. Nici sa dau banii aiurea.
Am gasit insa caruciorul. Maine ma bag la cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Deci are diaree...sa fie dintii? Sa fie toate alea de le baga in gura!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Macar de-ar functiona si la noi! Victoria azi a baut apa din piscina. S-a aplecat peste margine si a "lins" suprafata apei. Eram langa ea, desigur, da' a apucat sa-i dea o limba.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

CA_eric, daca nu ai vazut inca Niagara, imi permiti o sugestie? Vino in partea canadiana, e o minunatie, macar le vezi pe amandoua perfect. Distractie placuta. Io-s la o ora de Niagara. M-am saturat deja de ea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput