*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Criss,merci mult.Eu ma refeream la masa de pranz,dar daca am scris ca naiba...Plangea Rares si...Supa de legume vroiam sa spun,nu suc

Incerc sa-i dau acum,sa vad daca am noroc sa-i placa.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ami, Eli, bertha va multumesc mult, multi ani fericiti si plini de iubire si voua!

Hera, sanatate multa scumpei Lorena

Manumanu, pupam gemeneii frumosi si lungani!

Criss, ce gagici faineee, sunteti surori, asa-i?

Eu i-am luat iaurt bio cu 2,5% grasime ca numai asa am gasit, oare e ok sau tb mai gras...inca nu i-am dat, ma gandesc sa-i dau diseara.

Chiar asa, Flori, un pic mai incolo ii poti da Piscotelului iaurt seara.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present![/font=Script MT Bold]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

POZE NOI AICI...numai am stare
http://good-times.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=24

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Valentina si Alexia de Andutza
Narcisa de Justme25

Rares de Mada
Radu de Sorvint

Sa fiti sanatosi si papaciosi!

Bravooo, Sclifosel Ia sa vezi tu, Bertha, ca in curand nu mai faci fata cu gatitul

Eli, ce frumooos si mare e Dimitrie, zici ca are cel putin un an...si merge deja in picioare, al meu abia acum se ridica in picioare, se prinde de tot ce apuca. Mi-ai dat de lucru cu site-ul ala, fff interesant

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present![/font=Script MT Bold]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Manumanu avem copilasi cu silueta ...atata timp ca continua sa creasca nu are importanta cu cat, Au si ei ritmul lor. Felicitari gemenasilor vorbareti
Eliza ce baietel frumoooos am vazut in poze ... frumos frumos si imi place ca face "mutrite" .Tre sa mai fac o fetita neaparat .
Criss 2 gagicutze topmodel . Esti foarte finuta si frumoasa si Paula Sofia iti seamana. Va dulce pe amandoua

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

elilov multumim pentru artcole...am avut ce citii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

POZE NOI AICI...numai am stare
http://good-times.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=24

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

super bebe! sa creasca si mai mare si mai nastrusnic!

Mergi la inceput

La multi ani, cat mai mult noroc si sanatate pentru : Valentina si Alexia,Narcisa,Rares, Radu.

Mergi la inceput

Ce tip de bebelus aveti...

Cumintelul - tacut, calm, doarme bine, mananca bine, daca plange, ii spui ceva si tace. Mai tarziu nu isi va asuma riscuri, poate fi mai lent in achizitii fata de ceilalti, dar nu te ingrijora. Incurajeaza copilul sa isi dezvolte corect abilitatile fizice.

Aventurierul - in miscare de dimineata pana seara, doarme putin ziua, e marait cand e obosit, vrea sa faca mereu ceva. Este precoce in mers. Nu ii pune interdictii: lasa-l sa exploreze in voie mediul, dar ai grija sa fie in siguranta.

Bebelusul „de lume“ - atrage ca un magnet oamenii in jurul lui prin zambete largi, chiote si priviri languroase. Detesta sa stea singur. Obisnuieste-l sa se simta bine si sa se joace singurel cu jucarii adecvate.

Bombanici - face numai ce vrea, nu vrea la nani, plange degeaba. Lucrurile se amelioreaza cand va vorbi, dar pregateste-te pentru „multa personalitate“. Asigura o rutina zilnica stricta si evita suprastimularea.

Lipiciosul
- vrea doar in brate, mananca in brate, nu te scapa din ochi, nu ii plac strainii. Solutie: invata-l sa stea si cu alte persoane (bona, bunica).

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Alraaaaaaa, unde esti ca n-ai mai dat pe la noi de cateva zile. Sper ca sunteti bine toata trupa

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput