*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multe lunitze frumaose cozanaceilor nascuti in aceasta data .
Noi avem un week-end mai special... este ziua sotului si ne rasfatam.

Sanatate multa cozanaceilor si aveti grija de voi mamiclor. Numai bine.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor, caisele si piersicile sunt alergene? Vreau sa stiu sigur ca din ce-am gasit pe net (numai discutii intre mamici} nu m-a convins.

Monicus La multi ani sotului! Sa fiti fericiti si petrecere frumoasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Corina mersi, habar n-aveam. Radiografie am facut deja una, si n-as mai face in asa timp scurt, de asta cautam eco....

Iza, eu i-am dat lui zibe, si caisa, si piersica, fara urmari, acu, pt Raphael, nu stiu...

Monicus, La Multi Ani soatzei, cu multa-multa sanatate!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi eu i-am dat deodata caise +piersica+ banana+ visine ..asa un coctail blenduit din care jumatate l-am amestecat cu 2 linguri de cereale ...asta se intampla ieri cand zicem ca a avut atata energie .
Anca legat de energie eu la coctailul asta de fructe ma gandeam , astazi i-am dat prima data ficat de pui facut piure cu legume din supa ...mmm ce i-a placut , apoi supa cu legume pasate cu furculita si apoi un pic de iaurtel cu cereale dulci
Monicus La multi ani sotului tau !

ps.sa vedeti cui ii place dusul http://family.webshots.com/photo/2678445660104281140YDMrZz

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Iza, uite aici gasesti info: http://wholesomebabyfood.com/apricotbabyfoodrecipes.html
Eu mereu ma ghidez dupa site-ul asta. e super.

Criss, am vazut pozici cu voi. Ce bine aratai! Si Ariannei ii place f mult la dus. Noi am luat suport care o tine in fund, si asta zic eu ca a ajutat-o sa stea f bine in fund si sa prinda curaj sa se intinda dupa jucarii si sa revina singurica. Tot de la OKbaby e , si tot galben

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ceau,
babyzapi...cica da,pediatru meu mi-a dat o lista de alimente " n inca"...piersica, rosia..fructe de padure..io piersica i-am dat deja ..am simtit io asa ca nu i se intampla nika ...si i-am dat...

criss..scurt scurt...de 2 ore se freaca pe la ochi ca e buimac de somn dar nu adoarme nici sa-i suflu in c...r...asta e...e marait rau de tot...vreau sa vad dintele asta ca nu mai poot...am vazut poze cui paula,e foarte foarte mumoasa...si tu la fel...cred ca am ramas singura cu burta enorma pe aci!in rest is ca inainte, burta ma termina nervos,nu pot sa ma accept asa...nu nu...

monicus...weekend placut ...

fetelor ....cred ca jardelul meu e cam scurtut 66 cm la 6 luni ...mai e acreva asa micut?bre...m-am mirat pe soacra-mea care e mica rau cand eram gravi...si inca ceva...e tare urechiat piticul...am obs ca a inceput de la 3 luni ...iar ma mirasem pe un prieten de familie ...domnul dumbo..of...

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

vai spiridus...iti vine sa-i manci cat sunt de dragalasi!
fetelo imi palc mult filmuletele voastre...olivia ,il am in gand pe david zilnic...am ramas impresionata de la filmuletul ala in care sta in maini si se plimba inainte inapoi...de atunci il pun si io pe ale la gimnastica insa fara prea multe rezultate...e mai lenes....noi le avem ca mama, cu papa...multa papa ,papa toata ziua daca s-ar putea ca tare ne place gi,mnastica cu mandibula...

mirtha, ce are fata?sper ca e bine...multa sanatate , sa treaca repede ...

Mergi la inceput

oceanborn ..hellooou...mama ce gimnast ai..cum e cu caldura la voi?e taare cald si umed la mine...toata ziulica il las la peleul gol...imi face pisu peste tot, nu-i bai..spal..mi mila de el cu pamersul ala la fund pe caldurile astea...plangeeee...byeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ehee, Cherie deja s-a saturat de orizontala Ia uite-l

Stai calma cu urechile si cu inaltimea. Urechile nu mai cresc mult timp dupa care creste doar capul iar inaltimea nu e deloc relevanta la varsta asta. Pupam frumosul

Anca, l-ai ghicit, si eu tot acolo l-am incadrat

Monicus, sotului, distractie placuta

Diana, ne-ai lasat asa in suspans...maine dai de baut Sanatate puilor.

Si eu tot dupa www.wholesomebabyfood.com ma ghidez mereu.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present![/font=Script MT Bold]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oooo, abia acum am vazut-o pe Paula, cat de dulceee e sub dus, nu mai pot de dragul ei.

Isa, i-ai dat pana la urma? Nu cred ca-s asa alergene dar avand in vedere antecedentele, nu stiu ce sa spun.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present![/font=Script MT Bold]

Mergi la inceput