*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Olivia Babyzapi , multumim de complimente , cu atat mai mult ca vin de la 2 fete faine cu 2 baieti asemenea

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ola la toata lumea ! Nu am mai intrat iar o perioada din cauza de pitici bolnaviori, pe rand , (au avut o bronsita sau ce-o fi fost, cu tuse nasola mai bine de doua saptamani fiecare) si din cauza de laptop virusat.
O sa intru mai incolo sa va pove despre pitic (nu prea mai papa in ultima vreme, inca nu avem dinti, etc.), acum ma duc sa citesc din urma.
Mirtha, ce probleme aveti? Nu stiu unde ai scris, sper sa gasesc.
Andy08, am auzit ca si voi aveti problemute :(

Va pup pe toate! Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Lauramiron - La multi ani!, cu intarziere... Sa folosesti sanatoasa telefonul!

Alexandra are 3 dinti, a iesit si cel de sus weekendul trecut. Cu un pic de disconfort chiar in ziua in care a iesit, i-a spart efectiv gingia si o cam durea. Acum astept perechea.

Mai nou, tot la 3-4 nopti se trezeste pe la 1:30-2:00, baga un 60ml lapte si se culca la loc. Nu stiu de ce, poate ii este sete? Daca i-am dat apa in loc de lapte nu s-a culcat la loc, pana nu a primit laptele. Nu e chestie de dragaleala, ca nu o iau in brate, ii dau biberonul direct in pat, si ei oricum nu-i mai place demult pape la cineva in brate. Si treaba asta nu se intampla in fiecare noapte, ciudat, nu prea stiu cum sa-mi explic.
In restul noptilor doarme ca pana acum, 22-5:30/6:00.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Nu zicea ca pleaca in vacanta cu tot familionul?

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Alraaaaaaa, unde esti ca n-ai mai dat pe la noi de cateva zile. Sper ca sunteti bine toata trupa

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Va pupam pentru urarile minunate!!!
Am facut si noi vaccinul azi fara urmari, Alexia zice apa papa mama...dintisori in ca nu...Valentina o tine pe a ei cu ghe ghi iiiiiiii ieeeeee...Sunt asa fericita ca are mama fete mari, recunosc ca sunt un pic obosita ca nah toate le facem la comun doar nani pe rand in rest papa aman2, se joaca aman2, plang aman2, se vede ca se iubesc sunt destul de apropiate inca de pe acum sau poate sunt eu subiectiva...
Eh haideti ca nu mai aiurez ca e tarziu si ma bag si eu la nani...va pupam si cand am timp pun pozici noi ca am da timp nu prea am...

http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

Ceau gagici,

iar am chiulit...va citesc din cand in cand,efectiv nu imi gasesc timp sa stau in fata calc pt ca baietelul meu al cuminte s-a transorfat intr-un mic tiran...se trezste de cateva ori noaptea ,dimi la 7 de toot,mai reusesc cateodata sa il ametesc in patut pana la 8.30..toata ziua e maraiit si plangacios,de rasfatat ce e!ca nu-l doare nimica, stiu io...

nu am citit deecat din cap asta cate ceva...vazut poze cu domn balacila...m-ai uimit eli ce baiat mare ai!!

am pus si io dupa 6 luni cateva poze in contul comun...(ceau criss)

ma duc sa calc...asta e soarta mea....

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Cherie draga asa scurt? da chiar ce calci asa de mult ? sunt haine si lenjerii de pat sifonabile eu stiu f. bine .Cu trezitul noaptea uuuff e cam urat noi nu avem probleme de astea dar azi noapte s-a trezit de vre-o 3 ori ..dadea din maini si din picioare si radea parca bause prigat activ (stiti voi reclama) si noua ne era un sooomn
O zi frumoasa mamici si pitici

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Iar e weekend, va dezmatati pe la piscine iar? Noi stam cu limbile scoase la 9 din 9 si visam la AC...
Eli, ce baietan vazui eu acolo, ptiu sa nu-l deochi, apai scumpa mea, te-ai muls cu ravna se vede, ca a crescut ca fat-frumos din poveste, Criss, ce-mi place de voi la piscina, si si cu ochelari, .
Olivia, cred ca noi ne incadram undeva la `aventurier` si `bebelus de lume`, ceva-mi spune ca si voi la fel. Cu constipatia stam bine, multzam de intrebare, adica e tot acolo, cam la 2 zile si cu scremete, tot scoatem si adaugam la papitza, acum mai greu ca nu mai vrea fructe, sau i s-a acrit de la atatea pere, piersici...tot cu p. Azi o sa incerc si altele, ca chiar nu le mai vrea pe astea. In schimb rade legumele. Numai fara telina. Si fasolea verde merge, si brocoli, si cartof dulce, dovlecel, si galbenus de ou am bagat - Criss ma faci sa rad cu energia - noi am patit la fel dupa galbenusul de ou, ne-ntrebam oare are duracell? Morcovul l-am scos, merge si patrunjelul, praz si spanac n-am gasit pe-aproape, sper sa `achizitionez` zilele astea. Mai ziceti si voi ce mai papa bebeii... simt iar ca sunt in pana. Mai papam si branzica adaugata la orice. Oare pot baga iaurt avand in ved ca papam de vreo luna? Am mai intrebat o data....
Bertha, vazut-ai ca merge? Haide Sclifosel mic, sa-ti schimbam alintul in Papacila!
Diana, bun revenit!
Camelia, bucura-te ca se trez doar o data pe noapte, esti fericita! Noi, de 4-5 ori de cand cu orteza, uneori pe la 2-3 nu mai suport si i-o dau jos ca oricum doarme cracanila.
Am aflat cu dezamagire ieri, tragand sfori prin spit judetean, ca-n Mures nu face nimeni eco de sold la copii. Numai la Cj cel mai aproape. Acu astept ca sapt viit sa reusim sa intram la un alt medic.
Alra, asa am retinut si eu ca se destrabaleaza pe undeva, in vacanta.
Pusici si spor!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Astazi am fost la piscina.
Sara s-a descurcat super, nu a plans deloc, a fost f sociabila si a facut toate exercitiile cu mine si intructorii.A adormit in masina, acasa s-a trezit, a papat fructele, ne-am mai jucat si doarme de la 13:30...nu da semne ca se trezeste.Cand se trezeste tre sa papam supita Data viitoare ii dau sa pape fructele la piscina, ca sa doarma acasa si apoi supita mai devreme.
Revin...merg sa citesc din urma.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, e prea tarziu acum pt eco sold. Eco sold se face pana la maxim 6 luni, dupa care e irelevanta. Trebuie facuta radiografie. Stiu asta SIGUR pt ca si noi am facut eco sold si abdominala si apoi am repetat doar abdominala, pt ca aveam peste 6 luni.
Noi am fost la SPA...e super
A...si eu inca dorm cu patura si geamul inchis, ca altfel inghet. Azi au fost doar 25 de grade. Peste juma de ora plecam la plaja.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput