*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anca ma bucur ca ti-am dat idee si-i place la Sara la dus
Babyzapy Rafaelul cel curios si de bucurie a sarit si Paula in cap azi pe covor , s-a scurs pur si simplu pe langa mine de pe canapea , am reusit de-am prins-o de un picior dar ajunsese cu capul jos
Eu am fost ieri la control (trebuia la 6 luni daar daca nu ma durea burta si spatele nu mergeam nici acum )si am o raceala pt. care i-au antibiotice Dalacin si supozitoare Movalis si ovule Lomexin mai nasol ca pe toate scrie ca nu se administreaza in timpul alaptarii insa ginecologul meu a zis ca pot , inca o alaptez dar asa cu inima stransa dupa ce am citit prospectul .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, pt. Raphael, bine ca nu a patit nimic.
Mirtha, ma bucur ca nu e dermatita la Eva.
Mav, Sebi o sa faca ravagii printre fete

A venit tati cu 2 borcanele, unul cu pui, morcov si cartof si unul cu legume si vitel...sper ca din 2 sa-i placa unul.
Acum mi-am dat seama ca noi plecam in concediu in ultima saptamana din august...o sa aibe Sara aproape 9 luni...oare ne dau dintisorii pana atunci?Oricum ma inarmez cu tot felul de medicamente si geluri...chiar ce fel de geluri folositi pt. gingii?Sper doar sa nu se chinuie cand o sa apara dintisorii...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Criss multa sanatate iubita !
Incearca si cu remedii naturiste si poate reusesti sa "goagalesti" putin dupa coompusi celor doua medicamente. Sa vezi cam de ce nu ar fi compatibili cu alaptarea. Oricum daca ginecul confirma ca e ok inseamna ca trec in lapte in cantitati nesemnificative. Parerea moi !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”
(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,
Surad numai acei care suspina,
Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,
De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.

Si daca singur rana nu-ti legai,
Cu mana ta, n-ai unge rani straine.
N-ai jindui dupa un colt de rai,
De n-ai purta un strop de iad in tine.

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.

(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, voi nu spalati bebeii pe fata dupa fiecare masa?Eu asa fac, o spal cu apa si gel Mustela...dar am inteles ca nu e bine?!?Si ce ar trebui sa facem, daca se mozolesc?Sunt servetele umede speciale pt. fata?Dar nu si alea usuca pielea?

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ramo borcan cu vitel si legume a mancat si Paula si a avut succes desi era recomandat de la 8 luni (fiind macinat mai mare ), cu spalatul pe fata nu ne prea omoram decat dimineata cu ser fiziologic si daca facem baita sau dus (mai mult dus in ultimul timp) , dupa masa decat pe gurita o sterg cu servetel uscat , sunt unele servetele umede si pt. sers pe fata ..este semn pe pachet .
Mirtha multumesc deja ma simt mai bine , tre sa caut si pe net dupa substante ai dreptate sa-mi fac o parere

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ramo, dar servetelele umede se pot folosi si pt fata, asta probabil daca nu sunt probleme cu pielea..
dupa ce-a papat mergem in baie la chiuveta unde il spal pe fata ,pe gat si pe manute cu apa din abundenta. ii place la nebunie.
la inceput a fost nevoie chiar de dus, si acum, in zilele in care e foarte cald, dupa papat ne mai racorim putin sub dus, chiar daca seara facem baita.
apropo de baita, o perioada am mutat-o dimineata pt ca il agita atat de tare incat reusea sa mai adoarma numai dupa cateva ore, acum e din nou seara si asa ramane!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nu , Ramo. Nu am spus nicidecum ca nu e bine sa nu o speli dupa ce maninca si nici ca face rau spalatul.
La fel ca Oceanborn procedez si eu si asa am procedat pina acum : o pun la baie sa se balaceasca si pe fata si pe gat si pe maini.
Dar sunt tipuri si tipuri de ten : grase , uscate , mixte etc. Unele au nevoie de hidratare dupa sapalari intensive (ca spalarea de 3-4 ori pe zi pe fata nu se poate numi altfel decat intensiva) altele nu. La noi se pare ca e nevoie de hidratare. Ca de mozolit este exclus sa o pot controla de asa maniera incat sa nu ajunga pe toata fata , inclusiv prin gene.
Cu servetele nu ma pricep , nu folosesc .

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, voi nu spalati bebeii pe fata dupa fiecare masa?Eu asa fac, o spal cu apa si gel Mustela...dar am inteles ca nu e bine?!?Si ce ar trebui sa facem, daca se mozolesc?Sunt servetele umede speciale pt. fata?Dar nu si alea usuca pielea?

02.12.2008

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fete
anca pe 29 am examenul sala mai exact..neste emotii..mama lor de infractiuni si contraventii nu pot sa le invat ..sper sa iau
mirtha va pupam ehe balaciosul cum prinde vreo fata cum o pupa..frate....
spiridushule pe mine nu m-au vizitat rusii...inca alaptez
diamisha am vazut pozele sunt frumoase..ai o coafura bestiala in unele poze...si printesa adorabila
olivia ce dulce e david
simona bine ai revenit ..frumos fotbalistul
cherie e drag tare ale...iar urechile zau de sunt mari
fiumiu mama..babva...ma cearta ca nu il bag in seama

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Sa va zic...
Vine mofturosul de afara (l-a plimbat soacra-mea), se uita pe masa si incepe sa chitaie - aici de, mai dezordine si incepem sa ii dam obiecte - interfon - nu, mouse - nu etc, pana la urma ce vrea baiatul meu????? Borcanelul cu legume!!!!! E prima data cand cere mancare! A papat tot si repede - ce daca la urma a mai vomitat cateva lingurite. Mai intru sa ma mai vait de el, ca asa poate se rusineaza si se face baiat cuminte!!! Hai sa o incerc si pe asta - nu doarme noaptea, se trezeste prea des

Mergi la inceput