*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Suntem somnoroase de la vreme...
Nu am gaze, se lucreaza in zona.Bine ca am avut un borcanel cu fructe si cereale...ca n-as fi vrut sa-i dau fructe simple, fara branzica.L-am sunat pe sot sa-mi cumpere borcanel pt. pranz...sper sa-i placa, daca nu, papa laptic.
Nici Sara nu are dintisori.Bea apa sau ceai cam 250 ml pe zi.Apa, de 2 zile o bea din canuta si azi a si pus manutele s-o tina ea.E scumpica rau, gangureste intruna si eu nu ma satur s-o pupacesc...cred ca o sa fie foarte alintata.Ma duc s-o bag la somn, ca se trage de urechiusa si de par...astea sunt semnele de somnic.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mav, era sa fiu nasha, ha?

Alra, sa va fie de bine concediul, ma bucur ca a fost frumos. Sanatate multa.

Corina, ne-am baga si noi la asa partida dar mi-e ca are prea multe gagici si-apoi nu le mai poate iubi cum trebuie si-l lasa toate (dar o amanta asa frumoasa nu strica, shhht sa nu afle nimeni)

Spiridusule

Si noi tot cu gingia cheala dar desi nici eu nu tin neaparat sa ma capseze as vrea sa iasa mai repede ca tare il mai doare gingiuta si plange mereu, uf Dandu, la voi mai e chestia aia care credeai ca-i dinte pe gingie ca la noi e tot acolo nu a trecut.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Eu parca incep sa-mi revin cat de cat, parca am mai iesit din butoi, cred ca pt ca e vremea insorita si calda, gata cu ploile, hiuu, alea ma termina pe mine. Ieri am dat o raita prin mall ca-s reduceri, nu-s eu asa innebunita ca nu prea am rabdare dar mi-a facut bine, mi-am luat niste lenjerie intima supeeer, asta pt ca nu ocupa prea mult loc in bagaj
In rest, am tot felul de temeri, ieri am scapat o bucata de banana pe jos si era sa alunec sa-mi rup capul si asa m-am speriat, ma gandeam ce se intampla cu Dav daca patesc ceva ca pana vine tati la 9, 10 noaptea...

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Otilia, n-am crezut ca ar fi interesat pe vreuna dintre voi... d-asta n-am scris aci... Da' uite, dau copy/paste....

" salutare!
iar n-am mai intrat de ceva vreme, caci n-am mai avut timp pt asta...
saptamana ce a trecut, am avut-o si pe nepotica mea (7ani) la noi, cica "in tabara"
intr-o seara, scumpii nostri verisori se inchisesera in dormitor la sebi si... se jucau de-a... pupatul pe burta (adik el o pupa pe ea!). din discutiile purtate ulterior, a reiesit ca n-au vazut nicaieri asa ceva, ci si-au dat ei singuri seama ca le face placere... iar... sebi... avea steguletul ridicat...
au sarit cat colo cand a deschis sotul meu usa, iar cand i-am intrebat ce faceau... sebi se uita pe sub gene la ea... si mustacea: "nu-i spune!!!" (plus ca declara ca e indragostit de ea!)
e clar ca de la varsta asta isi descopera in mod "constient" sexualitatea.... e normal.
nu credeam altceva mai mult... dar nici n-as fi vrut sa fie impinsi de curiozitate intr-o situatie pe care sa n-o putem gestiona (noi si ei)...
si jur ca pe noi e imposibil sa ne fi surprins intr-o situatie intima!
evident ca din momentul respectiv i-am separat... nu vor mai dormi vreodata impreuna si nici nu mai au voie sa se joace cu usa inchisa la camera...
nu ma asteptam ca momentul acesta sa vina asa curand!"

Steliana, daca ai timp, printre liste, pune mana pe telefon si suna-ma! Iti alung eu gandurile negre! ...Tu esti doar... obosita... Viata e frumoasa! Ai muuuuuuuuulte motive sa fii fericita! (Mi-ai observat noua semnatura, da?)

Olivia, credeam ca vrei sa fii soacra mare, nu nasa, mai, comanda era de fetita, nu?! Da' acum daca iti faci probleme ca are prea multe gagici... nu ma mai bag....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Spiridush, eu iti multumesc pentru sfaturi 1000! Reluarea diversificarii chiar am practicat-o pe vremea cand inca mai bea putin lapte. Cate un ochi am mai tras si eu pe la voi sa vad ce faceti, chiar daca nu am dat semne de viata... Bucura-te de vacanta Abia astept sa plec si eu Am cautat in urma si am vazut si eu 2 spiridushi mortali Mie cred ca mi-ar trece orice depresie cand as vedea asa ceva...

Ocean, stiu si de Thomas cu lingurita lui... aplicam si asa ceva... drept urmare am modificat ora de baita seara...

Dar stiti ce imi ridica mie moralul? (in afara de faptul ca am doi pui frumosi si sanatosi, asta se subintelege) Ei bine, cu Radu a fost si mai rau... daca poti sa ii bagi copilului cu forta o lingurita de mancare in gura, sub nici o forma nu ai ce sa ii faci ca sa si inghita

Mav, am vazut si albastreaua ta, e mortaaal

Alra, de unde scoti tu destinatiile astea de vacanta? ca vreau si eu. Pupici multi la fetitele dolofane...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

Olivia, credeam ca vrei sa fii soacra mare, nu nasa, mai, comanda era de fetita, nu?! Da' acum daca iti faci probleme ca are prea multe gagici... nu ma mai bag....

Shhhhhttttt

M-ai dat gata cu intamplarea cu Sebi, e barbatel in toata regula de-acum...

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

un adevarat barbatel de 5 ani jumate!

simona merci! eu n-am apucat sa vad poze... sper sa prind un moment liber mai tarziu......

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus pt. incurajari
Simona ma bucur ca ai mai scris despre voi , se pare ca nazdravanul tau e la fel de aprig ca si in timpul sarcinii
Arla asteptam poze cu voi in actiune , locatia am vazut ca-i super cu o gramada de facilitati pt. pici
Diana si noi tot stirbi dar eu chiar sper sa ii iasa abia peste o luna (dupa ce venim din Italia )...adica pe la 8 luni
Spiridus concediu placut , unde plecati / parca mergeati cu avionul?
Mav deja ai baiat mare , fain filmuletul si bancul

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !

Eu sunt pe aici prin casa , ma simt ff. obosita cu o senzatie putenica de lesineala .Adica as zace asa toata ziua. Nu stiu de ce , probabil ma resimt dupa aboseala din primele luni , dupa tratamentul de la urechi - care inca mai fac probleme. Momentan nu dibuiesc cauza. Am fost pe la bunici , a fost tare bine apoi alergatura dupa costumatii de vacanta ...ce sa mai un iures.

Aproape in ficare zi trebuie sa ies pentru cite ceva iar caldura asta ma doaboara pe linga faptul ca nu ma simt in apelel mele. Am avut si o zi fara apa de fapt cam o zi jumatate : explicatia repara sistemul de tevi si se pare ca vor fi intreruperi constante. Saptamana asta via Slatina la curte , la gratar.

Da , multumesc de intrebari suntem ok si cu bubitele si cu mincarea.

Bubitele se pare ca erau exclusiv de la transpiratie in combinatie cu o serie de factori "ajutatori" : mozolealala de la mincare , praful de la diverse obiecte mai ales de pe afara etc. Acum are obrajul relativ curat .Am mai fost la inca un pediatru care ne-a recomandat ca seara dupa baie sa o hidratam cu lapte Atoderm si in apa de baie sa punem tarate infuzate.Ni s-a explicat ca daca o spal dupa fiecare masa (si nu prea am cum sa nu o spal , ca se umple pina la gene de mincare) pielea se usuca si apoi uscaciunea la care se adauga transpiratia si murdariciunea uzuala de la jucarele nu fac tocmai casa buna : usuca piela , care in cazul lor este si foarte sensibila. Infuzia de taratze si Atodermul functioneaza din plin .Ca sa elimn insa orice dubiu zilele astea merg la un cabinet privat dermato. Trebui sa ajung si la pritena mea sa o tund - are masina...Iara alergam.... Pun pozuci cu obrajorii cind se trezeste.

Oricum nu m-as fi mirat sa fie dermatita atopica , nu ar fi fost nicio mare surpriza , pt. ca sotul meu se lupta de ani multi cu ea si cum aceasta afectiune este ereditara..... Sotul face 3 luni tratament - dermatoaloaga la care merge ii prescrie o solutie care se prepara la farmaciile cu laborator propriu- e ok sa zicem 1 luna , dupa care revine. Pe fond de stres ni s-a explicat.

Cu mincarea stam relativ bine : avem 2 mese de legume la interval de cca.4-5 ore si una de cereale +/- iaurt seara. Fructe numai la masa de prinz si numai dupa legume , daca mai vrea.Daca nu mai vrea fructe dupa legumele de la prinz: sanatate si virtute !!! Data aviatoare ! Am avut si zile in care spre exemplu la prinz nu a acceptat decit 3 lingurite. Am lasat-o in ale ei si apoi la masa urmatoare a acceptat mai mult : 6 lingurite.
O perioada destul de mare intentionez sa merg in ritmul asta legume , legume + fructe , cereale cu sau fara iaurt seara. Nu insist de niciun fel pe cantitate dar manica "volunta si fara nciun fel de trucuri" undeva la 190 - 200 g legume. Uneori ii mai raman in bol cca.5-6 lingurite alteori cum a fost astazi 1 lingurita Si pe aia nu a mai vrut-o . Oricum sunt multumita comparativ cu zilele in care minca doar 3-6 lingurite. Cel mai bine am osrvat ca manica cu tpata lumea la masa. Nu-i mai trebuie nimic , nimic , nimic. Se uita in gurile tutror si deschide pliscul.

Diana ca si fetele as fi foarte reticenta la vitamine. Bine nu sunt tocmai cel potrivit om sa in a da sfaturi despre pastiloaie dar as incerca sa mai las lucrurile o perioada fara sa administrarea vitaminelor. Axeaza-te pe mincare sa zicem 2-3 luni (daca te lasa sufletul , stiu ca este foarte frustrant) ma rog , cit e posibil si din mincare. Ati facut si ceva analize ? Macar cele care pot doza anumite minerale si vitamine ?

Iza pupam Raphel si obrajorul lui cazacois. Observ ca bebii nostri sunt extrem de activi pe toate planurile. Stiu cum e sa lasi de pe azi pe mine problema cu sanul.....Mai de frica , mai de oboseala , mai ca vine si perioada in care nu se mai simte durerea asa ascutit. dar eu sunt decisa. Pina la concediu fac macar o eco si daca mai au markeri , fac si un test marker.

Olivia am vazut "videoclipul" cu geamantanul mai !! E fortos..., fortos.

Simona am vazut si fotbalistul in devenire!

Diamisha imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta aceea urita cu vomitatul in jet. Posibil ca Sonia sa nu tolereze acest fruct : fie din cauza gustului , fie din cauza texturii. Eva il accepta eu ...de niciun fel in niciun fel de combinatie. Am senzatie de voma instantaneu .Nu e nevoie decat sa gust , un varf de lingurita si deja ma ingalbenesc. E posibil sa fie de vina , ma gandesc , si textura . Unori am constatat ca daca micare este pastoasa - lipicioasa Eva are tendinta de a se inneca iar senzatia este insotita si de o mimica similara vomatului. In general micarea la borcanele din comert , daca nu o incalzesc , poate fi usor omogenizata . Sau la mincarea gatita am observat ca cele mai multe probleme le genereaza cartoful. Cu cit e mai putin "cleios" bolul alimentar cu atit e mai lejer acceptat - aici ar cam fi problema de textura. Sanatate !

Otilia am vazut ca si la voi merge spre bine problema mincarii. Toate pinzele sus ! Am vazut si video cu Elisa. Mai m-a dat gata filmuletul in care doarme si mimeaza suptul .

Eli mutu" pentru articole , cele ref. la dermatita atopica. Rontaisem deja ce aveam prin casa , plus "goagalit" dar mi-au prins bine : au confirmat cam ceea ce se spunea peste tot : boala de piele cu transmisiune ereditara (derma piele , atopic - ereditar).Nu se cunosc cauzele declansarii , nu se cunoaste tratament , nu exista o varsta anume la care sa se declaseze . Restul supozitii .Singurul lucru care s-a constat este faptul ca excluderea anumitor alimente ajuta la vindecarea eczemelor..Voi ce mai faceti ? Balacescu cum mai este ? Ceva nou la orizont ? Vreo gagicutza ceva ?

Imi cer scuze daca nu vam raspuns tuturor dar zilele astea citesc forumul chiar pe sarite. Da" pe sarite rau , rau. Sunt mai tot timpul pe fugaaaa....Cred ca stiti senzatia... Vreu sa vad pozeee...sper sa ajung sa le vad si eu ...ca tot vorbiti de ele si m-ati facut tare curioasa....Si ca nu mai vorbesc ca ma delectez : rad de una singura prin fata PC-ului.

PS. Am facut comanda la Quelle pt. mai multe articole de concediu printre care si pentru un costum de baie - Explorer , cod CB1000428. Sa imi tineti pumnii sa stea acceptabil ca altfel ...costum intreg scrie pe mine.

Va pup si incerc sa mai intru , sa mai citrtesc , sa mai dau si eu o min de ajutor. Tare imi pare rau ca sunt asa "fugarita " !!! Sper sa se dimiuneze treptat - treptat senzatia asta...

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”
(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,
Surad numai acei care suspina,
Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,
De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.

Si daca singur rana nu-ti legai,
Cu mana ta, n-ai unge rani straine.
N-ai jindui dupa un colt de rai,
De n-ai purta un strop de iad in tine.

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.

(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Stiam eu ca mai trebuia sa mai raspund cuiva....Ma inteapa si pe mine rau creierul si inca eu nu am decit una mica si stirba pe el.
Nu , nici la mine rushii...
In rest , starea de spirit muuulllltttt asemnatoare. De fapt...cam identica ce s-o mai dau dupa prun. Deocamdata nu gasasesc decit solutii temporare -minciunele - cum le spun si astept sa treaca de la sine. In ultima vreme au inceput sa ma irite si "minciunelele" . Ca stiu ca doar ma amagesc.

Hai ca poate ne mai revenim in concediu....

Mav barbatu-meu te-ar contrazice la greu in bancul ala : cica sunt cam scorpioasa. Da" io nu recunosc. Sunt neosa berbeaca , nu am nicio legatura cu scorpionii. Da" tot el zice ca nu m-ar lasa nici mort si pentru nimic in lume. Sper sa nu glumeasca....ca eu il cred de-a binelea.

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

tocmai vroiam sa intreb dc mai suntzetzi vreuna nevizitata de rusi

alunec tot mai rau
de cateva luni o tot iau la vale
sa-i ia dracii de hormani, de lauzie, de alaptare s.a.m.d.
cand imi trece starea asta?
la mine nu-i depresie, asta e deja e boala
si ce daca am 45 de kile? (adik am slabit vreo 15 kile)
aberez, normal... si atunci de ce nu pot si eu sa ma bucur, sa zambesc?
nu am chef sa vb nici macar cu mine
ma doare fiecare gand care imi sageata creierul obosit
in parc stau in coltzul meu, langa o bancutza.. daca ma saluta cineva, deja ma uit urat.. sa ma lase in pace! n-am chef de discutzii
liftul se tot strica, afara e mizerie, in piata aglomerat, vecinii fac tot timpul zgomot
daca e cald, ma enervez pt ca imi scade tensiunea brusc si lesin
daca ploua, ma seaca pt ca nu pot iesi afara cu gandacii
daca e nor, ma doare genunchiul, si imi vine sa ma dau cu capul de peretzi de durere

asta-i viata, mah?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

[/quote]

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”
(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,
Surad numai acei care suspina,
Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,
De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.

Si daca singur rana nu-ti legai,
Cu mana ta, n-ai unge rani straine.
N-ai jindui dupa un colt de rai,
De n-ai purta un strop de iad in tine.

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.

(Radu Gyr)

Mergi la inceput