*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Voiam sa intreb daca nu il afecteaza in vreun fel faptul ca se lasa pe picioare, mai ales ca are ceva greutate Otilia, parca tu spuneai ca Ana a mers la 9 luni si ati avut ceva problemute din cauza asta? Sunt cam ingrijorata dar nu vad ce-as putea face ca de cand a descoperit valizele, oriunde l-as pune in casa tot cocotat pe ele ajunge.
Voi cum faceti, ii lasati, or fi oare oscioarele pregatite?

Edit: As fi ipocrita sa spun ca nu ma bucur, pe de o parte, dar pe de alta parte mi-e sincer teama ca e un pic cam devreme, sa nu-l marcheze pt toata viata, as prefera sa stea cuminte sa se intareasca oasele ca este timp si de ridicat in picioare, dar nu stiu ce pot face ca daca nu-s valizele, e masa de la TV, canapeaua...

Noapte buna

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present![/font=Script MT Bold]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia ce dulceata mica ai tu acolo! Mor de dragul lui ce frumos si-a tras el piciorusele sa ajunga sus.
Asa un speedy am si eu de vreo saptamana! De cand s-a ridicat prima data in picioare la el in patut, numai asta face non-stop cand e pus acolo treaz.. Mai nou, se ridica pe ce apuca...la noi in pat, tinandu-se de perete, se ridica pe noi..pe orice se poare sprijini.
Nu-l punem sa mearga tinut d emanute....dar ce ar mai vrea..
Ah,...si faza tare, ca si la David.....cum incerc sa-l schimb si-i scot pampersii...fuge! O ia repede de-a busilea ranzand cand strig dupa el ca pun mana pe el! E de coma..rad cu el de mor de burta!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Voiam sa intreb daca nu il afecteaza in vreun fel faptul ca se lasa pe picioare, mai ales ca are ceva greutate Otilia, parca tu spuneai ca Ana a mers la 9 luni si ati avut ceva problemute din cauza asta? Sunt cam ingrijorata dar nu vad ce-as putea face ca de cand a descoperit valizele, oriunde l-as pune in casa tot cocotat pe ele ajunge.
Voi cum faceti, ii lasati, or fi oare oscioarele pregatite?

Noapte buna

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present![/font=Script MT Bold]

eu il las sa faca ce simte el sa faca.ei stiu mai bine decat noi cand sant pregatiti pentru orice.nu-s de acord cu parintii care grabesc copii.sa-i puna in fund/sa-i ridice in picioare,cand ei nu dau semne.si Raducu meu se ridica singur in picioare

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Amalia,
chiar la tine ma gandeam.stiu ca de obicei Raducu il urmeaza pe Luca.ba la somn,ba la mancat,ba la progrese.ce facea Luca,urma sa faca si Raducu.acum in timp ce-i scriam Oliviei,mi-am zis "daca Raducu e ridica de 4 zile,Luca trebuie sa se fi ridicat deja de vreo sapt" si-am nimerit-o.nu se dezmint,picii astia scumpi

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

anca_27,babyzapi, criss703, cherieactiv si Olivia26multumim frumos de urari.

Am vazut pozici ff frumoae draga mamica criss.. superbe.
Olivia26 am vazut un cozanacel tare jucaus si curajos sa le faca pe toate si uite incet vrea si sa mearga... bravo lui.
cherieactiv tsai linistita cu inaltimea.. sanatos sa fie si sa va bucure viata cu multe bucurii.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Fetelor, caisele si piersicile sunt alergene? Vreau sa stiu sigur ca din ce-am gasit pe net (numai discutii intre mamici} nu m-a convins.

Monicus La multi ani sotului! Sa fiti fericiti si petrecere frumoasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Gooo, Luca Gooo, Raducu

Daca ati sti cat m-ati linistit, fetelor, inseamna ca e normal M-am uitat undeva si scria ca pe la sfarsitul lunii a zecea se ridica in mod normal, de aia imi faceam griji. Stiu ca Thomas the menace, de exemplu, se ridica de la 6 luni dar el e mai slabut, nu cara peste 9 kile

Ami, si eu mor de ras cand ma intorc sa iau pampersul si nu mai am cui il pune Eu il schimb direct pe covor si pleaca imediat ca e pe teritoriul lui.

Danduselule, nici eu nu sunt deloc de acord cu fortatul, poti nenoroci copilul si nici nu cred ca face ceva mai repede doar ca-l pune cineva, ba poate chiar il faci nici sa nu mai vrea...la noi s-a intamplat invers...de frica SIDS cateva zile il tot intorceam la loc cand dadea sa se rostogoleasca, nu voiam sa afle ca poate, stiu, dusa cu pluta de parca puteam sa-l opresc la nesfarsit... In rest, l-am lasat efectiv liber sa faca ce vrea si poate, oricum daca ii urmaresti, vezi exact cand sunt pregatiti...doar ca nu stiam daca il tin balamalele

Edit: Amalia, sa stii ca Luca e mai fortos, al meu nu reuseste sa se ridice la el in patut, tot tarc, decat in genunchi; nici noi nu-l tinem de manute sa mearga, mi se parea mult prea mic si fragil...cand au crescut asa repedeee

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Of, fetelor, sper sa nu enervez ca tot pun filmulete cu odrasla...imaginati-va ca acum ceva timp credeam ca poate n-o sa avem niciodata un bebe si acum e cu noi, e puiul nostru, cine sa ma inteleaga cel mai bine daca nu voi, care traiti aceeasi minune...

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

La multi ani, Diana

Daria de Ireen
Andreea de Madutza
Tudor de VonHelen

Sa fiti sanatosi!

Noapte linistita.

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Olivia , ce figura esti cum sa ne suparam , pai de aia intram aici pe forum ...bine eu sunt si putin subiectiva , mai da ce pe ritm/muzica se ridica el fortosul
Cherie si Paula tot 66 cm avea la 6 luni si era ok in grafic cu inaltimea (cautasem atunci pe net informatii..grafice ) ea cu kg. sta prost dar recupereaza ea incet-incet no ca nu-i graba
Bravegirl bine ca ai zis de scaun ...avem si noi unul de pus in vana dar sta sus pe dulap de cand l-am primit .

ps.La multi ani Diana21 , multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi !
la toti cozonaceii nascuti in zi de 21

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita!

Daria, Andreea, Tudor Andrei, Yasmine Olivia!

Olivia, linisteste-te, nu ai ce sa-i faci. Tocmai asta ziceam ca daca se ridica si merge nu-l poti tine legat. Si daca se curbeaza picioarele, pana vine primavara isi revin.

Am vazut si eu azi doua surori gemene vesele si pe voinicii din Italia, doi blonduti scumpi.

Cherie, bine ca ni l-ai aratat, uite asa faceam la Ale , ce mutrite face el.

Fug sa citesc ce ati scris azi, adica ieri.
Azi cred ca-i cea mai lunga zi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput